Кирил Петков: Следващите избори ще бъдат референдум каква България искаме

Премиерът е подал оставка сутринта
27 юни 2022 18:00, Нели Христова
236
Кирил Петков: Следващите избори ще бъдат референдум каква България искаме
Снимка: БГНЕС

Тази сутрин подадох оставка като премиер на България. Това съобщи във Facebook профила си премиерът Кирил Петков преди минути.

Още по темата

Ето какво написа още той в мрежата:

През тези 6 месеца за мен беше чест да започнем дългия поход за отвоюване на България от задкулисието.

Вярвам, че няма друг път освен напред - напред към идеала България да бъде държавата, в която законът е над всичко; публичните средства да се инвестират в училища, детски градини и по-добро здравеопазване; държавата, създаваща условия за младите семейства; държавата, в която има нови високоплатени работни места и в която всеки предприемач може да започне честен бизнес без административни спънки и изнудване, а пенсионерите се радват на достойни пенсии.

Знам, че не съм сам в тази си мечта и следващите избори ще бъдат реално референдум каква България искаме: България на законността и просперитета или България на задкулисието и мафията. Аз избирам първото и ще продължа да се боря за това!

Припомняме, че правителството на Кирил Петков падна на 22 юни след гласуван вот на недоверие миналата седмица, внесен от ПГ на ГЕРБ-СДС, заради провала във финансова-икономическата политика. "За" оставката на кабинета бяха 123 депутати, 116 бяха против, нямаше въздържали си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
1
 
6
 
! Отговори
Не е луд преди 1 година
Горкия още не го осъзнава че използван и изхвърлен като ползван тампон на другарката, Кире млад си ще го разбереш рано или късно ама май ще е късно!
156
0
 
5
 
! Отговори
Абе, Киро, преди 1 година
ако в България законът беше над всичко ти щеше да изхвърчиш от политиката още в момента в който се разбра, че незаконно и в нарушение на Конституцията заемаш министерски пост. И щеше да бъдеш съден за подаване на декларация с невярно съдържание, а не да те правят министър-председател за "награда", че си измамник.Следващите избори се надявам да бъдат референдум за това, че не искаме шайка мошеници начело на държавата.
155
6
 
4
 
! Отговори
Зън преди 1 година
България страда от дефицит на интелигентни и възпитани хора и бъка от диваци, лошо гледащи, агресивни, псуващи, на които все другите са им виновни и те знаят най-добре, все да преца друг, все негативни, все говорещи зад гърба на други. С две думи негативнu дeгенерати. Тези хора се впечатляват от агреcивни и арогантни типажи, на които казват мъжкари. Заради това много хора тук се радват на Путин.Мислят го за мъжкар за другите за меки китки. Такива хора гласуват за Бойко и Възраждане. Жалка работа
154
8
 
3
 
! Отговори
Джони преди 1 година
Вчера правя забележка на един за *** дето изхвърля , а той се оказва дебеловрата мутрa , с която няма как да се разбереш. Псува, заплашва , пита къв си, вика ела ми тука. Говори на развален български и те гледа като дивaк. Ей такъв е Бойко, Пеевски и неговите другари, разбира се малко по-умни и хитри, но стила е същия. Съжалявам , но предпочитам да ме управляват Харвардските, та дори това да е с цената на повишени цени. Струва си да се опълчиш на корумпирани д3били и да нямаш повече общо.
153
2
 
4
 
! Отговори
дo 158 преди 1 година
Ами, не. Аз никога не съм съжалявал за изборите, които съм правил през последните 32 години. И съм убеден, че ако всички бяха гласували като мен, сега щяхме да бъдем поне като Словения. Но за съжаление, съседът от еднта страна вика "всики са м....и", другият: "Путин ще ни оправи", а третият: Абе да "краднат", ама да има за народа. Как да обясниш на такъв, че кражбата е грях.Така просто не става. И сме се самоосъдили и все чакаме поредния Копейкин или който и да е да ни оправи.
152
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прав си, Зелка... Време е за Възраждане!!
151
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Просто Киро и Боко Тиквата много си приличат
150
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
О!Не каква България искаме,а какви политици искаме да я и ни управляват!Искаме български лъвове,не евроатлантически палета и пинчери!32 години беше достатъчен период да гледаме как се прави политика от йесмени по всички държавни въпроси и се видя,че това е всичко друго,но не политика,нито във вътрешен,нито във външен план!
149
2
 
