"Зеленият сертификат" можел да доведе до спасението на много хора

Ваксинирането -равни права до обществени места за всички
Обновена: 6 яну 2022 22:06 | 6 яну 2022 21:11, Екип на Bulgaria On Air
173
"Зеленият сертификат" можел да доведе до спасението на много хора
Снимка: БГНЕС

Правна комисия одобри влизането в НС само със "зелен сертификат".

"Зеленият сертификат" може да доведе до революция, но може и да доведе до спасението на много хора. Ако аз имам правото да не се ваксинирам, то всъщност човекът, който се страхува, може да не иска да общува с мен", заяви депутатът от "Демократична България" Иван Димитров в студиото на "Денят ON AIR".

Според него ваксинирането ще даде на всички равни права до обществени места.

На въпроса кога ще спре войната между МВР и прокуратурата, той отговори пред Bulgaria ON AIR по следния начин: Когато Гешев си подаде оставката. Една такава война не не води до нищо добро.

По думите му никой не може да го накара да си тръгне, но работят по това да бъде разследван.

Депутатът добави, че Планът за възстановяване трябва да бъде изпратен финално в Брюксел до 15 януари.

"Има неща, които се доуточняват. Трябва да се направи това, което ще бъде добре за държавата. И се надявам да няма повече забележки", допълни гостът в студиото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още по темата: Зелен сертификат
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
31
 
! Отговори
ще се бяга в Танзани преди 2 години
До Анонимен 19Кофтито е че не можеш и да се разболееш 2 пъти. Гадно са го измислили, новото робство. Няма мърдане от ниската каста.
16
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 19 "Оттам нататък пак си пушечно месо." - в смисъл че има риск отново да имам лека температура за няколко дни и да се излежавам гледайки филми? Олеле това да си "пушечно месо" има някак по-различен смисъл в наше време, а?
15
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сертификат имат и преболедувалите. До 6 месеца. Оттам нататък пак си пушечно месо.
14
4
 
49
 
! Отговори
Що за софистика? преди 2 години
Ама това е все едно - Защото ЛГБТ можели да не искат да общуват с мен да стана и аз обратен!
13
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има и добри страни ЗС защото неваксинираните може и да ни спаси от ваксинираните които разнасят болестта но това в статията е доста странно разсъждение за човек който се има за демократ.
12
45
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обезпаразитявайте ги тия балкански макаци! С тоя бит и култура не могат да живеят извън резервата за балкански талибани. Не ги пускайте в цивилизацията защото няма да оцелеят. Тук не газим кал до шия, не точим ДДС, и не ръчкаме БМВ дараци по пешеходните патеки
11
3
 
57
 
! Отговори
Майстора преди 2 години
Добре дошли в нашата пълноразмерна възстановка на фашистка Германия от края на 30те години на миналия век, и началните етапи в демонизирането и преследването на евреите. Можете да се насладите на изграждането в реално време на концлагерите, и да наблюдавате как започва населването им с антиваксъри, докато дойде вашият ред. Душовете ще са безплатни и безвредни.
10
4
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще доведе на 2м. под земята.Какво се занимавате с този сертификат само, премахвайте го и въпроса е решен.
9
5
 
82
 
! Отговори
възрожденец преди 2 години
На 12-ти ще станем първата страна счупила робските окови на зеления сертификат. Този документ ни беше натресен от европейските бюрократи и местните пудели под натиск и заплахи. Нямаме нужда от такъв съюз. Съвсем скоро ще бъдем и едни от първите напуснали гом този път нямаме време за губене. Всеки български живот ни е скъп и без това излъгаха нагло с бройката от преброяването.
8
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А защо онези 240 в парламента не искат да имат зелен сертификат? Нали ваксината предпазва да не умрем от вируса, нима не им е мил животът? Нима не искат да се опазят? Ами, драги сънародници..... замислете се! Дават страхотен пример, ако трябва да взимаме от някъде примери както съветват. Ето, и ние не сме по-просто и затова няма да се бодем!
7
3
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама защо зеленият сертификат се свързва само с ваксини? А къде са преболедувалите? И от тях ли ще се страхува тоз човечец.. После - няма такова насаждане на омраза към неваксиниранит.. , хора това е чиста пропаганда, която може да завърши зле за всички, без значение от поставените инжекции. Ужас и безумие. Трябва да са подсъдни подобни изказвания.
6
4
 
84
 
! Отговори
arbeit mach frei преди 2 години
"Ваксинирането -равни права до обществени места за всички"---------Не може да отнемаш правата на всички и да ги караш да се инжектират с експериментални субстанции като разменна монета. Това не е "свобода" а фашизъм.
5
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спасението от земните мъки.
4
1
 
60
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
- Странно?! Спомних си думите на г-н Старши (Калоянчев) от филмчето "Неочаквана ваканция": - Умен си, Прокопи, пращиш от акъл!
3
2
 
74
 
! Отговори
Stoyanov преди 2 години
Как пък един нищо не значещ лист хартия ще доведе до спасението на хора не разбрах!
2
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сложете едно "до" и в заглавието. Иначе статията е пропаганда.
1
3
 
85
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи всеки път каато ми кажат че трябва да се подложа на някаква медицинска интервенция за да имам "свободата" да живея нормално и да влизам в обществени места, трябва да го правя? Ако след две-три години джендърите от ЕС решат че трябва мъжеде да се кастрират за да преборим токсичната мъжественост, действаме ли