Петков отказал на "Възраждане" падане на сертификата, какво следва?

Ще бъде сформирана работна група от специалисти на различни позиции
14 яну 2022 17:58, Александър Попов
397
Петков отказал на "Възраждане" падане на сертификата, какво следва?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Партия "Възраждане" определи като конструктивна срещата с премиера Кирил Петков.

"Стигнахме до някои решения. Основното е, че поискахме моментално отпадане на зелените сертификати, което на този етап беше отказано", заяви зам.-председателят на партията Цончо Ганев.

Освен него на срещата присъстваха адвокат Петър Петров и доц. Атанас Мангъров в качеството му на здравен експерт на формацията.

"Ще бъде сформирана работна група с учени, които защитават тезата, че мерките трябва да продължат, както и учени като доц. Атанас Мангъров, които са на обратната позиция. В тази работна група ще има и представители на „Възраждане“, един от които е Деян Николов, който е статистик и ще може да се обработват данни, които ще се предоставят на МЗ по отношение на заболеваемостта и смъртността", каза Ганев.

Още по темата
Работната група ще бъде сформирана под егидата на премиера и до сряда ще бъдат уточнени хората, които ще се включат в нея. Тя ще работи поне две седмици, след което ще бъде направен доклад до какви изводи са стигнали.

„Надявам се тогава да се приложи като начало това, което ние изискахме днес от министър-председателя, а именно да бъде отменено безумието децата ни в училище да се тестват. Стотици, да не кажа хиляди деца, да не посещават училище в момента, защото не са допускани поради това, че отказват да се тестват или да носят маски“, заяви Ганев, цитиран от bTV.

От „Възраждане“ да поискали това да се случи веднага, но премиерът е отказал.

От партията са категорични, че ако правителството не прояви здрав разум след двете седмици работа на работната група, протестите ще продължат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


397
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
226
28
 
5
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Какво очаквате да научите от изкуфелите Костадинов и Мангъров, дето по-далече от носа си не виждат, но се слагат, че всичко знаят. Ама, антиваксъри, много отдавна е казано "*** народ - слаба държава'!
225
13
 
12
 
! Отговори
Любезния лос преди 2 години
И тия Възрожденци са като ония... Опитват се да си осигурят парче от баницата. Алчност и страх. Нищо ново. Сега щели да правят комисия, анализи, па след две седмици, два месеца,... Абе некога ще има нещо друго... П ро с' народ, гоеб ат наволя...
224
11
 
15
 
! Отговори
СМЕХ... преди 2 години
ПРИЯТНО МИ Е ДА ГЛЕДАМ И СЛУШАМ , КАК "ПРОТЕСТЪРИ" СЕ БИЯТ , СРЕЩУ "БИВШИ ПРОТЕСТЪРИ".......АДСКИ Е ЗАБАВНО И ПОУЧИТЕЛНО...!--САМО ТОВА ВЕЧЕ ОСТАНА ОТ СОЦ-а И ЛЕВИЧАРСКИЯ ПРИМИТИВИЗЪМ У БЪЛГАРИЯ.
223
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Скънк Шефчето днеска се пробва, нямало ли съм да му донеса сертификат, да ме отметнел от списъка. Помолих го да ми донесе молба за напускане. Подви си опашката и изчезна. Докато кире не го направи със закон ... ще ме фанат за ... а после какво сабя покаже.
222
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще си скърши краката за да слугува на западните си началници.
221
3
 
22
 
! Отговори
следва преди 2 години
канадския *** при бай СТАВРИ и мустафата няма да го отърве
220
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЧЕСТИТО244,Мисля, че не си прав, челото и ръката са всъщност нефизическия и физическия белег - това са сертификата или ваксината. Самият сертификат е белега по който се разпознават. понеже си личи отдалече. Писоар-а е просто подаване на молба за поставяне на белег, нищо повече.
219
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ицо Хазарта - НИКОГА НЯМА ДА ИМА ХЕМОРОИДИ :))) Тоз дет му пише текстовете му ги бърши с нещо :))) А Ицето няма ли да каже как е депутатското БЕЛО за което пее в една такава песничка ??? Само питам ;)
218
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първо те игнорират, после ти се присмиват, после се борят срещу теб и после ти побеждаваш. Махатма Ганди.В момента сме на етап 'присмиване'. Вече доста подигравки се заелязват, че видите ли Възраждане са смешни. когато осъзнаят, че не са дали ще правят опит да се 'борят', това е въпроса само или ще минем на следващия етап.
217
10
 
7
 
! Отговори
ЧЕСТИТО преди 2 години
Всеки който си е направил PCR 'тест', вече носи белега на Лукавия на челото (от вътрешната страна, в синусите).Честито и приятно прекарване в пъкъла.
216
8
 
34
 
! Отговори
Таня Иванова преди 2 години
Надявам се протестът наистина да е успял и да започнем поне малко по малко да се връщаме към нормалното. Нека се видят фактите в света. Масовата ваксинация не помага за спиране на заразата. Ваксинирани и се разболяват, и заразяват. А зеленият сертификат, освен да разделя хората, ни най-малко не спомага за намаляване на заразяването.
215
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе Защитници на вселената. Остайте костя. Кажете за сертификата. Какво постига, за какво служи. Сериозни аргументи ако може. МОЛЯ. Моля се вече една година....
214
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петков няма морален компас за да управлява добре страната.
213
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро ЛЪЖЕЦА няма да изкара до края на зимата
212
28
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Друг път протестни автобуси нито от Варна, нито от Русе няма да бъдат допуснати в Сф. Значи ше трябва 15 души да направят "протеста" и да поемат шамарите от жандарите. Нали забелязахте, че те дори не си направиха труда да си извадат щитовете и палките.... Рашков също ще поиска имунитета на Костадинов за пострекаване срещу БГ-институции. След такова развитие, клетия Костя ще се чучне на 11 ред в парламента и толкова
211
0
 
3
 
! Отговори
Камен преди 2 години
До Анонимен : ...ми и ти по него, ще е най-добре за всички
210
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 233На евреите им слагаха жълта звезда, сега всички сме засегнати и искат ЗЕЛЕН сертификат за да отидеш на работа или да влезнеш в некой магазин, пълен абсурд :)))
209
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ромите започват да празнуват Банго Васил от предния ден значи Кирил празнува.
208
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мен не ме интересува сертификата, важното е учениците са са онлайн!! Костя ако уреди въпроса, му ставам първи фен.
207
13
 
31
 
! Отговори
Александър преди 2 години
Браво на Възраждане! Продължавайте борбата за всички нас!