Радев иска български самолети да охраняват небето ни

Министерството на отбраната ще търси решения
195
Радев иска български самолети да охраняват небето ни
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Държавният глава Румен Радев обсъди на работна среща в президентската институция с министъра на отбраната Драгомир Заков, началника на отбраната адм. Емил Ефтимов и командира на ВВС генерал-майор Димитър Петров предизвикателствата пред гарантирането на въздушния суверенитет на България, съобщиха от прессекретариата на президента.
 
Президентът постави въпроса за предприемането на неотложни мерки за осигуряването на охраната на въздушното ни пространство от български самолети с български екипажи. Предложените възможности в тази насока от Министерството на отбраната изискват задълбочен анализ, както и своевременни и адекватни решения в условията на усложнена геополитическа обстановка, беше подчертано на срещата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още по темата: самолетиРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
4
 
10
 
! Отговори
EL TURQO преди 2 години
В Украйна даже направиха песни за турските Байрактари.
121
5
 
31
 
! Отговори
Тоя па преди 2 години
не спря да иска- типичен български търтей. Ай вземи да създадеш нещо за тая държава, но не протести и проблеми, тъй де цял живот на държавна хранилка и чорапите сме ти купували, а ти 1 стотинка в държавната хазна кога ще внесеш?
120
1
 
1
 
! Отговори
СПРAВОЧНИК преди 2 години
Гръцки бежaнец от Неврокоп бивш НИКОПОЛ НA СТРУМA си подпaлил своятa чaстнa къщa тaм и се преселил в Гърция описaно от бг писaтел кaто "безмислен глупaв срaм"..............a години по късно Кемaл Aтaтюрк обвинявa гърците в пиромaнски пaлежи срещу тях сaмите и срещу турци..............истaнбулгaрия бaйрaктaрскa тa СЛAВЯНСКИЯ етнос бил турски........Бългaрският език не сaмо че е СЛAВЯНСКИ но и е зaвършен кaто език чaк след 864 г. от ХРИСТИЯНСКИТЕ МОНAСИ ученици нa религиозните Християнски Църковни дейци Св.Кирил и Методи
119
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Му_нчо Рублов, ние сме в НАТО - имаме най-могъщите държави в света за свои съюзници, притежаващи най-модерната военна техника.Френски части вече са в Румъния - ами драго му е на човек даги гледа. Ама да не разърдим лилиПутин, че много страшен.Вай! Само зло от Мордор сме получавали - затова, че има дадохме просвета и култура. Западът поне си ни пренебрегва открито като диви балканци - тия мазно ни коткат "братски славянски народ" само за да ни турят хомота. На русоРобите им е хубаво да ги тъпчат.
118
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев не издавай тайни пред медиите.Никой не знаеше ,че произвеждаме самолети.Сега ще ни атакуват заради нашите самолети.Народа Български толкова е лесно да го манипулираш.Едни Путинисти (ГЕРБ и "патриотите") ги заместихме с други Путинисти(Радев и компания).Нашите политици са по-скоро изключителни продажници.Когато видяха,че Путин няма да може да плаща ,веднага му обърнаха гърб.А Бойко го направи първи.
117
4
 
11
 
! Отговори
EL TURQO преди 2 години
Нормално е да има свалени, но е ФАКТ, че сритаха руските за*ници в Сирия, Либия и Нагорни Карабах. Догодина започват изпитанията на MIUS- турски безпилотен изтребител
116
10
 
31
 
! Отговори
АНОНИМ преди 2 години
РАДЕФ Е СРАМ ЗА ПАГОНА!!! ОСТАВКА ЗАЕДНО С КОРНЕЛИЯ КИРЧО И КОКОРЧО КОИТО НИ ДОКАРВАТ --МИЗЕРИЯ!!!!!!
115
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев да каже как е Путин? Че другите не знаят.
114
8
 
3
 
! Отговори
Ел Турко преди 2 години
А защо не кажеш колко Байрактари има свалени? Или пропагандата не ти го позволява?
113
1
 
22
 
! Отговори
hahahahaha преди 2 години
иска руски самолети, български няма. докога ще ползваме това остряло въоражение?
112
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От кога произвеждаме Български самолети?И този е като Путин.
111
3
 
11
 
! Отговори
EL TURQO преди 2 години
Може да си купите турски Байрактари или Анка. Изпитани в реални бойни действия в Сирия, Либия и Нагорни Карабах. Ефикасни срещу руските панцири, С300 и други руски технологии. ФАКТ.
110
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
5 Деса вече е на нея.
109
21
 
6
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Радев откри Русия! Представете си испански пилот да открие огън срещу руски такъв от нашата въздушна територия....Директно ни вкарва във война!
108
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз като преквалифицирал се в ИТ сферата искам и български програмисти да работят тук. Защото 100 000 човека са се преквалифицирали и са хвърлили много труд и никой не ги взима на работа. А тръгнали да влачат укри тук да им подаряват и малкото работни места (няма 30000 това е опашата измислица)
107
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев предпочете Ауди пред новата Лада, за сина си, по случай пълнолетието му. Колко трогателно! Сэвсем по руски стил. На горките български пилоти пробутва стари руски МИГ ове, вместо да ни охраняват натовски изтребители. Кой ще отговаря, ако някой загине? Смъртта на Терзиев, не е ли достатъчна?
106
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИСТAНБУЛГAРИЯ ЧЕРВЕНA БAЙРAКТAРИЯ С ГЕРБ петолъчкa с полумесец ще пaзи и русофили и русофоби щото сa червено турско БКП знaме у нaс
105
3
 
7
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Усети яйцето до дуппето и запя друга песен....Малииии какво заешко сърчице....Нали до вчера подкрепяше другата страна на монетата?!?!
104
0
 
13
 
! Отговори
Попитайте Радев преди 2 години
Дали той лично би направил лупинг в един от българските Миг 29?
103
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв е тоа FAKE NEWS? Къде има български самолети произведени в България? Самолети с български пилоти ДА но български самолети Магаре и Космос