Плашат Каримански с SMS: Откажи се!

Това са мутренски прийоми, заяви Тошко Йорданов
46
Плашат Каримански с SMS: Откажи се!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Кандидатът за шеф на БНБ Любомир Каримански е получил заплашителен SMS вчера от непознат номер, разкри самият той в парламента днес.

"Откажи се или проблемите ти ще започнат веднага и нямаш представа колко ще бъдат сериозни", гласяло съобщението.

Каримански заяви, че няма представа кой би могъл да прати съобщението, но вече е сигнализирал полицията.

Председателят на парламентарната група Тошко Йорданов обаче намекна повече по темата: "Знаете кои стоят от едната страна на кандидатурата за БНБ – спекулирам леко с риторичния въпрос, от другата страна е г-н Каримански. В тази ситуация, след като вчера на срещата в МС обясни за разни партенки, които хвърчат из въздуха в медиите даде абсолютно логични обяснения, че това са опити да бъде очернен. След това се получава този SMS".

Йорданов допълни, че Каримански "не е подземен бизнесмен и не се занимава с някакви далавери". Според него използваният метод за сплашване обаче е чисто мутренски.

Самият Каримански заяви, че няма да се откаже от битката за БНБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
1
 
! Отговори
СССР се РАЗПАДНА преди 2 години
РУСИЯ - СЪЩО....!!.......
39
1
 
2
 
! Отговори
Б.Б. преди 2 години
Казах ви като приключат с мен , ще започнат с вас. Все още ли не вярвате
38
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аман от цирковите номера на Тошко Африкански и Господарят му Слави Учиндолски. Има разследване и документи от журналисти за измамна схема с подписа на тяхното протеже. Събират некачествени отпадъци и после виновни журналистите и медиите.
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До секретно ВЕЧЕ ИМОТИТЕ СА 22- НО ТОЙ ТЪРСИ ОЩЕ ЧЕКМЕДЖЕТА...
36
3
 
7
 
! Отговори
Кънчо преди 2 години
Като нищо сами да са си го инсценирали от ИТН, че да стане като мъченик страдалец Каримански и да се настроят депутатите да гласуват за него апък и пред обществото се вдига рейтинга. Сещате се за заплахите към Ивчето Митева...как пък все тяхната партия някой я заплашва...голям смях са тия сценаристчета. Влязаха в парламента да си правят сценарии.
35
0
 
4
 
! Отговори
секретно преди 2 години
Рашков с 19-те имота и 19-те телефона ръси СМСи.
34
1
 
6
 
! Отговори
Нцкжйж преди 2 години
Тоя получи заплахи веднага след като на светло излязоха кражбите му! Явно отклонява вниманието от крадливите си ръчички!
33
6
 
1
 
! Отговори
СССР преди 2 години
Радев и киро са ви виновни ,Мутрите от герб правят всичко ,биячите на Гешев и Борисов ,делта гард вършат всичко щото им взеха лиценза и мутрите са изнервени.
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С промяната на Радев се върнаха и мутренските години.
31
5
 
0
 
! Отговори
СССР преди 2 години
Гербавите със кръв и убийства искат да си върнат властта,няма да стане гербави изчадия,ще ви съсипем живота бъдете сигурни.
30
0
 
2
 
! Отговори
БНБ преди 2 години
Единият бивш служител на СИК, а другият с фалшива диплома от нелегитимен и без това университет. Това са хората, които ни се предлага да сложат ръка върху спестявания ни.Ясна е целта - да бъде сигурна кражбата на банковите сметки на българите в банките след като бъде освободен старият управител на БНБ и бъдат сложени тези пионки.Така ще бъде даден старът на лавинообразния фалит на банките в страната по модела отработен през 1996 г в мутренските години.
29
5
 
0
 
! Отговори
СССР преди 2 години
Няма да се плашиш от делта гард и герберските мутри ,ще ги накажем жестоко.
28
4
 
0
 
! Отговори
ГЕРБерастЪ бейбе преди 2 години
ГРОБАРИ БГ
27
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма по-отвратителни престъпници от гербавите!
26
1
 
7
 
! Отговори
Просто Лена преди 2 години
В същият момент заплатата на Лена Бориславова е над 14 000 лв месечно и продължава да расте. С какво тази 26 годишна неуспяла адвокатка е заслужила да смуче от нашите пари в бюджета. Какви услуги върши за Кирил Петков, защо му е толкова близка?
25
1
 
8
 
! Отговори
Bxhchchchc преди 2 години
Карамански си е чист престъпник, а другия плагиат!
24
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До айде пътяааАма само колко ви е страх от ГЕРБ. В моментанадеждата на българския народ за справедливост е добър живот се нарича Бойко Борисов и ГЕРБ.При тях бензинът беше 1,30 при вас вече гони 4 лв, а цените бяха държани ниски. Сега диктатурата на Радев и Петков вдигна тройно цените за Великден за да ни унищожи като народ, ние ще се борим срещу всички, които искат Дани превърнат в колония на САЩ и Запада!
23
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз бих се усъмнил в Бойко Борисов, но той пък не познаваше буквите. Така че отпада от заподозрените.
22
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев направи всичко възможни да от свободи от затвора Наглите, Митьо Очите. Сега се с е заел да освободи и Васил Божков и да му свали всички обвинения.
21
1
 
11
 
! Отговори
МАФИОТИ НА ВЛАСТ преди 2 години
ЛЪЖЦИТЕ И ИЗМАМНИЦИТЕ ДОЙДОХА НА ВЛАСТ КАТО ЕЖЕМИНУТНО ХРАЧИХА ПО ГЕРБ И КАТО СЕ ЗАРЕДИХА ЕДНИ ЛЪЖИ ЕДНИ ИЗМАМИ- ХА ДА СА ВИ ЧЕСТИТИ МАФИОТИТЕ В УПРАВЛЯВАЩАТА КОАЛИЦИЯ...КОЙ БЕШЕ ПРОДАЛ ФИРМА С 1 500 000ЛВ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ НАП...АХ ДА СЕГАШНИЯТ УПРАВИТЕЛ НА НАП- МАФИЯТА НА КРЕМЪЛ РАДЕВ УПРАВЛЯВА...