Николай Събев: Румен Радев е шарлатанин

Той се преструва на демократ, написа министърът на транспорта
1 май 2022 20:40, Нели Христова
311
Николай Събев: Румен Радев е шарлатанин
Снимка: БГНЕС

"Румен Радев днес - нито дума за истинските убийци на невинни хора". Това написа на страницата си във Фейсбук министърът на транспорта Николай Събев по повод днешното изказване на президента Румен Радев по повод 1 май - празник на труда.

"Тези в България, които твърдо застанаха в помощ на жертвите, в неговия речник се оказаха "шарлатани". Шарлатанин си, когато вдигнеш юмрук на чужд протест, когато се преструваш на "демократ", а душата е на друго място. На изток", коментира лаконично.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


311
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
203
5
 
25
 
! Отговори
Оставка преди 2 години
Цялото семейство съжаляваме че гласувахме за Киро *** и кикорчо . Оставка
202
19
 
9
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 2 години
Да слушаш радев означава да слушаш путин. Все едно и също,все един и същи речник. Този наш президент не е българин от семейството на ЕС. Той и орбан са единствените шугави овце в съюза, боготворящи путин и ниско наведени към русия, независимо от разрушенията,жертвите,изнасилванията и грабежите,които руските войници изваршват в Украйна.
201
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
дедо уволнявай се , сега и пощите ли ще фалираш , защо са с намалено работно време до 17 ч в цяла българия , нали пандемията падна
200
8
 
27
 
! Отговори
Киро фашиста преди 2 години
Къде са парите които щяхте да спрете от корупцията 10 милярда. Некадърно правителство на Кире ***. Умни бандити
199
10
 
32
 
! Отговори
Оставка преди 2 години
Не плюй срещу президента бе *** стар лешояд не наял се . Събрани некадърни министри и депутати от ПП ИТН ДЕееБ БСП. Б.о.к.л.у.ц.и
198
10
 
25
 
! Отговори
Киро ПП тъпото преди 2 години
Оставка на цялото некадърно правителство
197
19
 
15
 
! Отговори
Киро фашиста преди 2 години
Оставка на цялото некадърно правителство . Искам Бойко Борисов да се върне и да ги разкарват по съд и прокуратура да ги съсипе тези продажни политици побъркаха ни от лъжи
196
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изтрепайте се и да мирясаме от Вас."Вкупом ненужни станахте".
195
12
 
17
 
! Отговори
Кънчо преди 2 години
До БЪЛГАРСКИТЕ ГЕРОЙ!Бг винаги е имала балансирана политика и няма как да е иначе при все, че нитто сме военна, нито икон сила. Трябва да си мн т.п или да си просто Киро да тръгнеш да се репчиш на Русия и тоза сметка на твоя народ (газа). Да не говорим, че проблема там е мн дълбок и къде бяйа тия пацифисти когато бомбите падаха над Луганск и Донецк само че върху руското население. Просто Киро ни тика по сценария на Украйна и иска да ни направи следваща цел - войски на нато, варна хъб за зърно
194
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шарлатанин си, когато вдигнеш мерника на чужди пощи, когато се преструваш на "държавник", а душата е на друго място. Към частната ти поща.
193
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
агентчето на ДС Николайчо Събев напомни за себе си......как не го е срам дори да се показва....
192
29
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Събев много добре е обобщил.
191
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Събев резултати резултати Събев !
190
10
 
20
 
! Отговори
факт преди 2 години
ами кратко и ясно .
189
13
 
37
 
! Отговори
Златка преди 2 години
Що за глупости:)) Радев никога не се е правил или представял за демократ! Той винаги си е бил и си е социалист т.е. Комунист! Винаги се е кланял на руZия , а другарката корнелия се чуди как да се измъкне от ситуацията с оръжията, да пуска ли, да не пуска ли властта и тя милата незнае каква лъжа да каже, че да не остане извън парламента при следващите избори:))
188
21
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руско протеже, почувствах го още от ден 1ви на избирането му! Всички го знаят. В ЕС го игнорират. Докато не си изберем президент като Анджей Дуда, България няма да я бъде. А Петков и Василев без подкрепа от народа нищо не могат да направят.
187
8
 
18
 
! Отговори
Ай, майкооо преди 2 години
Събев е на 62 години. Ако ви изглежда по-сбръчкан, то е от диабета. "Лекувал" го е в Тибет с мантри. Има семейна здравна, кофти прогноза. Родители и брат с инсулт. Изхранва метреса, която е във война с дъщерите му. Изобщо, за чий му е? Пари си има да си гледа старините. Трите дъщери ще наследят нещо, Донка метресата и тя също /тя беше и метреса на бивш родиобос в Русе/. За чий му е?!
186
24
 
21
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
Окрайна да го ду-ха! Да ги изтребят всичките
185
31
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много много точни думи!! Човекът казва директно истината!
184
20
 
33
 
! Отговори
217 преди 2 години
Официален държавен служител който може да бъде уволнен в всеки един момент! А нашият президент Радев за когото сме глаували не миже да бъде уволнен слвдващите 5 години! Браво господин президент!