"Зеленият сертификат" можел да доведе до спасението на много хора

Ваксинирането -равни права до обществени места за всички
Обновена: 6 яну 2022 22:06 | 6 яну 2022 21:11, Екип на Bulgaria On Air
173
"Зеленият сертификат" можел да доведе до спасението на много хора
Снимка: БГНЕС

Правна комисия одобри влизането в НС само със "зелен сертификат".

"Зеленият сертификат" може да доведе до революция, но може и да доведе до спасението на много хора. Ако аз имам правото да не се ваксинирам, то всъщност човекът, който се страхува, може да не иска да общува с мен", заяви депутатът от "Демократична България" Иван Димитров в студиото на "Денят ON AIR".

Според него ваксинирането ще даде на всички равни права до обществени места.

На въпроса кога ще спре войната между МВР и прокуратурата, той отговори пред Bulgaria ON AIR по следния начин: Когато Гешев си подаде оставката. Една такава война не не води до нищо добро.

По думите му никой не може да го накара да си тръгне, но работят по това да бъде разследван.

Депутатът добави, че Планът за възстановяване трябва да бъде изпратен финално в Брюксел до 15 януари.

"Има неща, които се доуточняват. Трябва да се направи това, което ще бъде добре за държавата. И се надявам да няма повече забележки", допълни гостът в студиото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още по темата: Зелен сертификат
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти да видиш? И как? Като убие бизнеса? Или може би като се набодат с вакса, която не пази? Но пък със кучешкия паспорт могат да ходят къде ли не и да ръсят ли ръсят зараза! Аха, схванах. Ония с бау бау паспорта заразяват поголовно, карат хората така сами да си изградят естествен имунитет и спасяват човешки живот. Е така сте прави. Така наистина спасяват живот!
36
4
 
60
 
! Отговори
факт преди 2 години
На практика най-дискриминирани от зеления сертификат са преболедувалите!Хем не разнасят заразата като ваксинираните,хем ги принуждават да се ваксинират без да има нужда и да поемат неоправдан риск!Съвсем очевидно е,че ваксинирането преследва други цели извън посочените!
35
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Моля да не се грижите за моето здраве. Доколкото визирате "разпространението на зарязата" като опасност, то в никакъв случай ваксинираните не са по-малки преносители. Защо аз НЕваксинираният да нямам правото на ДАвакдинираният, който също толкова лесно заразява. Може би щото не съм абонат на милярдна бигфарма и нейните корумпирани лакеи ? Нека всеки корумпиран да знае, че няма да си вземе имотите в гроба, а тези които не харесва, именно те ще ги ползват след смъртта му.
34
2
 
32
 
! Отговори
Ужасен преди 2 години
А къде изчезна консилиери радка, която съветваше оптимус прайм министъра,да не се възнася някъде като троеигленика и сега да и баят в някоя реанимация, Божията промисъл достига до всеки
33
5
 
62
 
! Отговори
Интернет Конспиратор преди 2 години
"Съдът в Страсбург отхвърли иск на родители, отказали да ваксинират децата си. Задължителната ваксинация е необходима в едно демократично общество, категорични са магистратите". Р0бе, добре Дошли в ГУЛАГ, в КонцЛагер под Открито небе! Също днес Франция гласува закона за Зелен Паспорт, подчертавам Паспорт, не Сертификат, вече ефективно не можете да правите нищо без да сте Ваксинират с Каквото Господарите ви са решили, ефективно сте осъден на Смърт, чрез Икономически Геноцид!!Още ли ми се Смеете?!
32
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ако не доведе, съгласни ли сте да ви тричим вас, вашите деца, внуци, братовчеди и всякакви роднини? Защото, ако сте сигурни ( както би следвало, след като ни налагате с такава страст и категоричност ваксинацията), мисля че не би трябвало да имате проблем? Залагате ли си жалкия живот и здраве зад твърдението, че ваксините и сертификатите ще ни спасят? Защото не ни устройва после да кажете "извинявайте, объркали сме се".
31
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези клоуни от Демократична България преди време правеха протест пред посолството на Беларус. Като започнаха да снимат си сложиха маските за пред камерата, а като спряха предаването ги махнаха. Платени *** това са те.
30
0
 
