Радев иска български самолети да охраняват небето ни

Министерството на отбраната ще търси решения
195
Радев иска български самолети да охраняват небето ни
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Държавният глава Румен Радев обсъди на работна среща в президентската институция с министъра на отбраната Драгомир Заков, началника на отбраната адм. Емил Ефтимов и командира на ВВС генерал-майор Димитър Петров предизвикателствата пред гарантирането на въздушния суверенитет на България, съобщиха от прессекретариата на президента.
 
Президентът постави въпроса за предприемането на неотложни мерки за осигуряването на охраната на въздушното ни пространство от български самолети с български екипажи. Предложените възможности в тази насока от Министерството на отбраната изискват задълбочен анализ, както и своевременни и адекватни решения в условията на усложнена геополитическа обстановка, беше подчертано на срещата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още по темата: самолетиРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
21
 
! Отговори
аха преди 2 години
другари къде са ни самолетите. стингърите, жавелините ,подводниците ,корабите, мощни радари ,безпилотници, къде е армията къде еее.......................???????.А КЪЩИ ЗА ГОСТИ ХОЛЕЛИ, ЯХТИ ЧАСНИ ХЕЛИКОПТЕРИ..........................МЪСНО ГАДНО ПРОДАШНО КОВУНИСТИЧЕСКО ПЛЕМЕ.
101
3
 
23
 
! Отговори
Патриот преди 2 години
Кремълски агент!!!
100
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едно е сигурно- фигуранта е твърдо в онези 80%, дето професора иво христоф споменаваше за тях.
99
16
 
2
 
! Отговори
НикогаПовечеСДС-Чума преди 2 години
България от 32г.насам е разграден двор и англо-краварска безмилостно щавена колония.Краварски шпиони пъплят безнаказано навред като фе.кал.ни *** и никакви самолети не могат да я спасят от тях.Анатема на Бомбардировача Сулю Паситто,на Ал Фашагата,на Коня,на Преродената Пастирка.
98
1
 
14
 
! Отговори
Радиомълчание преди 2 години
Радев Вземи Байрактари от бай Ердоган Изпитана Топ марка Чумата на руската армия Вземи ПВО Пейтриът Има много възможности а не да се правиш на уж загрижен и да се тюхкаш като новобранец
97
13
 
2
 
! Отговори
НикогаПовечеСДС-Чума преди 2 години
България от 32г.насам е разграден двор и англо-краварска безмилостно щавена колония.Краварски шпиони пъплят безнаказано навред като фе кални *** и никакви самолети не могат да я спасят от тях.Анатема на Бомбардировача Сулю Паситто,на Ал Фашагата,на Коня,на Преродената Пастирка.
96
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
108 Кой го казва, една руска ***? Предателите, вън от България!
95
0
 
7
 
! Отговори
самольотка-сельодка преди 2 години
веднага да се почват да се правят от заводите новите самолети , чертежите ги гледахте вече с господарите от кремъл и е лесно. една зазка по средата и малко криле тук таме двигател от газ и техника от електрон тв.ще го кръстим балкан стрела РР на негово име ама първо той да излети ако може.как може толкова *** хора да има да управляват няма един да не е бил военен или от службите на ссссссср
94
2
 
3
 
! Отговори
Сандо преди 2 години
исла да си купим или да си построим?
93
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И пак ще правят анализи. Т. е. - ще видим. Лесна работа само трябват самолети, пилоти и адекватни решения.
92
20
 
5
 
! Отговори
Възраждане преди 2 години
ЕС и НАТО вън от България!
91
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руски слуга. Ако иска да си купим "спешно" играчката Грипен?Оставка Радев - родоотстъпник и предател!
90
0
 
5
 
! Отговори
До 68 преди 2 години
И ние подарихме на внука 2 дрона миналата година.На по-големия можем да залепим ракетка с тиксо.Внучката може да нарисува самолетче или Баба Яга.Трябва да сме единни,нали сме в една лодка.
89
1
 
9
 
! Отговори
Евала преди 2 години
В музея може да има останал някой ДАР или ЛАЗ, все български самолети.Уж големия пилот, големия генерал, а не знае, че изтребителите ни са безнадежно остарели, нямат с-*** "Свой-Чужд" за съвместимост с НАТО, нямаме и съвременни радари. Нали затова купуваме Ф16, ама това не е баничка, да прескочиш до пекарната и да си я вземеш веднага. Сума ти държави чакат за него. От руските нови щайги дори индийците се отказаха. То са само мотор и криле, електрониката е на ниво 90-те.
88
3
 
15
 
! Отговори
Радиомълчание преди 2 години
Ами купи една ескадрила втора ръка ф16 хем пилотите ни ще свикват докато дойдат новите а не да наливаме милиони за скъпа подръжка за тези руски издухани барутници
87
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А бе тоя да не си мисли че е президент на бивша Руска република, тоя човек става опасен за България. Кирчо влез си в задълженията България е член НАТО и ЕС а не на Евразийския съюз, където иска да ни прати тоя шапкар!
86
1
 
12
 
! Отговори
Ха ха преди 2 години
Ми, като иска,да се качва и да обикаля,нали може да "кара" самолет!
85
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БЪЛГАРСКИ самолети няма как да охраняват небето защото НЯМА такива. А преди неговата партия да заграби властта през 1944г. в България е имало три авиофабрики. Далеч съм от мисълта, че щяха да останат самостоятелни и да не ги бяха закрили комунистите, но може би щяха да се обединят и евентуално да станат българско подразделение към някой голям авиопроизводител
84
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви самолети? Хартиени?
83
7
 
19
 
! Отговори
teo преди 2 години
*** няма, гайда иска нашия проруски президент Румен Радев-Путинов. Крайно време е този държавен изменник-престъпник да бъде предаден на прокурорката Кьовеши и да се запъти към затвора за държавна измяна!!!