Борисов с шега и закачка за списъка на Петков: В нашия са Василев и Янев

Така е било и през 1944-45 г. – по списък са изтрепали цвета на нацията, каза лидерът на ГЕРБ
12 фев 2022 14:26, Елка Василева
400
Борисов с шега и закачка за списъка на Петков: В нашия са Василев и Янев
Снимка: архив, БГНЕС

„Младежката ГЕРБ също е изготвила списък, в който на първо място е вицепремиерът и финансов министър Асен Василев, а след него е министърът на отбраната Стефан Янев“, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Помолен да коментира изнесения списък с имена, които може да са свързани с неправомерна дейност, посочени от премиера Кирил Петков на срещата му с главния прокурор Иван Гешев, Борисов каза, че ще го направи "ведро, с шега и закачка". Той показа списък, направен от МГЕРБ, ползвайки Гугъл, като на първо място в него бил Асен Василев.

Той определи списъка на Петков за несериозен, защото е събран от „Гугъл“.

Още по темата

Според Борисов с подобни действия Кирил Петков цели да назначи свои хора в прокуратурата. „Ако това е съдебна реформа – да сложиш свои хора в МВР и прокуратурата и накрая да носиш по „Гугъл“, каза Борисов.

„Така е било и през 1944-45 година – по списък са изтрепали цвета на нацията“, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов списъка с имена, които премиерът Кирил Петков предаде на прокуратурата.

Зеленият сертификат трябва да отпадне още от днес, защото той не се спазва и няма нужда от неговия "побългарен" вариант. Това каза в отговор на журналистически въпрос лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който днес се срещна в Сливен с членове и симпатизанти на партията. По думите му зеленият сертификат е изиграл своята роля, въпреки че в Европа и света продължава да има значение за безпрепятственото пътуване.

Той отправи критика към правителството за управлението на пандемията, като посочи високата смъртност и липсата на компенсации за бизнеса.

Борисов разкритикува бюджета, готвен от редовния кабинет. По думите му с това разпределение още преди следващия бюджет през ноември ще бъдат достигнати таваните на дълговете.

„Предупредихме за „Руменрадевата зима“ преди 7-8 месеца – фактът е факт. Ако тези хора продължат да управляват по този начин, ще стигнат таваните на дълговете“, коментира той.

Борисов коментира и съобщението на американското посолство за изтребителите. „Радев беше толкова отчаян. Той обвини мен лично и правителството за самолетите. Ние договор с фирма не сме сключвали, а договор между правителства“, каза Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


400
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
244
4
 
4
 
! Отговори
Ей Балъци преди 2 години
Ей балъци, къде да си платя, за да гледам сериала "Под Прикритие" легално в интернет? В тубата не са качени всички серии и не става за гледане. Някой от вас балъци, знае ли?
243
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов, нали не се заблуждаваш че вярвам на теб и твоя наследник Кирил Петков. На Вашите юпита съм им гледал филма. Всички сте от един дол дренки!
242
24
 
16
 
! Отговори
Анонимен гербер преди 2 години
Мачкай Бойко, стеб сме хиляди верни на ГЕРБ!!!!!!!!
241
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе Тикво каква 1945 година те гони. Държавата е гноясала с тази корумпирана държавна администрация. Пълно с назначени от ДПС калинки в администрациите. Тоя цър вул се прави на тормозен от бившата власт. Нали ви сте си пак същите и пак правите мафия.
240
10
 
13
 
! Отговори
До 257 преди 2 години
Бутилката "Чивас" я видяхме до леглото на Буци.Явно Мата Хари добре го е приспала преди да снима.А ти нещо си се объркал май.
239
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цвета на нацията:Боко еднокнижника.Лъчо мозъка,Цецка рабфака,Деси от Дулово-"умното",Това Бибитков .....Шиши,Маджо,Маргините,и още куп отровни цветя,съсипали нацията.
238
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До баба мара.... този цвят на нацията докара българия до 111 000 кв км и 6 милиона и винагина грешната страна -----///----- България във всички войни е била на ПРАВИЛНАТА страна и никога не е губила територии.
237
13
 
9
 
! Отговори
До 254 преди 2 години
Ти Цвета на нацията,поцинкованата от Кърджали ли си?Ех,Цвета,Цвета,цвете Боково ненагледно и "умно".
236
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кръглия зеленчук пак ръси простотии.А недоносчетата около него го слушат със зяпнала уста.Явно и на тях им е толкова акъла.
235
6
 
10
 
! Отговори
Дамаджан Чашков преди 2 години
До тези, които си лягат с бутилка чивас до леглото - НАЗДРАВЕ!
234
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
да не е лъжа- всичко поскъпна заради канадските крави.Ликувай народе.
233
17
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов и борисовчетата трябва да бъдат изчегъртани до корен
232
14
 
15
 
! Отговори
ЦВЕТА НА НАЦИЯТА : преди 2 години
Киро-***.. Радев-***..... Славиту-Учендолецо..... Тошко-Африката......... Рашко-дамаджана.....
231
5
 
14
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
До 238Незнам кой лъже ЯВНО не ходиш на магазин инфлацията е 30% А пенсиите подмяната ги намали питай пенсионерите а не пиши измислици 650 лве мин заплата сега 710 ще е от 1 април Може би сънуваш човече на подмяната
230
7
 
10
 
! Отговори
Том Кукуруз преди 2 години
Барба Ганьос има проблеми с чегъркането на корупцията? Има ли някой изненадан?
229
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Така е било и през 1944-45 година по списък са изтрепали цвета на нацията, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов списъка с имена, които премиерът Кирил Петков предаде на прокуратурата."======= ========== ==================значи Пеевски, Маджо, Вълка, Черепа, Таки и другите са цвета на нацията???? Никога вече Тиква премиер!
228
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дванадесет години шеги , закачки и ....... кражби , големи кражби .
227
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тикво, когато обещаеш нещо 2009 година и не го направиш, то сега си извън играта. Обеща да затвориш на топло лицето Д.Пеевски и нищо не направи. Сърди се на твоите приятели мафиоти от ДПС!
226
11
 
19
 
! Отговори
ранф преди 2 години
Крадецът и лъжеца на нацията известен като Барба Ганьос!
225
11
 
10
 
! Отговори
Феро преди 2 години
А пенсионерското герб що не споменава. Държа ги без добавки.