Симов: Да разрушим Кремъл, ама какъв е нашият интерес?

България нямало да даде оръжия на Украйна докато БСП е във властта
112
Симов: Да разрушим Кремъл, ама какъв е нашият интерес?

"От "Демократична България" могат да казват каквото искат, тяхно право е, но никой не може да промени позицията на БСП и ние сме категорични. Не трябва, не бива и няма да изпратим военна помощ за Украйна. Поне докато ние сме в управлението", заяви депутатът от "БСП за България" Александър Симов пред Bulgaria ON AIR.

Според него това е позицията и на голяма част от българите, като се позова на проучване на "Маркет Линкс", според което 67% от българите са за неутралитет.

По думите му, по-важният въпрос е какво е добре за България.

"Можем да си слагаме украински знаменца и да говорим как е време да разрушим кулите на Кремъл, но въпросът е какви са последствията за България. Нямало да преговаряме с "Газпром"? А откъде ще дойдат газовите доставки? Ще оставим ЕК да преговаря за газ? Да, но тя не може да ни докара газ от Уран или Марс! България е там, където е. Не можем да ритаме срещу географията и съответно трябва да се съобразяваме, ако искаме да имаме топлина, газ", посочи Симов.

Според него БСП през цялото време се опитва да види какъв е българският национален интерес.

"Ако това е подкрепа за Путин, то живеем в някаква паралелна реалност", категоричен бе той.

Депутатът отказа да отговори на въпроса какво ще направи БСП, ако останалите коалиционни партньори подкрепят предложението да изпратим военна помощ за Украйна.

Шпионският скандал в ДАНС Симов коментира така: "Всеки път, когато Гешев се чувства застрашен, лови руски шпиони! Иска да разкаже на света как "Спецпрокуратурата лови руски шпиони, а тези гадове на Путин искат да я махнат".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още по темата: Александър Симов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
14
 
14
 
! Отговори
Демократ преди 2 години
До gogo. Ами и ти си зомбиран глу.пак. Точно с русия нямаме бъдеще, защото тази империя на злото живее в средновековието. И стига сте го унищожавали този " гнил" запад. Само да питам, що така всички искат да ходят в западна Европа и САЩ, а хич и не помислят за просията? Що бе, пич?
30
9
 
11
 
! Отговори
Надя преди 2 години
Този дър..вен философ ,вечно се прави на ,,умен и велик" .Млъкни беее,млъкни празнодумковец
29
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бай Дън колко бежанци прибра? А да дразни Москва може.
28
15
 
18
 
! Отговори
Morski преди 2 години
Днеска, що ме триете бе? Нищо невярно не съм писал! ПАК ПОВТАРЯМ - ЗА ТЕЗИ РЕВЯЩИТЕ, ЧЕ АКО ДАДЕМ ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА РУСИЯ ЩЯЛА ДА НИ НАПАДНЕ! ТУРЦИЯ НАПАДНАТА ЛИ Е,ВЪВ ВОЙНА ЛИ Е, А ДОСТАВЯ НА УКРАЙНА ОРЪЖИЕ? И КАКВО Е ОТНОШЕНИЕТО НА РУСИЯ КЪМ ТУРЦИЯ ГО ВИЖДАМЕ, КАКТО И КАКВО Е ОТНОШЕНИЕТО ИМ КЪМ НАС, ЩОТО СЕ ДЪРЖИМ КАТО ПАЧАВРИ И ИСКАМЕ С ВСИЧКИ ДА СМЕ ДОБРЕ! НЕ МОЖЕ ДА ИМА ПОЗИТИВНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ КРЕМЪЛ ЩОМ ЗАПЛАШВА ЦЕЛИЯ СВЯТ С УНИЩОЖЕНИЕ(В ЧАСТНОСТ И МОЕТО СЕМЕЙСТВО)!ЗЛОТО СЕ УБИВА В ЗАРОДИШ
27
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние вече не сме неутрални, ама как да го разбере този безмозъчен комунист, добре че другите пратиха, че сега джуджето щеше вече да се оглежда за следващия.
26
7
 
15
 
! Отговори
стига пишки!!!!!!!! преди 2 години
не отклонявайте вниманието от проблемите на хората, стига с това моля другарко, никоя западна страна не си позволява подобно безотговорно поведение
25
6
 
17
 
! Отговори
Samo minavam преди 2 години
Сега, бегом да направиш, една тотурутка на Мумията, пред Кремъл. В твой интерес е
24
6
 
15
 
! Отговори
ФАКТ преди 2 години
Тоя нагъл далавера търси - рубли сънува, копейки му се привеждат, глупости дърдори
23
20
 
8
 
! Отговори
Gogo преди 2 години
Ще ви го обясня простичко: без Русия няма бъдеще и за България. Чакат нови 500 години турско/хамериканско робство. Добре, че след краха на долара краят на щатите ще е бърз. Остава Турция като неизвестна...
22
4
 
7
 
! Отговори
В. преди 2 години
Големи интересчии тия. Ами кажете, не да прави УСА. Самото УСА не е това, което беше. Просто зло. Какво го усуквате. Всички сте продажници.
21
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Службите издирвали руски шпиони?!А те всички руски шпиони са в парламента.
20
3
 
16
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Аз съм русофил, но този е гоям смешникГони далаверката само!Не е никакъв русофил
19
7
 
13
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
Не е нужно да рушим Кремъл, нужно е само да ликвидираме КГБ. Не правете такива инсинуации, народа не е глупав.
18
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оправия няма.Със силен вятър и пр0ст човек не може да се бориш.Ти му викаш,че не искаш война с който и да било той насреща ти вика "червен б0клук".Пич,б0клука си ти,защото заради злобата ти към една държава ще стоим на студено,без пари и може да умрем във война.Отказвам се.
17
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тоз трябва да бъде свързан с дърво посредством с въже.
16
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БСП ни води към война с Украйна на страната на Русия. Незабавно нови избори.
15
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
този е много обратното на остър, някой знае ли какво образование има, ако не е депутат с какво ще се храни и т.н. Лека му пръст на Коритаров изпитваше кеф да му до казва, че е споменотото определение в предното изречение
14
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Толкова плоско и елементарно разсъждват тея 37%,че нямам думи.Не става въпрос дали с Русия ще ни вкаратв във война,а че ще ни вкарате въобще във война.Отворете си очите както каза по-долу друг.
13
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 13:Ние сме,но се казва по друг начин :ЕС.Чакаме каквото ни наредят от ЕС.Какво да мислим,какво да пишем,какво да чувстваме,дали да гладуваме,дали да стоим на студено.Знамето не е червено,а синьо този път.По някое време ще ни кажат и да се гърмим.
12
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички вие,***,които искате да ни вкарате във война с Русия,вижте на какво прилича Украйна сега и какво още ще бъде разрушено,хора избити,икономика съсипана и най важното няма къде да се върнат избягалите случайно от войната.Но когато и на България,Русия и обяви война,и ни мобилизират,първи вие ще дадете"фира".Да не мислите,че някой ще ни щади.Отеорете си очити и вижте цената на войната.Смърт,разрушения,убийства на невини деца,глад и нищета.Тия дето временно се отърваха тепърва ще страдат.