Петков отказал на "Възраждане" падане на сертификата, какво следва?

Ще бъде сформирана работна група от специалисти на различни позиции
14 яну 2022 17:58, Александър Попов
397
Петков отказал на "Възраждане" падане на сертификата, какво следва?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Партия "Възраждане" определи като конструктивна срещата с премиера Кирил Петков.

"Стигнахме до някои решения. Основното е, че поискахме моментално отпадане на зелените сертификати, което на този етап беше отказано", заяви зам.-председателят на партията Цончо Ганев.

Освен него на срещата присъстваха адвокат Петър Петров и доц. Атанас Мангъров в качеството му на здравен експерт на формацията.

"Ще бъде сформирана работна група с учени, които защитават тезата, че мерките трябва да продължат, както и учени като доц. Атанас Мангъров, които са на обратната позиция. В тази работна група ще има и представители на „Възраждане“, един от които е Деян Николов, който е статистик и ще може да се обработват данни, които ще се предоставят на МЗ по отношение на заболеваемостта и смъртността", каза Ганев.

Още по темата
Работната група ще бъде сформирана под егидата на премиера и до сряда ще бъдат уточнени хората, които ще се включат в нея. Тя ще работи поне две седмици, след което ще бъде направен доклад до какви изводи са стигнали.

„Надявам се тогава да се приложи като начало това, което ние изискахме днес от министър-председателя, а именно да бъде отменено безумието децата ни в училище да се тестват. Стотици, да не кажа хиляди деца, да не посещават училище в момента, защото не са допускани поради това, че отказват да се тестват или да носят маски“, заяви Ганев, цитиран от bTV.

От „Възраждане“ да поискали това да се случи веднага, но премиерът е отказал.

От партията са категорични, че ако правителството не прояви здрав разум след двете седмици работа на работната група, протестите ще продължат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


397
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дианке, верно сме в абсурдистан. И тои уви вече е с много разширени граници по цял свят. Свят който се заричаше и зарича - никога повече фашизъм, слага зелена звезда на ревера. Протеста е срещу това. Мерките са съвсем друго нещо. Още чакам обяснение, логично построено и цитиращо факти, как точно този сертификат пази. Отговор знам че не ще и получа, отговор няма в това е и ключа.
205
2
 
0
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 2 години
До, 224,...Караджовия- договор, не- е, български произход Помощник камура
204
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мангъров и Чорбанов също ни уверяваха още лятото на 2020, че повечето вече са преболедували и няма да има повече вълни на заразата, ама
203
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако направим аналогия, така леко, Петков е Елон Мъск, Контрацептинов е Бойко Джипката.
202
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ДианаДианче, моме мое, те тез лекари само се придържат към пътеките, да не мислиш че са с медицински познания :) Ще се учудиш колко необразовани в медизината "доктори" има в нашата държава :))
201
14
 
13
 
! Отговори
#206 преди 2 години
"важното е че мерки няма да има" Абе умник, ти даваш ли си сметка, ако при това масово заразяване няма превантивни мерки, що народ ще загине, защото на теб ти било по кеф без превантивни мерки. Що за *** трябва да си??
200
0
 
2
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 2 години
До, 223,...Уважаеми фени,...Има, парични- факти, още- от- преди, Ксеркс..
199
19
 
17
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Добре дошли в Абсурдистан.България се превърна в един вид тестова група. Нещо като експеримент, при който в условията на петата вълна ще се провери теорията за стадния имунитет. Последствията ще са хаос и смърт. Реалността в България е абсурдна: лекар, началник на Ковид отделение в държавна болница, води протест срещу противопандемичните мерки.
198
5
 
34
 
! Отговори
ха-ха преди 2 години
Най-новата песен-"Завръщане в Канада".Очаквайте и едноименен филм.
197
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Милен Илиев Минков 220Важното е характера, който Кирчо го нема :)) Костадинов е психопат, обаче за да си политик, требва да си такъв :))
196
0
 
1
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 2 години
До 207Моля за тази баня Костова
195
6
 
32
 
! Отговори
Ми добре преди 2 години
Много ясно - като не пада сертификата пада правителството.
194
15
 
3
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 2 години
До 217 Протеста е висша форма на еготоТоест Доминиращи луди във цели расй
193
25
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като гледах отрепките от протеста пред парламента , нямам голяма надежда за оправия на ***.
Преди 3 седмици поредния приятел замина, този път за Германия.Каза, че след като 1 път се върнал преди години в ***, втори път докато е жив няма да направи тази грешка отново.
192
0
 
1
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 2 години
До 213Психо значи Ало
191
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кривия макарон пречи да се вижда. Характерно е за такива хора, че виждат само до носа си. Те не работят и се чудят защо са "крива ракета". Това е за 204 кривия тарикат.
190
12
 
23
 
! Отговори
ВъзражданеЖениБалчик преди 2 години
Явно е имало смисъл от протеста. На следващият ден веднага промениха плана за справяне с пандемията. Сега даже и г-жа Фандъкова най-успешният кмет го потвърди днес. Мерки няма да има. Въпреки че столицата е с най-висок брой заразени мерки не са необходими. Легла има и ако се наложи ви а ги могат да докараха още толкова. Другата седмица ще отпадне и събирането на генетичен материал от децата. Ваксърите да се успокоят или да се затварят по мазетата и да оставят другите да живеят.
189
1
 
16
 
! Отговори
моето мнение преди 2 години
До запознат: За специалните хора, членове на клуба "Череп и кости" има специални партиди ваксини, които нямат нищо общо с тези предназначени за добитъка, които имат задачата да превърнат добитъка в череп и кости!
188
0
 
1
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 2 години
До 209Бихте ли се обадили И по кратко
187
4
 
15
 
! Отговори
Istinata преди 2 години
Неваксинираните и преболедувалите пълен достъп до всичко, защото са сигурни и надеждни, за ваксинираните да се издава ЧЕРЕН сертификат за негодност и обществена заплаха. Толкоз.