Разкриха кой е изпратил заплахата на Каримански

Става въпрос за румънски гражданин
Обновена: 8 апр 2022 16:03 | 8 апр 2022 16:03, Росен Стойчев
50
Разкриха кой е изпратил заплахата на Каримански
Снимка: БГНЕС

Румънски гражданин е притежателят на сим картата, от която е пуснато съобщението със заплахата към народния представител Любомир Каримански, съобщи МВР.

Това е станало след бързи действия на служители от ГДНП. Текстът на sms-а гласи - "Откажи се или проблемите ти ще започнат веднага и нямаш представа колко ще бъдат сериозни".

На този етап служителите на ГДНП са установили, че картата е регистрирана на името на румънски гражданин с инициали  L.T., който е влязъл в страната на 1 април. Изяснен е и неговият  единен граждански номер. Мъжът  е напуснал границите на България на 7 април. Картата е била активирана за 15 минути през вчерашния ден, след което е изключена. Установено е и мястото, където е активирана сим картата и е изпратено  съобщението. Оперативно-издирвателните действия по случая продължават, съобщи Bulgaria ON AIR.

Софийската районна прокуратура се е самосезирала относно заплахата към Каримански.

Още по темата
Наблюдаващ прокурор е възложил проверка на органите на МВР, която следва да се извърши в 10-дневен срок. След събиране на относимата информация, наблюдаващият прокурор ще прецени налице ли са достатъчно данни за извършено престъпление от общ характер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие вярвате ли на всичко което се пише? Румънски гражданин ще се интересува кой ще е управител на БНБ и ще изпраща заплашителни SMS-и дрън- дрън.
20
7
 
4
 
! Отговори
До20-АБЕ НАДЕ преди 2 години
Не са от 4 месеца а вече една година Бяха си и. във предишните правителства и сами си се узакониха и разпределиха.! Хайде стига вече Герб,те се боричкат помежду си Герб им е виновен! Управлението на България не е училище за недорасляци и популисти с измислени дипломи!
19
2
 
4
 
! Отговори
Аз знам преди 2 години
Който заплашва кариманскиЕ същият който се е обадил в Украйна да каже че шефа на парламентарната група на Възраждане агент на Русия сигурен съм че много българи въобще няма да се чудя ти ще кажа Кирчо и кокорчо
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
плешо не е срещу теб, а срещу дон Чалгаре
17
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво се кефи те, всички са навързани,като свински черва. Много сте заблудени.
16
8
 
11
 
! Отговори
възрастен преди 2 години
Много ченгеджийски номера станаха бе?То не бяха куршуми и заплахи за прокурор в плик,и то в строго охраняема сграда,сега това с Каримански ! По същият начин беше и с Мата Хари аранжираното шкафче с кюлчетата и спящият Борисов!?Всичко това го вършат ченгета от поколението на ДС и Рашков които имат достъп по някакъв начин!!! .....з2 години минаха.колко години ще върлуват тези бе ???,
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега стана ли ви ясно, за колко време могат да се разкриват, всички престъпления. Ама не искат. Факт.
14
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И по еена случайност ще излезне че въпросния румънец е свързан с някой гербераст налЕ?
13
10
 
11
 
! Отговори
АБЕ НАДЕ преди 2 години
Какво са виновни промяната?!?? Стараят се хората. Млади са от 4 месеца са на власт. Война е криза е. Цяла Европа са така. Оставете ги поне 6 месеца на СПОКОЙСТВИЕ.
12
0
 
4
 
! Отговори
ЕТО НА. преди 2 години
Човека ще си каже. КОЙ и ЗАЩО.А МОЖЕ И ДА ИЗЛЕЗЕ НЕКОЙ ОТ НАРОДА КОИТО ГИ НЯМА НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО.
11
2
 
5
 
! Отговори
Каспър преди 2 години
Абсолютно тъпанарска история.Това съобщение може да се пусне и от България, без да се правят подобни въртележки.Стига картата да е предплатена и да е регестрирана на лице което е починало.Ако не те хванат по време на осъществяването на разговора, ченгетата ще "духат супата"
10
5
 
13
 
! Отговори
Надя преди 2 години
Зрелища безкрай , във всички сфери.Това е промяната,яжте зрелища,топлете се със зрелища.
9
8
 
10
 
! Отговори
ЧЕСТИТА ПРОМЯНА..!! преди 2 години
РАДЕВ, РАШКОВ, ПЕТКОВ, НИНОВА, БОЙКИКЕВ, ТРИФОНОВ.............??
8
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой контролираше телефонните измами! И кой ги погна с няколко акции, та им свиха сърмите.Да отбора е от същите, дето сега се напъват за промяна.
7
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ-аджийски постановки. Мафията в България не заплашва ако реши да ликвидира някого, а действа. Примери много - Крушата, Илиев и т.н. да не изброявам защото няма да ми стигнат 400 символа.
6
1
 
1
 
! Отговори
до 8 преди 2 години
не го познавам, но със сигурност не е долнопробно същество което да заплашва другите като мишка.
5
2
 
2
 
! Отговори
до 5 преди 2 години
еми ей сега ше ти цепат дупарата за заплаха на държавно лице...хак да ти е
4
4
 
6
 
! Отговори
L T преди 2 години
Поздрави от Констанца. Аз пратих смс-а . Малко да разведря кандидатите. На другия ще пусна писмо с текст на най новия хит на Славчо : продаваме се за кинти, джан Джун, глей как се прави
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
да не е онзи романиец дето си биеше файзери за евро в Гърция?
2
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не че нещо,ама единственото което е установено, това е името на лицето на което е регистрирана някаква сим карта. А кой точно е изпратил съобщението не е ясно. Собственикът може да е оставил сим картата пред тоалетната,а той вътре клечи и пъшка напънат от внезапно проявил се cюpгюн .