Янев: Струпване на войски на НАТО у нас няма

В 16.30 ч. днес премиерът Кирил Петков свиква Съвета по сигурността
Обновена: 25 яну 2022 14:33 | 25 яну 2022 14:33, Нели Христова
73
Янев: Струпване на войски на НАТО у нас няма
Снимка: БГНЕС

Струпване разполагане на войски на НАТО или на която и да е друга държава в България няма. Това каза министърът на отбраната Стефан Янев.

„Решение на българското правителство за такъв тип движение, струпване или разполагане на войски на НАТО на българска територия няма”, каза още той.

В 16.30 ч. днес премиерът Кирил Петков свиква Съвета по сигурността.

Участниците в него ще обсъдят напрежението около Украйна и плановете на съюзниците в НАТО да укрепят източния фланг на Алианса.

Съветът по сигурността е на пряко подчинение на министър-председателя. Неговата основна задача е да анализира състоянието на системата за защита на националната сигурност.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Янев включвам се във война само ако видя на първа линия Байрам Байрам,Хамид Хамид Мустафа Карадьй,Ебетин и всички от ДПС иначе никогааа
4
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нашият министър на отбраната, сакън, да успокои руснаците че не ги е предал!
3
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия се разпада до две десетилетия.Азиатска част,южна ислямска и европейска.Най сетне тогава славянските ни братя ще си отдъхнат от осем века монголско иго на шайката в Кремъл.
2
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Янев съжалявам, аз няма да участвам във военни действия .Кой се подписал той да си воюва.За мутри олигарси продажни политици живот не се дава,нали разбираш?
1
25
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия вече е отстъпила.Всичко е било блъф на Путин пред Байдън.Байдън му казал,че ще даде военен отпор и Кремъл отстъпва.Това е краят на политическата кариера на Путин.