Петър Чолаков: Васил Божков щеше да бъде един много неудобен свидетел

Политологът коментира прокуратурата
30 мар 2022 15:15, Росен Стойчев
16
Петър Чолаков: Васил Божков щеше да бъде един много неудобен свидетел
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

„Рейтингът на прокуратурата е много нисък, за разлика от рейтинга на правителството“, обяви политологът доцент Петър Чолаков пред БТВ.

"Атаката на правителството не е, защото Иван Гешев не им е симпатичен, а защото е показал, че не върши своята работа“, каза той.

Още по темата

„Иван Гешев пък каза, че имало акция срещу прокуратурата. Не става въпрос за това, а да се спазва законът. Остават съмненията, че има двоен стандарт, остават съмненията, че например Васил Божков беше пуснат да се разходи до Дубай, защото тук както иска да свидетелства, увреждайки дори личния си интерес, тогава щеше да бъде един много неудобен свидетел“, коментира Чолаков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
9
 
11
 
! Отговори
Глупости та дрънка преди 2 години
КЪВ СВИДЕТЕЛ Е ЧЕРЕПА , КАТО РЕАЛНО НИЩО ОТ ТВЪРДЕНИЯТА СИ НЕ МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ С ФАКТИ И ДОКУМЕНТИ??!....ГОЛИ ПРИКАЗКИ , КОИТО И АЗ МОГА ДА ИЗРЕКА , ЧЕ НАПРИМЕР СЪМ СПАЛ СЪС ЖЕНА МУ И ЛЮБОВНИЦАТА МУ И.....ТЕ СА МИ ПРАВИЛИ БИБИТКИ....ХА,ХА,ХААААААААААААА.....!---РАЗЛИКАТА Е НИКАКВА!!!
13
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чолаков Черепът топи Борисов по много глупав начин смях носи 500 еврови банкноти в чорапите И като Черепът е толкова сигурен в себе си защо избяга защо се крие и лъже от Дубай каквото му падне И за мое учудване ИМА поддръжници в правителството борците с корупцията Смех Голем НО всичко това е за сметка на България Киро пращай самолет за Божков нали си му свидетел корупцията нулева е по Кировски и по 13 клозета
12
6
 
10
 
! Отговори
перко преди 2 години
ТО ПЪК ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО....
11
1
 
12
 
! Отговори
Питам се: преди 2 години
Ако беше се върнал дали Божков щеше да отиде вчера на погребението на М.Велев?
10
7
 
20
 
! Отговори
Ха ха преди 2 години
Нещо се обърка с рейтинга на правителството! Киро ли ти каза ,че е много висок,не му вярвай ,той обича да си съчинява ....
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДНЕС.БГ - НЕ ТРИЙТЕ,ЧЕ НА НИКОГО НЯМА ДА МУ СЕ РАЗМИНЕ БЕЗЗАКОНИЕТО И В ТЕЗИ, И В ДРУГИТЕ ИЗМЕРЕНИЯ!С ТАКЪВ ПРЕСТЪПЕН МАНТАЛИТЕТ НИКОЙ МЯСТО НЯМА ДА СИ НАМЕРИ НИКЪДЕ,СКОРО!ЗАЩО НЕ ЖЕЛАЕТЕ ТАКА"ТЪПО И УПОРИТО"ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ?! ОТНАСЯ СЕ ЗА ВСИЧКИ ПОДОБНИ СОЦИАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ,ОСОБЕНО ИЗПЪЛНЯВАЩИ ФУНКЦИЯ НА т.н."КРИВОРАЗБРАНИ ЛИДЕРИ",ПРИКРИВАЙКИ СЕ ОТ КОГО ЛИ?!"НА ЛЪЖАТА КРАКАТА СА КЪСИ",ОСОБЕНО"БЯГАЙКИ ОТ БОГ"-ДОБРА ПОГОВОРКА,НАЛИ?!ОТ НЕГО КОЙ ЩЕ СЕ СКРИЕ ПРЕСТЪПНИ ЕГОИСТИ,НЕЗНАЕЩИ ЗАЩО ЖИВЕЯТ?!...
8
7
 
25
 
! Отговори
Хехе преди 2 години
Че що не остана в България, като е бил толкова неудобен? Сега е много удобен за всякакви конспирации!Милиони в сако??? Кой вярва на тези фолклорни приказки? Черепа пари не дава, даже и насън, ако не е на печалба!Друг път ще ви пиша за едни иманярчета,които вместо пари,ядоха бая бой от Божковата гвардия..
7
17
 
19
 
! Отговори
Няма значение преди 2 години
Няма как в БГ да се скрият 560м за 5-6 години без знанието и разрешението на НАП/ Финансов надзор/ ДАНС. Също както навремето няма как да не знаеш че КТБ е била пробита и е давала кредити само на наши хора. Но, да не забравяме кой беше наблюдаващ прокурор по КТБ, г-н Гешев, и тогава странно как най-големия кредитополучател на КТБ се оказа чист като сълза. И хоп след това г-н Гешев беше единствен кандидат за главен прокурор
6
10
 
33
 
! Отговори
аз преди 2 години
И какъв е рейтинга на правителството и защо реши,че е висок.Може би защото така ти се иска.Некадърници.
5
29
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 6 Напротив, каквото и да напишете гербавите, прокуратурата има само 8 % одобрение - само вие си я одобрявате, защото ви брани и сте в конфликт на интереси.
4
13
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гешев е единствената бариера, кръгът капитал да не завладее икономически страната! Този каквото и да говори, по-скоро прокуратурата има по-високо одобрение от правителството
3
10
 
40
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Абе Чолаков чуваш ли се какво говориш , явно и ти си купен от Черепа! С какво е толкова добър , със спечеленото по нечестен начин , със заканите за разправа с неудобните , с това че е гуруто на кабинета и плати протесите? Жалко е да се вяра на такъв човек! Или искаш прокуратурата да е подчинена на олигархията?
2
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още един защитник малееее цялото правителство сега и политолози !!!!!!
1
8
 
30
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Тоя скункс е особено отвратително и гнисно същество, всичко което говори са манипулативни, измамни и отвратителни опорки, които му спускат от американската фондация, в която е на хранилка, кой манипулираш бе скункс, само ****ци могат да му се хванат на дивотии те дето плещи.