ПП за протеста на "Възраждане": Безразсъдна хулиганска проява!

Не било време за провокации и пропаганда
189
ПП за протеста на "Възраждане": Безразсъдна хулиганска проява!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Като безразсъдна хулиганска проява опроделиха от ПП протестът на „Възраждане“ пред парламента вчера.

"Вчера 77 души загубиха битката с коронавируса. Организирането на хора да пътуват, особено насърчавайки ги да не използват маски и да не се ваксинират в деня с най-много новозаразени е нищо повече от безразсъдна хулиганска проява. Поставен е на риск животът на протестиращите“, каза от името на ПГ на ПП Николай Ангов.

Той припомни, че част от депутатите от "Възраждане" са ваксинирани.

"И ако имат нужда от помощ, ще развеят депутатската си карта и ще поучат помощ, а това е е лукс за хората", отсече Ангов.

Още по темата
Той благодари на полицаите, които въпреки ескалацията на напрежението, се погрижиха да няма пострадали от страна на протестиращите, макар че пак над 8 служители на реда пострадаха вчера.

"Вече две години ние вече се събуждаме с цифри за болните и починалите. Много хора приемат това тежко и се притесняват за живота и работата си. Една шепа хора обаче виждат в това възможност за политически дивиденти. Не е е време да се подаваме на фалшиви новини и провокации, да извършваме пропаганда, която науката отрича", каза още Ангов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още по темата: протестВъзраждане
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герберски заговор срещу властта. Костадин е взел поръчката от Боко. Герберските *** доказват поръчката на Боко към Костадин Пионкин. Който плаща, той поръчва музиката и протеста. Вчера имаше герберски протест. Пионкин е прибрал пак някой милион за свършената услуга.
116
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой го интересува мнението на наглите падащи палячовци?
115
1
 
14
 
! Отговори
Кико преди 2 години
През лятото и есента на площадите се играеха само: Лебедово езеро на Болшой театър! Организатори бяха: отровното трио и др Радеф
114
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Видя се че тази страна трябва да бъде управлявана с твърда ръка. Тези протестиращи от вчера или 95 % от тях бяха на много ниско ниво, нищо и никакви хора. Тези хора немогат да налагат как да се управлява държавата, какви мерки да се взимат. Тези хора които се тъпчат с кремвирши, сланина и пият като смоци евтина ракия ще определят какво да става. Всяка жаба да си знае гьола.
113
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това беше безрасъдна герберска проява. И хулиганска, по манталитета на Боко. Костадин Пионкин на ГЕРБ е момче на Боко. Откъде пари за автобуси и безплатни екскурзии до София и надник за всеки платен протестиращ? Пионкин ще се разори и милионите му ще свършат, ако прави протести. Има една партия ГЕРБ с безкрайно много десетки и стотици милиони в партийните сметки, откъдето явно са дошли парите за вчерашния протест.
112
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз бих дал право на Костадин Пионкин да решава и хората и болните да се отнасят към него по въпросите за ваксинацията, мерките, сертификатите. Народът да търси за пандемията само Костадин Копейкин Пионкин. Каквото каже Костадин Пионкин, това ще е. Ако има недоволни и болни, каквито винаги има, да търсят него и да правят протести пред неговата партия и пред неговите ваксинирани депутати. Всички смъртни случаи да се приписват на Костадин Пионкин и той да отговаря пред народа.
111
3
 
8
 
! Отговори
До113 преди 2 години
За самолетите отидоха само 2 млрд - алоооо
110
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПП вече не сте легитимни, политическата обстановка е променена, т.ч. по-добре да не приказват излишни глупости, нужни са нови избори!
109
1
 
16
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Новото нормално на промяната... Държанките с по 25 бона заплата... Аферим... Ашколсун...)))
108
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мисля, че по този повод Киро язовиро е крайно време да назначи още 10-тина зам. министри. Просто няма друг начин да се справим със ситуацията.
107
4
 
15
 
! Отговори
Нане преди 2 години
кирчууу... Как е ленка... Гълта ли гълта ли... Грозницата канадска щи бие шута преди Нас...)))
106
1
 
21
 
! Отговори
Запознат преди 2 години
Тия хулигани не са като ония хулигани дето палеха полицаите сьс слама и мятаха паветаТези са недемократични хулигани
105
4
 
18
 
! Отговори
?!? преди 2 години
Подмяната е тук! Докато те протестираха и хвърляха камани палеха полицай умираха по 100 от корона вирус. Сега вече е било безотговорно, като мислят така си признават,че са лъжици. Да си дават оставките веднага.
104
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички от управляващите се скриха в миша дупка от страх, нали се пишеха големи протестъри, защо не излязоха пред хората?
103
5
 
14
 
! Отговори
СПОРЕД МЕН, преди 2 години
До ЕЛАТЕ ВЪВ ВЪЗРАЖДАНЕ=== Възраждане никога нямаше да влезе в Народното събрание, ако Копейкин не беше "яхнал" антиваксърите. Тези наивници гласуваха за най- червената про-Кремълска партия, обявила се против ЕС и НАТО. Самите Копейкински депутати са ваксинирани, но будали винаги се намират да ги подкрепят. Бойковата партия похарчи 8 милиарда през декември 2020 г. без да вдига пенсиите, а колко задели за "чекмеджето" не се знае.
102
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След вчерашните събития, когато народът ясно изрази волята си за оставка на сегашното парвителство на Петков партия Продължаваме Поскъпването няма вече легитимация пред българите да управлява.Нека се проведат нови избори най-късно в края на март, защото политическата ситуация вече е коренно различна!
101
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе къде се скри Копейкин? На болен ли се прави какво стана? Гледам депутатите му седят вчера на топло в НС и плямпат как искали да излязат да говорят с протестиращите, да обсъждат не знам какво си..., че кой ви спря бе?!? Кой ви спря излезете отпред и да си говорите с ордата дето докарахте? Егати мало****те!
100
10
 
8
 
! Отговори
ЕЛАТЕ ВЪВ ВЪЗРАЖДАНЕ преди 2 години
ЗАЕДНО ---БЪЛГАРИТЕ И ВСИЧКИ ЕТНОСИ , СМЕ ВЕЛИКА СИЛА!!!...САМО ТАКА ЩЕ РАЗБИЕМ ТАЗИ ЧЕРВЕНА МАФИЯ , КОИТО СА СВИКНАЛИ ДА ХАРЧАТ 9-млрд.лв. ЗА 2-МЕСЕЦА...!--НИКАКВИ КОМПРОМИСИ!!!!
99
5
 
26
 
! Отговори
Натовеца преди 2 години
Вчерашният протест не е хулиганска проява ,а проява на пряка демокрация и е само демо версия :) яйце ви се пече на гъзаааа харвардски изтърсаци колониални !
98
5
 
9
 
! Отговори
Сахо преди 2 години
Българинът не иска никой! Не иска ГЕРБ, не иска ПП, не иска БСП, не иска ИТН, не иска ДБ, той иска с магическа пръчка някой да дойде и да оправи положението, но такъв няма и няма и да има. Всеки сам да се спасява е положението!