Борисов с шега и закачка за списъка на Петков: В нашия са Василев и Янев

Така е било и през 1944-45 г. – по списък са изтрепали цвета на нацията, каза лидерът на ГЕРБ
12 фев 2022 14:26, Елка Василева
400
Борисов с шега и закачка за списъка на Петков: В нашия са Василев и Янев
Снимка: архив, БГНЕС

„Младежката ГЕРБ също е изготвила списък, в който на първо място е вицепремиерът и финансов министър Асен Василев, а след него е министърът на отбраната Стефан Янев“, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Помолен да коментира изнесения списък с имена, които може да са свързани с неправомерна дейност, посочени от премиера Кирил Петков на срещата му с главния прокурор Иван Гешев, Борисов каза, че ще го направи "ведро, с шега и закачка". Той показа списък, направен от МГЕРБ, ползвайки Гугъл, като на първо място в него бил Асен Василев.

Той определи списъка на Петков за несериозен, защото е събран от „Гугъл“.

Още по темата

Според Борисов с подобни действия Кирил Петков цели да назначи свои хора в прокуратурата. „Ако това е съдебна реформа – да сложиш свои хора в МВР и прокуратурата и накрая да носиш по „Гугъл“, каза Борисов.

„Така е било и през 1944-45 година – по списък са изтрепали цвета на нацията“, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов списъка с имена, които премиерът Кирил Петков предаде на прокуратурата.

Зеленият сертификат трябва да отпадне още от днес, защото той не се спазва и няма нужда от неговия "побългарен" вариант. Това каза в отговор на журналистически въпрос лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който днес се срещна в Сливен с членове и симпатизанти на партията. По думите му зеленият сертификат е изиграл своята роля, въпреки че в Европа и света продължава да има значение за безпрепятственото пътуване.

Той отправи критика към правителството за управлението на пандемията, като посочи високата смъртност и липсата на компенсации за бизнеса.

Борисов разкритикува бюджета, готвен от редовния кабинет. По думите му с това разпределение още преди следващия бюджет през ноември ще бъдат достигнати таваните на дълговете.

„Предупредихме за „Руменрадевата зима“ преди 7-8 месеца – фактът е факт. Ако тези хора продължат да управляват по този начин, ще стигнат таваните на дълговете“, коментира той.

Борисов коментира и съобщението на американското посолство за изтребителите. „Радев беше толкова отчаян. Той обвини мен лично и правителството за самолетите. Ние договор с фирма не сме сключвали, а договор между правителства“, каза Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


400
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
264
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
21 бюджета беше 56 млрд. Тогава ръпона Радев обяви, че е разточителен. За 22 бюджета е 69млрд и си трае като папуряк. Каквото и да е ставало при ГЕРБ , при тия ще бъде двойно. Радвайте се, успех. Ше видим след 4 години колко нулева е корупцията. Хахах
263
16
 
10
 
! Отговори
Бати смешника преди 2 години
на тоя ако не му целуваш ръка, не те брои за жив. Много посредствен и жалък.
262
15
 
10
 
! Отговори
Лоената топка преди 2 години
Все още не може да преживее, че е в канала твърде дълго търпяхме това примитивно, некадърно същество.За какъв цвят на нацията става въпрс бе *** като твоето управление беше белязано с корупция, кражби и безхаберие ? В редиците на ОПГ ГЕРБ, ДПС и от части БСП има повече престъпници от колкото по затворите. Борбата с мафията ГЕРБ-ДПС ще бъде трудна но трябва да бъде спечелена.
261
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирчо като е толкова кадърен, защо не издири с помощта на службите коя а Мата Хари и да я разпита? Бойко Борисов ще каже коя е, ако иска, но нищо не го задължава да го направи. Имат си МВР, имат си ДАНС, имат си НСО с техните камери - да разследват. А и това лице, направило снимките, като е искало да "разобличи" ББ, да отива при Кирчо и да действа - властта вече нали е в техните ръце. Какво им пречи да открият автора на снимките?
260
3
 