8
 
! Отговори
Кики преди 2 години
Пропуснах да кажа, че това е в Австрия
29
0
 
42
 
! Отговори
негласуващ преди 2 години
Вижте ги какви си ги избирате!И се басирам че от всичките онез 240 тулопа няма нито един ваксиниран а са с фалшиви бележки!
28
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Ако аз имам правото да не се ваксинирам, то всъщност човекът, който се страхува, може да не иска да общува с мен", заяви депутатът от "Демократична България" Иван Димитров" _____________ Ей, че умничък този депутат Иван Димитров - ами като не иска някой вакснат да общува с неваксиниран, да не общува бе, къде е драмата? То бива напъни да ни омайват колко е лошо да не се ваксинираме, бива, ама... стават трагикомични вече.
27
1
 
45
 
! Отговори
Кики преди 2 години
Докато го имаш и хоп! Отшумя като приказка.. от днес зеления сертификат за поставен бустер се стопи от 9 на 6 месеца. Сега у тях, утре и у нас..
26
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Можел да доведе" или "ще доведе"? Защо все сте едни такива мазни, хлъзгави, уклончиви? Май май сте долни лъжци, а?
25
1
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
може до доведе и до масови провисвания на депутати по дърветата също .
24
1
 
62
 
! Отговори
Предлагаме преди 2 години
на депутатът от "Демократична България" Иван Димитров да си пусне мустачки, да си купи черна военна униформа и черни кожени ботуши и да си татуира на челото "Das Zertifikat macht frei". После - бегом в Австрия!
23
1
 
63
 
! Отговори
ИЗРОДИ преди 2 години
НАМАЛЕТЕ ЦЕНИТЕ, ЧЕ ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА В КАЗАХСТАН ЩЕ ВИ СЕ ВИДИ ПРОЛЕТНА МАНИФЕСТАЦИЯ В СРАВНЕНИЕ С ТОВА КОЕТО ВИ ЧАКА ВАС! РЕКИ ОТ КРЪВ ЩЕ ТЕКАТ ПО ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА! ВЕРВАЙТЕ МИ!
22
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Според него ваксинирането ще даде на всички равни права до обществени места" ..... ..... ..... Тоя депутат от Демократична България, не го знам какъв е - що е, би ли отговорил смислено на простичкия въпрос: как така ваксинирането ще даде РАВНИ права, след като (засега) всеки има избор дали да се ваксинира, избраните кое ще са по-равни от равните, и това всъщност равенство ли е? Или ни блябльосват приказки по шипковия храст, докато ни точат секирата "всички набодени под строй"...
21
47
 
1
 
! Отговори
БАЛКАНСКИТЕ ТАЛИБАНИ преди 2 години
Обезпаразитявайте балканските макаци! С тоз бит и култура не могат да виреят извън резервата за балкански талибани! Не ги пускайте в цивилизацията защото няма да оцелеят. Тук не газим кал до шия, не точим ДДС, и не ръчкаме БМВ дараци по пешеходните патеки
20
2
 
72
 
! Отговори
моето мнение преди 2 години
Зеления сартификат е дискриминационен. Той не трябва да дава права на едни и да отнема права от други. Само 100 % тестване на цялото население ще покаже истината, че ваксинираните са заразопреносители и те са истинските убийци на деца и старци, но пък следващия вариант на вируса ще погне тях и всички ще съжаляват, че са пропуснали шанса да се сдобият с естествен имунитет чрез инфектиране с безопасния омикрон. До 2027 всички ваксинирани ще бъдат ликвидирани от следващите версии на вируса.
19
2
 
67
 
! Отговори
Възмутен преди 2 години
И как простотията зелен сертификат ще ме спаси докато умирам от глад заради безбожната инфлация и нищожната заплата!При това положение дреме ми за сертификатите и ваксините ви на вас добреплатените пропагандатори!Тез стойки и чалъми може да важат за уредените държави ама за нашата обрулена,окрадена и загубена страна от третия свят не става!Вие не го ли разбрахте това бе!
18
2
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е отнемане на права чиста проба комунизъм и фашизъм си е ковид сертификата. Интересно демократи комунисти...