Рашков за разпита на Борисов: Този човек трябва да се яви и да каже коя е Мата Хари

На разпит е била и ПР-ката на лидера на ГЕРБ, както и съпругът й
Обновена: 6 яну 2022 13:55 | 6 яну 2022 13:55, Нели Христова
352
Рашков за разпита на Борисов: Този човек трябва да се яви и да каже коя е Мата Хари
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе на разпит в Главна дирекция ”Национална полиция”. Това потвърди пред журналисти вътрешният министър Бойко Рашков, след като по-рано бившият премиер публикува видео в профила си, че си тръгва от разпит.

”Да, вярно е. И това е съвсем нормално. Най-накрая този човек трябва да бъде на разпит, за да каже има или няма евро пачки в нощното му шкафче, имало ли е или е нямало златни кюлчета. Аз и онзи ден отбелязах, че доверието в нашата прокуратура липсва, тя прекрати проверката, много добре знаете - прокурорът, който беше натоварен с тази задача, заяви открито, че не може да се работи повече. Сега ще се опитаме да докараме проверката докрай. Така че този човек трябва да се яви и да каже коя е Мата Хари, за която той твърдеше, че е влязла вътре, че е поставила тези пачки с евро и тези кюлчета злато в неговото чекмедже, заснела ги е и е заминала. И по такъв начин целта е да бъде злепоставен”, коментира Рашков.

Мисля, че е редно бившият премиер да бъде така добър да дъдейства на органите за разследване да открием Мата Хари, да я подложим на законосъобразен разпит и да изясним и чрез нея дали това е вярно - дали е направила това, кога го е направила. Съвсем законосъобразно е това да се направи. Ние не знаем той дали е разпитвам или не е, какво е казал. Той не е разпитван при предившната проверка, която прокуратурата е отказала да довърши, каза той.

Днес е била на разпит и неговата пиарка Севи (бел.авт. - Севделина Аранудова). Струва ми се и нейният съпруг, допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
263
8
 
2
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 2 години
Главния Прокурор не става за НИЩО - трябва да лежи в Затвора .Днес излязоха Резултатите от Преброяване 2021-НСИ - има стотици хиляди мъртви души участвали в Избори 2021 - всички те са гласували за ГЕРБ и ДПС .Тук е мястото на Главния Прокурор да назначи Разследване и да намери Доказателства , ама НЕ ИСКА .
262
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Яко, ще му го хванете дедовия на Борисов, но протестъра трябва да е на щрек. Врага не спи, иска да краде.
261
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дребните ще се радват, ако Борисов отиде в затвора? Колко отвратително микробче трябва да си, но да шофираш по новите пътища, построени под управлението на този човек всеки знае. Сега нищо не се строи, така и трябва явно. Българският манталитет е един от най-отвратителните.
260
3
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Рашков,недей да се пениш много.Защото в недалечно бъдеще,ако сме нормална държава,и теб те очакват разпити за всички золуми дето си правил през годините и най-вече как успя да се сдобиеш с 19 имота след като цял живот си държавен червей,пардон,служител.
259
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов е предупреждавал охраната да не проверява едни жени,защото знае какво му носят и как никой не трябва да узнае за това.Дали някой от охраната ще посмее да говори,или Боко му е запушил устата с пачки?
258
9
 
6
 
! Отговори
Борисов-комунист преди 2 години
Няма по вредно същество управлявало някога България от некадърната, крадлива тиква от Банкя. Комунист, агент, шофьор на мутрите и крадец и затова го изчегъртахме.
257
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българина си мисли, че когато невидимата корупция изчезне, ще заживее добре. Не, гадното българско неблагодарно население винаги ще е зле, защото не оценява направеното. А с БКП и Нинова на власт, корупцията ще се увеличи.
256
9
 
7
 
! Отговори
ТРЯБВА преди 2 години
Рашков е Пич - ако успее да вкара Борисов и Гешев в Затвора , ще стане Национален Герой .Иначе ставаме като в Казахстан - САЩ ще трябва да ни правят втора Пролет .
255
2
 
7
 
! Отговори
Янко преди 2 години
ДС е отново на власт. България е западаща комунистическа държава. Браво на българите!!! Заслужавате си!
254
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Рашков-комунист 280 Всичко по реда си, гербав трроле, първи е баце ви :)
253
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-добре да го осъдите за кражбите на милионите за магистрала Хемус,за 700-те милиона непотърсени данъци от Божков,за изчезващите всяка година 10 милиарда лева ,за скъпото и некачествено строителство на магистрали,за скъпото и некачествено саниране и т.н.А коя е Мата Хари едва ли ще ви каже.
252
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 278 Затова все каскетурата е осъдена, че и ние, заради нея.
251
8
 
11
 
! Отговори
Рашков-комунист преди 2 години
Аман от дърти комунисти в управлението на България. Румен Радеф и Рашков са вредни за България. Трябва бързо да ги изчегъртаме.
250
2
 
4
 
! Отговори
МНЕНИЕ до 278 преди 2 години
Това се прави - Прокурора е човека който търси доказателствата . Полицията сезира Прокуратурата . Тук става въпрос за сложни Престъпления извършени от Държавната Машина - не е побой на средата на пътя със свидетели и снимки в Новините .
249
6
 
4
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 2 години
Когато се смени Главния Прокурор на Република България , тогава ще имаме резултати в Борбата срещу Корупцията , Убийствата и Престъпленията извършени от Високите Етажи на Властта . Това е Бъдещето .
248
5
 
7
 
! Отговори
Абе преди 2 години
До Галопир.......................... И, за да не се чудиш откъде са имотите на Рашков, да те светна, че жена му е един от най- добрите нотариуси. Ти, изповядвал ли си сделка някога и знаеш ли, какви са таксите дори и на помощник нотариусите, м???? Стотици левове на сделка. На месец най- тъпия нотариус не пада под 15-20 000 лв. За 40 години стаж, КОЛКО ПАРИ Е ИЗКАРАЛА жена му??? Задачка за 3 клас!. Не 19, а 190 имота може законно да си купи. Много хора печелят добре. Проумей го.
247
1
 
6
 
! Отговори
Амиииии... преди 2 години
До 272 : Пич, ти колко клозета имаш ? И ти ли си червенотиквеничко ?
246
3
 
2
 
! Отговори
До 270 преди 2 години
Пич, ти верно ли?Хахаха...вврно ли го лислиш това?
245
11
 
3
 
! Отговори
До 268 преди 2 години
За една нискоразрядна мутра е напълно нормално да държи кюлчета, пари в брой и пистолет на нощното си шкафче.Представи си, който и да е европейски лидер...дали ще го направи...или би го напраеил? И ако го снимат...дали французи, белгийци, холандци ще кажат, че това е най нормалното нещо? А, тр...о..лче?
244
6
 
20
 
! Отговори
Хмммм ! преди 2 години
Всички виждат как Борисов - бивш министър-председател на България,пожарникар и собственик на лична фирма - живее в една къща ( имал и зайчарник , и кучкарник в двора. Всички виждат , че Рашков - чиновник в Следствието, тъмно-черен комунист, работил само на държавна заплата , днес живее в 19 имота , един от друг по-скъпи , като забележителното е , че само в една от къщите има 12 клозета !! Тоя колко г.за има ,бе ??? Е, на кого да вярвам , че е корумпиран ????????????