Вигенин: Когато беше тъмно, президентството светеше като фар

Радев и Йотова са успели да съберат енергията на хората
Обновена: 19 яну 2022 11:17 | 19 яну 2022 11:11, Камелия Цветанова
56
Вигенин: Когато беше тъмно, президентството светеше като фар
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Истинските държавници усещат духа на времето разбират болките и надеждите на своя народ и не се колебаят да действат решително, когато трябва да защитят бъдещето на родината си. В своя първи мандат вие се доказахте като такива“, каза зам.-председателят на НС Кристиан Вигенин от БСП, който от свое име и от името на всички депутати поздрави президента румен Радев и вицето Илияна Йотова след клетвата им за втория мандат на „Дондуков“ 2.

„Когато за милиони българи беше най-тъмно, президентската институция остана да свети като фар, който дава посока“, допълни Вигенин.

Според него Радев и Йотова са успели да съберат енергията на хората и така спечелиха втория си мандат и са позволили да се формира мнозинство на промяната.

Още по темата
„Днес България навлиза в нов етап на своето развитие. Идва време за отворената длан и протегната ръка, време за диалог, за укрепване на държавността и справедливостта, идва време изправени пред кризите да измислим идеята за единението“, посочи Вигенин.

„Клетвата, която положихме ние и вие ни свързва всички заедно и ни задължава да се ръководим от интересите на народа“, каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
23
 
! Отговори
ЗАПОРОЖЕЦ преди 2 години
тоя за къв фар говори ? фигуранта свети като червена звезда бе :)
24
0
 
13
 
! Отговори
Сатир преди 2 години
Идва време за отворената длан и протегната ръка, време за диалог, за укрепване на държавността и справедливостта, идва време изправени пред кризите да измислим идеята за единението, посочи Вигенин. Абе ***, предните пет години за какво време беше?
23
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фара отдавна загасна.
22
0
 
18
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 2 години
М-А-Й-Н-А-Т-А МУ НА ПРЕЗИДЕНСТВОТО ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ОБИТАТЕЛИТЕ МУ
21
0
 
23
 
! Отговори
релаист преди 2 години
И корабният фар светеше, ама Вера Су се заби в скалите. Не забрвяйте това.
20
0
 
16
 
! Отговори
dakotabg преди 2 години
Я,голям тоя,бре!По-голям от Матросов...
19
0
 
2
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Лъжа! Никой не е надминал по светкане,присветкане,надсветкване Фори Светулката! Той е ненадсветкаем!
18
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вегенин щом деда ми каза не на БСП а е полковник бивш от Армията значи знае всичко.Каза че сте предатели и *** сте към Америка .А оспори го .
17
0
 
28
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Браво, Кристияне, браво, Вигенин! Такъв "поцелуй в зад" е по силите само на един истински комунист!!!
16
0
 
28
 
! Отговори
Minuva42 преди 2 години
Сега като ви тряснат режим на тока пак ще ви свети президенството като фар :)
15
17
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Случаен минувач == Само банкянската мутра е гении, така ли? Ако изброените от теб са глупави, Борисов е на нивото на амеба.
14
2
 
16
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Това е Минке, положението. Baгинин е глyпaв човек. Президентът Радев е глyпaв човек. Министър председателят Киро е глyпaв човек. Ами затова сме на това дередже. Няма какво да се оплакваме, сами сме си виновни!
13
0
 
18
 
! Отговори
факт преди 2 години
Радев направи трети комунистически преврат,след 09.09.1944г. и 10.11.1989г. Вкара комунистите във властта без да са спечелили вота на народа - както винаги.Анатема.
12
3
 
24
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Не може да има единение с БСП, довела ни до Национална Катастрофа, прогонила милиони българи от родината си! Мир ще има само когато БСП напусне политиката и се извини на народа за лошото си управление - българите не сме слепи хора! Може да даваме толеранс, но не забравяме! Вигенин се държи като ни лук ял, ни лук мирисал - той е правия и сега ще се помирява с кривите, значи, което си е друга лъжа и е недопустимо да доведе до мир на духовете в страната!...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!
11
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С този режим на тока, скоро май само той ще свери като светофар :)
10
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Икономиката върви към нищото вие си говорете за светлини на фарове, мълвете си някакви високопарни думи без връзка с действителността. Да не стане като 1997. Защото вътрешно политическите и икономически проблеми не могат да се оправдаят с външни причини.
9
1
 
29
 
! Отговори
Кънчо преди 2 години
Ами да отиде да посвети и на общините, дето обявиха режим на тока, заради неграмотното управление в енергетиката. Евала Радев, режим на тока, макс ограничена потр кошница заради постоянно покачващи се цени, заблуда за пенсионерите, че вземат увеличение на пенсиите, вихреща се ковид криза с невиждани измерения...изобщо за няма и година превърнахте страната със сравнително предвидима среда в изключително блато и дъно...
8
7
 
9
 
! Отговори
Умник преди 2 години
Да, само неграмотните и неуспяли хора протестират. Който си е амбициозен, връзкар и има големи мечти - успява! И не се занимава с протести и други там глупости. Само пропадналите протестират, които ги мързи да научат една Азбука. Затова ще се влачат цял живот и така, дорде пукнат
7
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Их. Този не участваше ли по времето на приятелия си Сергей Станишев в схема за източване на пари чрез някакви рекламни материали. Бяха ги намерили в мазето на МС. Помним, другарю, помним.
6
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голямо натягане пред началника, смешна работа