ВМРО на протест срещу цените на тока и парното

Активисти на партията блокираха на няколко пъти движението по "Дондуков"
28 май 2022 15:18, Красимир Ангелов
52
ВМРО на протест срещу цените на тока и парното
Снимка: ВМРО

Привърженици и активисти на ВМРО излязоха на протест пред сградата на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) в столицата, за да изразят недоволството си от предлаганото увеличение на цената на топлинната и електрическата енергия.

Протестиращите поискаха оставките на всички представители на институциите, носещи отговорност за непрекъснато покачващите се цени и блокираха на няколко пъти движението по бул. "Дондуков".

"Мотивите са ясни – неадекватната политика на това правителство по отношение на цените за българските граждани. В София парното се вдига с 40% и на много други места", заяви съпредседателят на войводите Александър Сиди.

Според ВМРО са нужни няколко бързи стъпки, сред които спиране на износа на евтин ток, спиране на зелената сделка, както и облагане на свръхпечалбите на производителите и търговците на електроенергия и подпомагане на всички крайни потребители от тези средства.

От партията заявиха намерение да провеждат още протестни акция в цялата страна, включително и по темата за европейската интеграция на Република Северна Македония.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо ги няма *** само вмро ли се бори с кокорчо и рома от Столипиново така наречения Канадец дето англииският му е като на първокласник.
20
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Караканчаката се облажи с тази сделка за самолети на хартия. Чета из нета 12% комисион.
19
10
 
8
 
! Отговори
Недоумение преди 1 година
Така е, до когато само една партия е срещу Киро лъжата, няма да се получи нищо! Трябва всички да сме срещу този предател иначе ще продължи потъването! Какво само пишем тук, трябва да се опълчим срещу тези предатели !
18
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия сама спре горивото и хакна - България , Полша , Финландия Швеция. А за Германия и Италия , които най много я пл юят го доставя. Това е защото приоритета е за Китай. И е невъзможно да изпълни договора с китайците. А тоя ход много се понрави а русофилите - протестиращи против Промените. Те се направиха , че неразбират.от политика ,а само от интрига.
17
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За парното да, но тока 3,4% то няма се усети почти. Който е имал 100 лв, сега 103-104
16
5
 
14
 
! Отговори
Боби преди 1 година
Тези не разбраха ли че повече никога няма да са на власт. На следващите избори дори няма да достигнат и 1 процент!!!!!!!! Само единствено ако Каракачанката направи 20 клека и 20 коремни!!!!!!!!!
15
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Либерализацията на цената на тока бе гласувана от Правителството на ГЕРБ и ВМРО на заседание на 10.4.2020 г.
14
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тиквун Скръндзата само за 20 човека ли се е бръкнал?
13
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тока за прозводство го освободиха точно ГЕРБ и ВМРО в 2020 г. и сега цените на хляба и стоките летят, а ПП теглят държавни заеми за помощи за "бизнеса".
12
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Иде лято. Хората ще тръгнат по почивки, ваканции, летувания. Като мине лято и изхарчат парите спестени зимата хората ще се сепнат рязко. Хляба като е 3лв, бензина и нафтата 5лв, заплатите същите, храните двойни цени и на всичкото отгоре парно двойно, ток двоен, вода тройна цена и Кирчо ще излети със страшна скорост за Канада, а ние тук ще се чудим как да направим нов преход пак 30г. Върнаха ни в 1994г, а ние спим щото идело лято!
11
12
 
10
 
! Отговори
Протестирайте преди 1 година
Пред Руското посолство.Русия да спре войната.Иначе цените ще продължават да се качват.
10
4
 
14
 
! Отговори
Гробдогроб преди 1 година
Слугите на Гроб/Прасчо в действие
9
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И тези копейки си мислят, че протестирайки за нещо в интерес на народа, ще спечелят гласоподаватели. Да махнат руското влияние в партията и тогава може.
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахаха хахахахха.Пак да кажа лошия киро трябваше зимата още да ги вдигне като нямаше война и уж руския газ беше евтин!Пак вмро да се гръмнат. Като вдин военен спеше в хотела на другия воевода за 50лв на вечер нямаше проблем. И им задаха въпроса нормално ли е нощовката на войник да е по висока от нвговат надница...нищо не каза .
7
4
 
18
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 6: и как точно предлагаш с протест да се свалят цените? Акциз неможе да се пипа, ДДС като намалят ефект няма, мораториума на цените после ги изстрелва в небесата, а и води до фалити и по голяма безработица. Как точно? При положение, че почти всичко го внасяме как точно може да се повлияе на цените? ВМРО 4 години бяха в управлението, но освен да продават паспорти нищо друго не направиха. Защо не подготвиха икономиката за криза? Сетиха се какво трябва да се прави като паднаха от власт.
6
4
 
24
 
! Отговори
profetey преди 1 година
Мойто мнение е че ВМРО са б*клуци, но ироничното е че за това което протестират са прави.
5
6
 
20
 
! Отговори
ЦСКАр преди 1 година
МВРО изпълняват заповеди от същите които заповядват и на "Уножждане". Да не забравяме че Костадинов беше от МВРО. Поредния спящ агент на ДС дето подобно на Волен ще изчезне, даже по-бързо. Направихте националист мръcна дума. БКП активира абсолютно всички оръжия с които разполага, от ДпС до Уножждане и МВРО. Очаквам овцата със силиконлвите устни ЦВ Ризова да ги покани в понеделник, все пак говориме за Бойко Тв
4
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Невменяемите сте вие. Вместо да ги подкрепите за да свалят цените, вие сте съгласни да плащате много скъпо, ама няма да подкрепите другата партия..
3
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Патерицата на ГЕРБ-ДПС в действе. Баце ще им хвърли 1 кюлче от шкафчето.
2
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аман от партии лаамтящи за парламент. Всяка се мъчи с протести да събира електорат. Не че се вълнуват за хората. Цените растат в цял свят, не само в България. От десетилетие се говори за схвръх консумацията на обществото и че тези дни ще дойдат. Всеки от вас продължи да харчи и да лапааа. Е тези дни дойдоха. Свикваайте.