Янев: Струпване на войски на НАТО у нас няма

В 16.30 ч. днес премиерът Кирил Петков свиква Съвета по сигурността
Обновена: 25 яну 2022 14:33 | 25 яну 2022 14:33, Нели Христова
73
Янев: Струпване на войски на НАТО у нас няма
Снимка: БГНЕС

Струпване разполагане на войски на НАТО или на която и да е друга държава в България няма. Това каза министърът на отбраната Стефан Янев.

„Решение на българското правителство за такъв тип движение, струпване или разполагане на войски на НАТО на българска територия няма”, каза още той.

В 16.30 ч. днес премиерът Кирил Петков свиква Съвета по сигурността.

Участниците в него ще обсъдят напрежението около Украйна и плановете на съюзниците в НАТО да укрепят източния фланг на Алианса.

Съветът по сигурността е на пряко подчинение на министър-председателя. Неговата основна задача е да анализира състоянието на системата за защита на националната сигурност.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 23 "Правилният отговор на България е искане на дислокация на минимиум 10 хиляди натовци, по възможност американци и британци." --- робе, ако искаш някой да те *** само си кажи!
24
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радвзйте се, че Мечо Пух помоли Путин да тупка топката до края на олимпийските игри, че иначе вече да ни е почнал барабар с останалите "нотовци"! И за всичко това може да благодарите на краварите!!!
23
10
 
8
 
! Отговори
До 10 преди 2 години
А който иска да върне руснаците в България, чемодан, вокзал, Русия!
22
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Янев, а аз бих попитал, защо няма и защо не е отправено такова искане към нашите съюзници.Правилният отговор на България е искане на дислокация на минимиум 10 хиляди натовци, по възможност американци и британци.
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 18 Заеми се с писане на фантастика, приятелю.
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нещо много често взе да свиква Съвета по сигурността. Какви капацитети влизат в този така силно работещ съвет? Що не им напишете имената?
19
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Реалист "Докато имаме наблизо такъв агресор, който иска да мачка съседните държави" - ти да видиш... разликата в агресорите е само, че единият е близо, а другият от другата страна на планетата и най-обича да води военни действие на хиляди километри извън неговата територия! Т4пак си ти!
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Реалист. Русия чака да въоръжат украинската армия, да я обучат, НАТО да докара по-наблизо войници и бойна техника и чак тогава ще нападне. Хубав враг, не мислиш ли?
17
9
 
8
 
! Отговори
Само питам преди 2 години
Има ли друг министър на отбраната на държава членка на НАТО, който да ходи на антинатовска митинги подобно на Янев?
16
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кремъл отстъпва.Втори кръг преговори ,за да оправдаят дипломатическата капитулация пред Нато.Днес са включили и Украйна в преговорите,това е крах за Русия и пагубната политика на Питин.Русия не може и не вярва в победна война с най-могъщата военна организация в световната история.
15
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мхм, струпване няма, а на полигонът Ново Село има само българска армия и техника... и един мармот... Очакваме скоро още мармоти по черноморието, на графа, безмер, чешнигорово...
14
17
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Войските на НАТО не са чужди, а само Кремъл ни е обявил за "враг"! Докато имаме наблизо такъв агресор, който иска да мачка съседните държави, НАТО е най-добрият гарант срещу руската агресия! Насапунисаните "русофили" не ги броим!
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То какво струпване на войски може да има на незначителната ни територия щото веднага ще бие на очи!Освен тайно нощем да стварват американци както внасяха бежанци от Афганистан нощем с военните си самолети
12
14
 
9
 
! Отговори
Тити преди 2 години
Крайно време е Щатите да разположат американска база в България! Варварска Русия само от сила разбира, а ние сме със свалени *** и се опитваме да седим на два, че дори на три стола.
11
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Янев изглежда разумен човек. Разчитам на него, че няма да сервилничи на някой, както прави Кирил Петков.
10
3
 
4
 
! Отговори
до анонимен преди 2 години
Младо, Пу не е от тези дето блъфират без "карти", тоест, явно има причина за подобен "ултиматум" от негова страна!? Ти не си мислиш, че точно на тебе ще ти кажат какво са разкрили спец службите на Русия за плановете на НАТО (разбирай САЩ). Пу никога до сега не е реагирал толкова остро, значи реакцията му ебила продиктувана от сериозна причина!
9
7
 
19
 
! Отговори
безпартиен бай ганьо преди 2 години
скоро май руснаците пак ще ни освобождават - този път от хамериканците
8
7
 
19
 
! Отговори
Ясно? преди 2 години
Който иска да мре за чужди интереси,куфара,летище,сащ.
7
6
 
19
 
! Отговори
факт преди 2 години
Само ако си помислите дори да ни направите мишени и да докара те чужди войски у нас,се сбогувайте с властта...
6
5
 
13
 
! Отговори
Тази преди 2 години
...пък мижитурка, само се оправдава на руснаците , сякаш се извинява за НАТ0! Жалка картинка! В какви ли далавери са затънали с руски военно-промишлен комплекс/я изстребители , я нещо друго/, че го е страх да не ги разсърди! Абсолютни мишоци, заедно с Фигуранта!