Защо Кирил Петков изряза Ковачевски от снимка с Антъни Блинкен

20 фев 2022 15:47, Нели Христова
362
Защо Кирил Петков изряза Ковачевски от снимка с Антъни Блинкен
Снимка: БГНЕС

Македонският премиер Димитър Ковачевски разпространи снимка "от среща с държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен и българския премиер Кирил Петков". Снимката е направена по време на обръщението на вицепрезидента на САЩ Камала Харис на Мюнхенската конференция по сигурността. Няколко часа след това премиерът Кирил Петков публикува във Фейсбук профила си същата снимка с Блинкен, но изряза Ковачевски от нея, предаде репортер на БГНЕС.

„Борбата срещу корумпираните зависи и ще се случи главно с наши собствени сили, но в тази битка участват и нашите партньори. Елиминирането на корупцията е основен приоритет за цялата демократична общност и службите за сигурност. Ще работим заедно, за да се справим с този проблем! Успеем ли да го направим, инвестициите и новите високоплатени работни места ще последват незабавно!”, написа Петков като заглавие на публикацията си в социалната мрежа, към която освен отрязаната снимка с Блинкен виждаме и кадри с Борис Джонсън и Еманюел Макрон.

Македонският премиер Ковачевски от своя страна отбелязва, че по време на "сърдечната среща държавният секретар на САЩ е изразил пълната си подкрепа за диалога и приятелството между Северна Македония и България и споделил искреното си желание да види двете страни заедно в ЕС".

"Споделяме мнението, че заедно сме по-силни като съюзници в НАТО. Съединените щати остават наш ангажиран партньор в преодоляването на предизвикателствата", съобщи още Ковачевски.

До момента властите във Вашингтон не съобщават за тази среща. Не става ясно и дали става въпрос за случайна среща /pull-aside/, когато политици участват заедно в събитие и се срещат за кратко за да разменят няколко думи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


362
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Просто Киро с пиар спечели избори и сега си мисли , ще с пиар ще нахрани народа. Голямо чудо че се видял с Блинкен.
131
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защото не иска да видим че е марионетка и предава българите интереси в Фиромия пред желанията на американците. Мн просто манипулация
130
10
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
"лошият кирчо"може да смята,и ще ги помоля за последните 12 г- да отчетат какви пари и ЕС фондове са похарчени...и какво е свършено...е турски поток само...и викат ама скъп ток...скъпа газ...ама бедност...ами опоскахте всичко с доган бре тикво,обслужвате путин зависими от кгр...то така и в германия,САЩ ги налазиха и им спряха...ще има и осъдени...играта свърши,скъпо заради студеният резерв на доган,заради грабежите от вашите...само схеми...грабите и европейските данъкоплатци...веберовци от щази
129
9
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименхехе...всяко гроб ченге ще го изреже и постне...то ни четете фейса/така си мислите/банковите ни ровите от гроб дпс и някаква снимка ще ви се опре.../така си мислят/приятели,нямаха дори 100 дни...толерантното дпс-гроб...спряха им крачетата и като селски клюкарки...снимката та снимката
128
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами ПРОСТОкирчо
127
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сигурно е искал да си сложи реклама на безполезната си хранителна добавка с фото шоп.Както уж опра уинфри я рекламира и не може без нея.пък тя добавката дори я няма в католога на продовоните в америка.но виж в бълг. Лидл я има ,нищо че никой не луд да я купува
126
12
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименхаха единственият "чалгар" в България е боко и обслужващите го...че служи на доган и олигарсите му е безспорно...САЩ ще го докажат...приятели!!!къде е садама бре...вие със студен резерв...а кадафито...вие с барселонски къщи...а СССР къде е?...путин тръгнал да плаши САЩ..уплашеният..отвлича внимание като си мисли,че китайците имат шанс..Света ни го дава шанса..САЩ са единствените доказали се,че им пука за животите на гладните и онеправданите, милиарди..и САЩ са нащият "Бог",Бог и САЩ!
125
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хейтърите и *** четата на власта защо не коментирате титаничната мисъл СИТУАЦИЯТА Е В МНОГО ЛОША СИТУАЦИЯ?Титаничната мисъл на ПРОСТОкиро,която ще става мото на харвард,нищо че кирчо не го и помирисвал
124
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ситуацията е в много лоша ситуация!!!!!ПРОСТОкиро.Ама много простокиро
123
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тука чалгарите на кирчо ,слави и радев все гербери и депесари им се привиждат!Никой ви неще бе некадърници,никой!Забранихте на хората да гласуват, манипулирахте изборите.ама некадърника си е некадърник освен да лъже и краде друго не може
122
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чудя се само кой е по-глу пав кирчо или божинката
121
8
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
мали това гробарите и дпс вече ни погребват..възраждане копат с лопатите..путриоте..***,1400 г сме оцелели срещу ятагани..някакви..10 рейса....предизвикват ни да излезем..ама не е сигурно,че ще е мирно когато нападнете НС посягайки на Свободата и Държавността ни,не сме ви опълномощавали..малцинство сте,пробваха го с Президенството и не си вадите изводи..срещу Народ не се върми бе мъ.ши,България ще я има въпреки гроб-дпс и им организации.
120
3
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
и какъв е проблема да имат обща с министър-председателя на СМ?...с боко може ли?...ама не ще!,циркове на ченгетата от гроб!!!относно договорите и пускането им в ЕС...Вето,спазване на договорите,почтенно отношение и никакъв компромис с Историята ни!!!Ряазясняване позицията ни пред партньорите и защита интераса и справедливото отношениеи!!!...или си отиват...това е...непреодолима граница...
119
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уникален, гледаш го как ти се хили и го чакаш всеки момент да извади от торбата някоя хранителна добавки са магически бацили на цената на италианско вино и хайвер.
118
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 13"На Борисов мутрите", 19"За какво говорим" 26 "Колапс". За какви жертвоприношения, изтезания и екзекуции говориш бе. Пии си редовно хапчетата и престани да мърсиш форумите с глупостите си!
117
12
 
4
 
! Отговори
Сравнение преди 2 години
Пожелавам Ви,защитници на Тиквата,от все сърце децата Ви да имат неговия интелект. Аз предпочитам моите деца да имат интелекта на К.Петков.
116
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро Куролацията е в много лоша ситуация!И ситуацията е в много лоша ситуация...П Р О С Т О КИРО ..
115
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
РАДЕВ ИЗЛЕЗ ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО!СЪБЕРИ СИ ЛЪЖЦИТЕ,КРАДЦИТЕ,ИЗМАМНИЦИТЕ,КУМОВЕТЕ И ВСИЧКИ ЛЮБОВНИЦИ,АГЕНГИТЕ НА РУСИЯ И СЕ МАХАЙТЕ СЕ ДОБРОВОЛНО !ЛАВИНАТА ТРЪГНА!СКОРО ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО!
114
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Просто Киро е ***!Много ***!Няма ден,без този клоун да ни направи някой гаф!!Ето,това е поредния,но не и последния гаф!Този не усеща ли,че народа вече му се подиграва??!Щом започнаха да го сравняват и с Валери Божинов по остроумие,работата не е на добре...Оставка!!!!
113
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Просто Киро!!!