11
 
! Отговори
b Балкански, преди 2 години
Как е доволни ли сте от управлението на младите мошеници?!Богати ли сте вече.Управлението на държавата не е като управление на плод и зеленчук.Иска се опит,политически усет интуиция,дипломация.Умните даже и в секса не искат млади ,а вие се избрахте да ви управляват.Егати смотаня....ци те сте.Ще ви окрадат и ще духнат
259
3
 
12
 
! Отговори
Петя преди 2 години
До 280 А останал ли е някой да вярва,че Просто Киро не син на ченгето Петко Петков а останалата компания от синчета и дъщерички на ченгета и апаратчици на БКП- БСП.Седиш и мислиш каква помия да хвърлиш срещу Борисов а?!Само,че не сте интересни,защото всичко е проки...сна ..ло и не хваща дикиш.Аре бегай,че си жа..лък.Отр....еп...ки!
258
5
 
4
 
! Отговори
ссс преди 2 години
Айде бе ***, или го вкарайте в затвора, или се разкарайте ! Още малко ви остава.
257
4
 
12
 
! Отговори
Нина преди 2 години
До 272 избирател на Киро Ти па колко си елементарен.Същия шемет като Просто Киро и компания.Лаладжии, търчи лъжи- култивирания *** Балкански.
256
12
 
9
 
! Отговори
Червен Вятър преди 2 години
Остана ли някой откачалник, да вярва на скалъпената история за на Боко дядо му? Та той е бил охрана на Живков. Комунистите никога няма да се доверят на човек, комуто дядо са бастисали.
255
2
 
3
 
! Отговори
хахахахахахахаХАХАХА преди 2 години
винаги идва някой и задава правилините въпроси. ВИНАГИ.
254
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той с договори за милиарди се пошегува, добър е в шегите!Шегите му летят по-високо и по-бързо и най -вече са по-невидими от неговите Ф-16-ки!
253
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирил Петков вярва най-вече на американската администрация, каза той. Квот му кажат от там, това е неговата последна инстанция. Кирето няма против да закрие нашите институции и да поканим САЩ да ни управляват. Също като Тодор Живков, който искаше да ни присъедини към СССР.
252
9
 
11
 
! Отговори
_,,..дяДО ВАнго..,,_ преди 2 години
След 5 години генерал Бойко Борисов ще бъде на 67 години и ще бъде лидер на пенсионерската партия ГЕРБ, апропо ГЕРБ са новото старо БСП. Сиреч нищо ново под слънцето. Там на където Баце се е запътил, Корнела от там са завръща.
251
11
 
5
 
! Отговори
Д-р Математик Вангов преди 2 години
През 2027-***, 67 годишния генерал Борисов ще бъде лидер на Пенсионери ГЕРБ, живот и здраве.
250
12
 
16
 
! Отговори
Упс преди 2 години
Баце гледа сякаш е напълнил памперса
249
14
 
11
 
! Отговори
Избирател на Киро преди 2 години
След 5 години всички гербенуги ще бачкат за нас, за да оцеляват.
248
13
 
14
 
! Отговори
Гати Самочувствието преди 2 години
Имам чувството, че ако бойко се наcepи, плужеците му ще зейнат, че фекалиите му са лековити и ще започнат да се мажат с тях.
247
20
 
18
 
! Отговори
Може ли малко минуси преди 2 години
Някой знае ли от къде идва цялото това самочувствие на вечно вторите ГЕРБ? Това от многотото откраднати пари ли е?
246
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Четете ли внимателно? Цветът на нацията! Баце ср определя, като цвета на нацията?! Заедно с Таки и Маджо! И Шиши! Дотам ни докара! Няма инженери, доктори, учители! Той и близките му мутри са цвета на нацията!
245
9
 
8
 
! Отговори
Уолкът от Вълстрийт преди 2 години
До Ей Балъци- в статия за Бойко търсиш съвет за компютри, хахаха. Оптимист си! Гербенугите отричат технологиите и презират компютрите.