4
 
! Отговори
ЛЕНА ЛАВ КИРО! преди 1 година
КИРО, НЕ БЕШЕ ЛИ ТОЯ НЯКЪКЪВ ИЗБЯГАЛ ОТ КАРЛУКОВО? РАДЕВ НИ ГО НАТРЕСЕ С ИДЕЯТА, ЧЕ ЩЕ ГО КОМАНДВА? ТО И НИНОВА ДОКАРА ЛЮБИТЕЛЯ НА ДЖОЛАН ОТ СЕЛО СЛАВЯНОВО СЪС СЪЩАТА ИДЕЯ, НО НЕЩО НЕ ИМ СЕ ПОЛУЧИ? РЕШЕТНИКОВ И ХЕРО МУСТАФА НИ ЗАБЪРКАХА Л-ТА. САМО БОЙКО СИ ВОДЕШЕ НАША, НЕЗАВИСИМА ПОЛИТИКА. ТЕЗИ С ПОЧОЩ ОТ ВЪН - НИ ЗАБИХА В ТИНЯТА И РАЗРУХАТА.
148
3
 
1
 
! Отговори
Един преди 1 година
Това ще е цивилизационен избор за България. Независимо от детайлите , медийните спекулации , клевети , жълтини , спорове , *** и какво ли още не всичко накрая избора е много *** - искаме ли закостеняла България управлявана от мутpи , олигарси и корумпирани русофили и селтaци некадърници, каквото ни управляваха през 80-90% откакто сме демокрация или искаме нормално западно бъдеще и развитие. Къде се живее по-добре , в Австрия или в Беларус? На коя от двете искате да приличаме?
147
4
 
8
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Днес се чух с един приятел. Той участваше в кампанията на партията на Славуната. Ходеше по разни села и градчета да правят структури и т.н Днес ми вика. Според теб ще има ли избори. Викам му. Ще има.Досега щом не намериха петима души, значи няма да намерят. Той ми вика. Мисля да гласувам този път за Възраждане.Аз му викам. И аз ще гласувам за тях и след това коментирахме,че евроатлантиците могат да ни въвлекат във война и е много опасно да се гласува за тях, така че нямаме избор освен Възраждане
146
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не карам на бинго а ги виждам кой какво представлява. И за пореден път вече се убедих че за атлантици, либерали, грантаджии не се гласува. Накой ако ми каже че трябва да мислим за ЕС и НАТО значи е национален предател и крадец. Най-лошото в твоя случай е че не си вземаш поуки. Продължаваш да гласуваш за тези *** дето ни разказват играта 30 години. Промяната няма как да стане така.
145
2
 
13
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Не искаме България да става провинция на Украйна. Затова украински агенти като тези от Продължаваме войната в Украйна и Демократична Украйна да ходят на избори в Украйна. Тук ще гласуваме за български партии за които България е по важна от Украйна. Киро да му дават украинско гражданство и да си мери силите за президент в Украйна. Да видим колко украинци ще гласуват за него.
144
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ти на бинго ли играеш? Карай все така. Може и да удариш джакпота. Ама цялата държава страда зарди такива негодни творения като тебе.
143
1
 
7
 
! Отговори
Референдум преди 1 година
Искаме България без управление на ПростоКиро "+"Искаме България с ПростоКиро на власт "-"
142
0
 
11
 
! Отговори
2 ПЪТИ ДО Б-С 400ЛВ. преди 1 година
ПРИ ТЕЗИ ЦЕНИ В МАГАЗИНИТЕ И НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА ЩЕ ВИДИШ РЕЗУЛТАТА ОТ РЕФЕРЕНДУМА!
141
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичките привърженици на ДБ общо не са прочели и 20 книги през живота си. Те са едни от най-прoстите и нахални. То наглостта и нахалството им произлизат от липсата на интелект и култура.
140
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БЪЛГАРИЯ НА БСП НЕ ИСКАМЕ! СОЦИАЛИСТИ НА САТУРН, КОМУНИЗЪМ В ГРОБА!
139
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз съм гласувал за почти всички партии и сега категорично ще гласувам за Костадинов и Възраждане защото не съм като кoн с капаци и когато нещо не ми харесва го променям.
138
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП плюс ДБ е изборът за благоденстваща, просперираща България. Но т.н. народ, който пращи от "ум" играе сякаш на "бинго": я тук, я там някой да ни оправи. Ама не става. Ние сме като ония китове, които се самоубиват на брега от дезориентация.