ПП към ГЕРБ: Спрете с пропагандата в името на националния интерес

Опозицията разпространявала фалшиви новини
75
ПП към ГЕРБ: Спрете с пропагандата в името на националния интерес
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ПП обвини ГЕРБ в пропаганда и разпространяване на фалшиви новини.

„Със загриженост наблюдаваме активна дезинформация. Притесненията са ни засилени от видимата синхронизация между армиите от тролове. Всеки ден чуваме по една лъжа за правителството - 100 дни, 100 лъжи. Работа на опозицията не трябва да включва пропаганда и подвеждане на гражданите“, скочи от името на ПГ на ПП Николай Ангов.

По думите му активното рапространение на фалшиви новини е започнало много преди войната в Украйна.

„И то до такава степен, че сега не можем да се обединим около това да окажем помощ на жени и деца, които бягат от война. Ние настояваме хибридните атаки да бъдат прекратени, защото вредят на обществото“, каза той.

Ангов добави, че се разпространяват неверни твърдения като това, че държавата продава газ, а всъщност купува, че дългът се увеличава, докато той намалява.

„До нескопосан опит за пиар на фона на тежката ситуация с моряците ни в Украйна, които не могат да бъдат изтеглени от Мариопул, защото пристанищата са минирани и се намират 30 кораби от различни държави“, посочи депутатът от ПП.

„Призоваваме за отказ от похватите за хибридна война в името на националния интерес“, обобщи Ангов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 2 години
До Анонимен под 67Коментара по номер 67 е на Ангелина- просто пропуснах да посоча името си .
62
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен под номер 55Леко,полеко ще се "затворят" само ,като спрат да текат към тях финансовите потоци ,които "захранват" тяхната на кликата на ГЕРБ "кръвожадна и алчна " за власт и пари личностна същност - критерии по които те са избрани и формирали "редиците "от изверги в партията им.Мисля,че малкото свестни хора от тази партия все още се страхуват и затова все още стоят в нея.
61
2
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 2 години
До Герб са съвестни под номер 64Това "съвест" е морална категория ,а за по- голямата част от членовете и симпатизантите на ГЕРБ са характерни само материални категории и зависимости по интереси свързани с тяхното "добруване" и облаги от всякакъв характер.
60
2
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 2 години
Те по- голямата част от кликата на Герб са избрани на принципа "лоялност" към вожда и клиентелистки интереси на хората- твари събрани в "зомби тълпата".Не са разглеждали на техните конгреси със 100% избираемост ,която не е имало дори и по време на тоталитаризма ,когато поне формално се правеха на по - демократични от "демократите" с мнението на само един,който ръководеше държавата ,като собствено еднолично дружество.В ГЕРБ не са обсъждали - Що е то национален интерес и има ли той почва в ГЕРБ?
59
0
 
0
 
! Отговори
Герб са съвестни преди 2 години
Те са морални и никога не биха действали във чужд интерес или за собствена облага :D
58
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако говорят истината и вършат справедливи и законни дела, няма защо да се страхуват от пропагандата. Но - те лъжат и угаждат на чужди интереси, те са антибългари. Вече всички са наясно, че правителството ДИСКРИМИНИРА бежанците! Не в хотели за 40 лв. дневни, а в центровете за бежанци им е мястото на украинците, при другите майки и деца! Никакво пращане на оръжие, никаква смяна на имената на улиците, никакво поругаване на паметници и фашистки надписи. Никакви нечестни сделки! Спрете спекулата!
57
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е Ангов. То и този форум е пълен с коментари на трoловете на ГЕРБ. Не, че някой им вярва ..
56
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
основната цел на правителството е да отглежда 60000 украинци
55
4
 
15
 
! Отговори
Големите шамари преди 2 години
А по един шамар не искате ли?
54
4
 
25
 
! Отговори
Вие си ги избрахте преди 2 години
Тоя скочил, ангов ли е, дангов ли е. Съвсем скоро ще заковат един закон да се пази медийна тишина във връзка с всякакви въпроси за ПП. И всяко мнение, което е срещу основната линия, зададена от ПП, ще бъде криминализирано. Закона за осигуряване на пълен комфорт - медиен, политически, сексуален и неутрален, за ПП и ръководството му, както и всички допълнителни греатури и заетите в тях, независимо от партийната им принадлежност, раса, пол, предпочитания и пороци - очаквайте подробности.
53
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези нещастници освен да теглят нови заеми и да правят репресии срещу Герб с друго не се занимават вече 4 месеца. Накрая ще ощавят България, както я бяха издоили тройната коалиция. Ама ние сме народ от задунайскиговеда, така че си го заслужаваме.
52
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ?!? 53 Нали връщат вашите, гербав :) Ще ги има.
51
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затваряйте тролефермите на герб!
50
2
 
17
 
! Отговори
Тричо преди 2 години
Не могли да се обединят заради ГЕРБ. То ако ще е така хайде мъна.
49
1
 
23
 
! Отговори
северозапад преди 2 години
Кой ми ,то и младежите от ГЕРБ бяха виновни за бензина ,затова го намалихте на 3,40 ,гледам слушам и стигам до извода ,че тези са като дрътата Пена където и на средния си пръст вяра няма..
48
4
 
23
 
! Отговори
?!? преди 2 години
Тия теглят дългове като замаяни , а задлъжеността намалявала. Малее и тия ни управляват. Да ги няма веднага!
47
0
 
18
 
! Отговори
SHEFA преди 2 години
АИДЕ И ГЪРЦИЯ-200 ЕВРО ЗА ВЕЛИГДЕН.-ПРАЩАМ ЛИНК КОЙТО НЕ ВЯРВА.
46
2
 
21
 
! Отговори
На къде преди 2 години
Некадърници само вие си пречите сами. Нещо по стойностно от циркове, раздори и лицемерие да покажете. Нещо освен обещания, усмивки и орел рак и щука коалиция! Измислихте как за година да оскъпите живота ни! Не само сега, а и от миналата година. Гласувах за Слави, а сега ме е срам. Как изчегървате а ви изчегъртват. Самоубийство правите и никой не ви пречи. Хайде вън !
45
0
 
19
 
! Отговори
SHEFA преди 2 години
ТИЕ ЗНАЯТ ЛИ ЧЕ СЕ ВЪЕЕЖДАТ СТРИКТНИ ИЗВЪНТЕДНИ МЕРКИ В ИТАЛИЯ?А И ДРУГИ СТРАНИ НА ЕС.-200 ЕВРО ЗА БЕНЗИН ЗА ДА ХОДИ ЧОВЕК НА ВАБОТА-И ДРУГИ ТЕМ ПОДОБНИ.-ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ В ИТАЛИЯ СРЕДНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА Е 2200-ЕВРО.-ЩО ПРАВИТЕ В БЪЛГАРИЯ ЕИИИИ.
44
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
42 то Бойко че каза че ще даде всичко дето поиска Украйна, каза го. Но когато го арестуваха, народа не излезе да го подкрепи. Викаха само неговите партийци. Народа мълчеше. Ако това не ви говори нещо, значи вече сте се самозакрили.