Крум Зарков: Провалът е представен като успех, защото сме във властта

Готови ли сте за фаталния удар, мозъкът на БСП е тук, заяви той
Обновена: 22 яну 2022 16:27 | 22 яну 2022 16:05, Анисия Иванова
48
Крум Зарков: Провалът е представен като успех, защото сме във властта

"Готови ли сте за фаталния удар. Сърцето на нашата партия са нашите членове и симпатизанти, но мозъкът трябва да е тук. От него трябва да тръгне възстановяването“, каза Крум Зарков от трибуната на конгреса.

Провалът на партията трябва да бъде анализиран, БСП трябва да се насочи към диалог с избирателите си.

Още по темата

„Провалът на изборите е представен като успех, защото сме във властта. Спомням си по време на кампанията. От най-новата политическа партия даваха заявки, че трябва да се работи с БСП. Тогава споменаваха моето име, реакцията беше чудовищна. Днес обаче видите ли, те ни били приели, да приеха ни по силата на парламентарната математика и по силата на чувството за отговорност, защото не можехме да си позволим да вкараме страната в парламентарна криза, но избирателите не ни приеха. Вътрешни врагове винаги е имало, но външният знак не забелязахме“, каза Зарков.

Той каза, че е срамно БСП да загуби изборите от ДПС.

„Имаме нужда да отидем да видим всяка партийна организация, с хора, които страдат, че БСП е четвърта, че бяхме победени от ДПС. Тези хора заслужават да отидем и да ги чуем, като им дадем надежда. Лявото има страхотен потенциал, а единствената сила, която може да го носи е БСП“, добави Крум Зарков, цитиран от БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: БСПКонгресКрум Зарков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
3
 
6
 
! Отговори
Непознат преди 2 години
Успех е Крумчи, успех. Ти какво искаш ? Вечна опозиция ли и вечни едни и същи депутати Балкани ...Дъбивци, Герговци, Миковци ..наредил си се до тях. Млад човек, пък закостенял ..и мамин син Зарков .
36
5
 
4
 
! Отговори
ПОЛИТИЧЕСКИ ЦИРК преди 2 години
ЧЕРВЕНИТЕ РАЗИГРАВАТ ЖАЛЪК ПОЛИТИЧЕСКИ ЦИРК- ИЗДИГАТ РАДЕВ, ПОДКРЕПЯТ ГО, ПОСЛЕДВАТ УЖ БОРБИ МЕЖДУ НЕГО И НИНОВА, СЛЕД ТОВА ТЯ УЖ НАПАДНАТА ОТ НЕЙНИТЕ, ПОСЛЕ ИДВАТ ИЗБОРИ И ПЪЛЕН СРИВ- 24 ДЕПУТАТИ, СЛЕДВА ОЩЕ ЦИРК- ПОДАВА ОСТАВКА АМА НА УЖ, ПАК ОТ СЪЩОТО - КОНГРЕСЪТ КАЗВА ШИ СЪ НАПРАЙМ ЧЕ НЕ СМЕ ЧУЛИ СЛЕД КАТО ВИДЕЛИ ЧЕ ИМАТ 24 ДЕПУТАТИ А ПЪК 4 МИНИСТЕРСТВА- ДА БЛАГОДАРИМ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ИНЖЕНЕРИНГ НА ЧЕРЕПИТЕ И ДРУГАРЯ РАДЕВ.
35
6
 
5
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Все пак Крум е достоен човек. Но Нинова не ги търпи такива. Той ще бъде следващият отлюспен от БСП. И най-вероятно това ще стане факт пак по време на някой празник - Великден например.
34
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Куруме фръгай зара в Казината. Тука не си ама ич пич
33
1
 
13
 
! Отговори
Тъпчо преди 2 години
Крумчо май ще е поредния враг с партиен билет.
32
2
 
11
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Преди няколко години Ви предложих нещо разумно. Да смените ръководството на БСП,което е еврейско и да промените името на партията на Българска Селска Партия . Не ме послушахте. Идеята ни се възприе добре сред хора от село Цалапица ,но кой да чуе селският човечец . Нали сте все капиталисти вече в тая партия . Пък и децата Ви минаха на кокаин. Ваш'та *** еврейска фашистка! Нямате достойнство дори въздухът на Майка България да дишате!
31
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен, # 37 Отдавна е време младите, вкл. софийската партийна организация начело с К.Паргов, да напуснат БСП и тази -ерзац-партия да се раздели на БСП (млади) и БСП (деменция) (може и БСП- склери). На следващите избори Нинов ще се бори за 4% електорат.
30
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя ще е следващият обрулен от БСП.
29
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Закривайте партията! Последният да загаси лампите!
28
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
как няма да е успех, като след 12 лета имат възможност да си оправят сметките
27
8
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
иначе,поразвесели ме тоя госин..Вика:-": Провалът е представен като успех, защото сме във властта"...?!?!?! Е нали ВЛАСТТА е вашата цел?!..Как уж сте постигнали целта си-да бъдете "във властта",па..това било.."ПРОВАЛ" ?!.../ има ли психоаналитици в тоя форум?..Или "На това место",както би се изразил полицая Крафтрий..? /
26
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой ти каза, че си от мозъка на БСП, бе, парашутист зализан!
25
1
 
26
 
! Отговори
Крумчо е свикнал преди 2 години
да получава всичко наготово.Потомък на червени барони,отишъл да учи във Франция на собствена сметка според него,мил чинии 1 месец,след което родата платила и завършил Сорбоната.Върнал се,как иначе,като знае,че го чака светкавична кариера.Слушал кака си Корни,докато го издигне,а след това решил да я замести на върха и взел да слуша батко си Румен.Но май сбърка и го чака политсъдбата на Кирил Добрев-партиен враг.Корни не прощава,знаем и нейните политико-икономически подвизи-власт,богатство,морал.
24
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Другаре ! Време е да закриваме партията !
23
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хе-хе, протежето на Гадеф изяде хурката.
22
5
 
20
 
! Отговори
преди 2 години
в бсп всички ли са урудливи
21
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Закривай?
20
5
 
22
 
! Отговори
Иван преди 2 години
ДРУГАРИ,за бога,скрийте се и престанете да ни занимавате с вашите нелепици.Крайно време е да разберете,другари,че от вас НИЩО НЕ СТАВА,НИКОГА НЕ Е СТАВАЛО И НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ!!!
19
4
 
7
 
! Отговори
Тодор ЖИВКОв преди 2 години
В България трябва да се създаде национална институция, която да помага на нас българите ! Трябва да няма самотни, нещастни, безпарични и задръстени българи !Също така трябва и оригинална и типично българска култура !
18
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
мозъчно осъкатен, поставен да довърши започнатото