Снежна топка в главата на премиера постави началото на словото му на Шипка

Кирил Петков призова за единство
Обновена: 3 мар 2022 13:29 | 3 мар 2022 12:37, Камелия Цветанова
834
Снежна топка в главата на премиера постави началото на словото му на Шипка
Снимка: Кадър bTV

Снежна топка в главата постави точката на тържественото слово на премиера Кирил Петков на Шипка. Той беше мощно освиркван от русофили и активисти на „Възраждане“, докато призоваваше за единство.

Още по темата

Те опитаха да заглушат неговото изказване.

„Днес не е време за политически лозунги. Време е да кажем – България над всичко, време е да се обърнем към българските идеали. Това е патриотизмът“, каза Петков, цитиран от БГНЕС.

Заедно с премиера за официалната тържествена част за националния празник пристигна и председателят на парламента Никола Минчев, както и членове на кабинета.

"Днес е Трети март - ден на национална гордост, нашият национален празник. За нас е ден на свободата. Пред България се открива нова перспектива, но за да се стигне дотук е извървян дълъг и труден път на идентичност, на борба за просвета и самостоятелна църква, на борба за национално освобождение", каза в речта си на връх Шипка председателят на НС Никола Минчев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


834
Още по темата: шипкаКирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
575
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен: симпатяга, ти си ту така, ту онака, през цялото време си мениш мнението, имаш ли изобщо такова или само провоцираш тук хора, които не спорят за кеф, а протестират според възгледите си, не е спортсменско!
574
14
 
7
 
! Отговори
ББ преди 2 години
на 3-ти март шепа агенти на путин помрачиха Националният Празник на България,беше направен опит за преврат от агенти на путин на връх Шипка,бяха нападнати Институции ...и нямаше полиция,армия,народ да ги изтъркаля от върха Символ на Свободата...бяха осквернени костите на загинали за Свободата от...вярващи на копейките,правоохранителните оставки,дпс и боко ще имат нужда от охранители...Свободата не е печалба от лотарията...за нея се воюва...умира се,Справедлив Свят или да го погребем!!!
573
9
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
това е умишлено...и ченгета по тв-та ни вменяват ама сме разделени...сее се недоверие...дюдюкащите на Шипкап бяха шепа платени дрогирани...във всяка правова полициятащеше да ги прибере безмилостно!не пребиваха ли деца под колоните?това е демонстрация против Общественият ни ред...те не нападаха личности...те нападат Институциите на които се крепи Държавата ни...това е преврат...платен от путин през доган и борисов,те опитаха преврат на Шипка...кое не осъзнавате?кои е петков или минчев...хора...
572
2
 
14
 
! Отговори
Слави Номер 1 преди 2 години
Много селско поведение. Жалко, че дори в такива моменти злобата и агресията сякаш надделява в част от хората. Бългрия е над всичко и когато няма какво друго да направим, достатъчно е да бъдем единни. Силата е в истината!
571
11
 
7
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименпотресаващо...хаха,руснаци православни с "братята" им чеченци мюсюлмани...убиват деца и мирни граждани на православна Украйна...това е потресаващо и е факт които целият Свят вижда от 9-ти ден вече,Слава на Украйна!!!
570
7
 
9
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименв Украйна има само руски фашисти убиващи деца и мирни...няма кого да заблудиш вече...живеем в информационен век...путин уби Русия и народа си!!!
569
9
 
8
 
! Отговори
ББ преди 2 години
правоохранителните извадете си главите от з.......намерете провокаторите опорочили Националният Празник на Народа на България...опитали атентат срещу Министър-Председателя ни и Председателя на Народното ни Събрание...атентат срещу институциите и Държавността ни е,това е атентат срещу България...не само срещу личности...намерете ги и ги изправете пред съда!!!Гешв свърши нещо...Оставка предател!!!
568
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вчера излезе потресаващо видео, снимано от телефона - украинските фашисти избиват украинци, които се опитват да напуснат Одеса. Шофьора на колата като по чудо е успял да се спаси и в момента се укрива от бандеровците, които го търсят под дърво и камък заради видеото. world-signals/news/2022/03/03/
567
11
 
6
 
! Отговори
Селяндури преди 2 години
Това беше много грозно и селско изпълнение. Аз не видях Бойко така да го замерят някога. Но нали влиза в чалгарската представа на напомпаните wannabe мутрички и евтини леопардови мутрески в България и е повече техен стереотип. Ужасно грозно и деморализиращо, народът е ужасно глупав.
566
9
 
6
 
! Отговори
ББ преди 2 години
и да възраждането на мутрите не е добра идея...началниците на възраждане убиват православни само защото искат да са Свободни...у нас ще опитат/ако не ги спрат правоохранителните,опитаха да убият Министър-Председателя ни на Шипка на връх Националният ни празник/шепа неграмотни и алчни фашисти,възраждане ще започне с убийствата на българи по примера на началника им...путин заедно с чеченци убива православни мирни и деца в Украйна...невиждан позор...искате ли и у нас..възраждане на мафията на путин
565
4
 
8
 
! Отговори
крумски преди 2 години
На Шипка всичко е спокойно! Нищо лошо не е станало. Просто историята помни. А тези политици ,***, предатели Български историята ще забрави! На Шипка всичко е спокойно!
564
1
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
До Паисий . . . Защото достойните явно не са толкова гръмогласни,и май гласуваме първосигнално.
563
1
 
5
 
! Отговори
Паисий преди 2 години
До Щирлиц : тогава защо си избирате невежи политически джуджета?
562
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо крещяха и хвърляха топки срещу представители на новата власт? Нали искаха тази промяна? Радев е в основата на разделението на народа. И днес говори фалшиви думи.
561
5
 
10
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
За 30 години демокрация се изредиха всякакви пребоядисани другари,кои учили на запад,кои недоучили на изток,да преиначават историята:Русия всъщност не ни е освободила,не е имало турско робство,а присъствие,не е имало Баташко клане,ние не сме спасили всички български евреи,американски бомбардировки не е имало,приписаха заслуги на несъществували тогава държави за нашето освобождение,което беше проб.утано и днес в речта на харвардския умник.Тече усилено унищожаване на България...
560
21
 
10
 
! Отговори
ББ преди 2 години
На Шипка се мълчи и се отдава почит...копейковци оскверниха и Шипка,пияни,дрогирани,платени,злобни,агресивни...отидоха на Шипка и...едно момиченце рецитираше стихове...те го надвикваха...и Българите не ги наритаха от върха?не са безумни като господаря им путин...обаче копейките вече не са платежно...никакъв толеран от полиция и Народ към подобни платени е.ичаре!!!
559
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 609..много добре казано.... А всички искат да изкарат Путин лошият..
558
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПростоПодлогите начело с Просто Предателя трябва час по-скоро да бъдат изринати. "Пандемията" ще ни се стори като почивка на Бахамите, ако това мекотело продължава да стои там и да слугува на ЕС.
557
17
 
10
 
! Отговори
Наталия цветанова преди 2 години
Това беше най голямата простотия . Възраждане са *** срам за България
556
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На ПП нищо няма да му стане от една топка. Трябва му парен чук.