Николай Събев: Румен Радев е шарлатанин

Той се преструва на демократ, написа министърът на транспорта
1 май 2022 20:40, Нели Христова
311
Николай Събев: Румен Радев е шарлатанин
Снимка: БГНЕС

"Румен Радев днес - нито дума за истинските убийци на невинни хора". Това написа на страницата си във Фейсбук министърът на транспорта Николай Събев по повод днешното изказване на президента Румен Радев по повод 1 май - празник на труда.

"Тези в България, които твърдо застанаха в помощ на жертвите, в неговия речник се оказаха "шарлатани". Шарлатанин си, когато вдигнеш юмрук на чужд протест, когато се преструваш на "демократ", а душата е на друго място. На изток", коментира лаконично.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


311
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
223
0
 
2
 
! Отговори
Равнопосавеност преди 2 години
Хората много добре знаят кои са шарлатаните! Има и друго - всички виждат, че идват избори - в България когато наближат избори започва цирка! Едни гребат с лодки и се бутат с гардове, други се разправят със студенти в НАТФИЗ за дрога - всеки луд с номера си, влажното е да не останеш незабелязан защото няма лоша реклама. Политиците ни са като чалгарите - то всъщност вече и буквално. Та идват избори и всеки гледа да се разграничи от "успехите" на правителството! За да може да насочи вота пак!
222
5
 
11
 
! Отговори
Нико преди 2 години
Успеят ли да изгонят главния руски агент радев България ще се освободи от руския ботуш завинаги.Бойко се страхуваше да го направи Въпреки че имаше голямо мнозинство в парламента за ийпичмънт. Гешев не успя защото корумпирани предатели в КС не му позволихах. Надеждата е в ПП ДБ съвместно с гласовете на герб и дпс да го свалят с ийпичмънт.
221
5
 
11
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
Шарлатанинът си ти! Точно когато всички хора трябва да си подадат данъчните декларации, пощите не работят, а лелките услужливо насочват клиентите към офиси на Еконт! Я каже колко спечели от тази толкова навременна и явно поръчкова хакерска атака?
220
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Май заради тоя на снимката уда риха български пощи
219
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истински българин! За пръв път да случим на истински добро правителство - първото след Иван Костов, и преди още Филип Димитров!
218
6
 
19
 
! Отговори
Тангра преди 2 години
Интересно ми е твойта душа къде е?Дали си най безкористния светец ?Повече те е грижа за украинците отколкото за българите.Ядете се само заради отношението към чужди народи. Радев какво ви казва гледайте народа гледайте народа. Вие се надпреварвате да гледате на запад.
217
3
 
18
 
! Отговори
Мда преди 2 години
Ако не беше Радев ти щеше да си си пощаджия!
216
1
 
12
 
! Отговори
Смях преди 2 години
Видяла жабата че подковават коня, вдигнала и тя крак......
215
4
 
15
 
! Отговори
Gogo преди 2 години
До господата и джендърите от дб, пп, итн, не се правете на ударени: политическите шарлатани сте вие! Влязохте благодарение на суверена, а сега не се вслушвате във волята му да НЕ се предоставя военна помощ за украйна. Тази енергия дето впрегнахте да "помагаме" на украинците да я бяхте разходвали за подобряване положението на собствения ви народ! Българите ли ви вкараха в парламента или украинците?! Как може да сте толкова долни национални предатели?! Сега ще се обедините с тиквата и с герб!
214
1
 
17
 
! Отговори
перко преди 2 години
Дядо Еконтий: Радев не е китка за мирисане, но от вас по големи шарлатани няма! Борисов беше китка пред вас! Вие до какото се докоснете всичко разрушавате! Между другоо и зби ли си 15-те милиона?
213
6
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Честит Байрям на Руфик Радев, Кирим Петков и Асан Василев! :))))))))))))))))))))) И на Неджатин Събев :)))))))))))))))))))))
212
21
 
11
 
! Отговори
Паню Баирски преди 2 години
Не знам дали има някой, който да не е убеден, че Радев е най - обикновен праволинеен комунист и защитава убиеца Путин! А тая безмозъчната Нинова е крайно време да я изритат - не става за нищо!
211
4
 
12
 
! Отговори
Другарят Събев... преди 2 години
...критикува другаря Радев на закрито партийно събрание. Забавно.
210
3
 
22
 
! Отговори
jonsy преди 2 години
Този по малко да пише глупости във ФБ, а да да оправя проблема в Български Пощи и да си подава оставката. Неговата фирмичка Еконт сега грухти яко пари, като този уби конкуренцията от вътре!
209
2
 
20
 
! Отговори
Абе преди 2 години
Докопа ти кокала на промяната и сега нищо не правиш, ама крадеш и със задните си части
208
10
 
7
 
! Отговори
Не лъжи преди 2 години
Костя копейкин не харесва тая оценка. Митрофанова тоже
207
4
 
15
 
! Отговори
Смешноци преди 2 години
Нали вие подкрепихте фуражката за президент. Сега защо ревеш бе измамнико
206
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Блажиш ли, блажиш ли, дедо Еконтие? Ама оти пре*ба пощата?
205
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За обида на президента, за фала с БГ пощи, за никаква реформа в БДЖ на Събев трябва да му бъде поискана оставката. Събев започна да се държи към политическите фигури, така както се държи в собствената си фирма. Недопустимо!
204
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Видяха се палатите за 21 милиона на министър Николай Събев. Това е най- големия шарлатанин в политиката. Нещо се е побъркал тези дни понеже Бареков се обади на тел. 112 и каза, че имало труп и трупът бил застрелят от Събев. На личната карта на трупа пишело БЪЛГАРСКИ ПОЩИ. Застрелян е в главата от гол дядо будист, който им казал: "МНОГО ПОЗДРАВИ ОТ ЕКОНТ".