Кирил Петков: Следващите избори ще бъдат референдум каква България искаме

Премиерът е подал оставка сутринта
27 юни 2022 18:00, Нели Христова
236
Кирил Петков: Следващите избори ще бъдат референдум каква България искаме
Снимка: БГНЕС

Тази сутрин подадох оставка като премиер на България. Това съобщи във Facebook профила си премиерът Кирил Петков преди минути.

Още по темата

Ето какво написа още той в мрежата:

През тези 6 месеца за мен беше чест да започнем дългия поход за отвоюване на България от задкулисието.

Вярвам, че няма друг път освен напред - напред към идеала България да бъде държавата, в която законът е над всичко; публичните средства да се инвестират в училища, детски градини и по-добро здравеопазване; държавата, създаваща условия за младите семейства; държавата, в която има нови високоплатени работни места и в която всеки предприемач може да започне честен бизнес без административни спънки и изнудване, а пенсионерите се радват на достойни пенсии.

Знам, че не съм сам в тази си мечта и следващите избори ще бъдат реално референдум каква България искаме: България на законността и просперитета или България на задкулисието и мафията. Аз избирам първото и ще продължа да се боря за това!

Припомняме, че правителството на Кирил Петков падна на 22 юни след гласуван вот на недоверие миналата седмица, внесен от ПГ на ГЕРБ-СДС, заради провала във финансова-икономическата политика. "За" оставката на кабинета бяха 123 депутати, 116 бяха против, нямаше въздържали си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пет дена екипите на Киро и Нинова унищожават документи. За това се забави с депозирането на оставката и наруши отново Конституцията бай ви Киро.
136
0
 
13
 
! Отговори
ТРЪГНАХА КАТО АСЛАНИ преди 1 година
ВЪРНАХА СЕ КАТО ПОС**АНИ........... ЗА ПРАЙД-КОМСОМОЛЦИТЕ ОТ ПП ГОВОРЯ....... ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ.. ВКАРАХА БЪЛГАРИЯ В БЛАТОТО....
135
7
 
6
 
! Отговори
до 140 преди 1 година
Изобщо не ме интересува чий националист е Костадинов. С две думи: не чини. Едно музейче не можа да оправи, вие държава ще му поверявате. Я си помислете откъде ще намери министри. Ама някои от вас виждат държвата като игра в детска градина.
134
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов обяви, че има информация, че отцепниците на отцепниците от ИТН се плаща в биткойни през човек от Варна. Това рано или късно ще го разберете, обяви той.
133
0
 
0
 
! Отговори
Колю мамата преди 1 година
До КИРО ИЗБЯГАот КАНАДАГолям си ***! Мръсен ***! Вярваш ли изобщона това, което си написал...
132
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП са с 2-3 % гласове докато за реферндумдум трябва поне 20 %. Няма как да върв напред таква държава.
131
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нама как да мислиш за американските и европейски интереси и да живееш добре. Когато започнеш да мислиш за своя успех тогава нещата ще се получат и няма как да станат с хора зависими от американското посолство. Всичките ги държат на каишка заради огромните им суми пари по чуждите банки. Могат да ги смажат за секунди. Това е причината защо не трябва да се гласува за атлантици. 30 години видяхме че това е пълен провал. Време е вече да се гласува за националисти. За хора мислещи първо за България.
130
3
 
0
 
! Отговори
до 133 преди 1 година
Това наистина е така и не само в България. Установено е, че широките маси обикновено гласуват за тия, които ще им намалят доходите в крайна сметка. Някаква шизофрения. Ако случайно направят правилния избор, едва дочакали 3-4 месеца, започват да реват, че "и тия ги излъгали". И пак стават жертви на демагозите. Качеството, което ни трябва е "устойчивост", но а него трябва не само формално образование, но и адекватно разбиране за света.
129
5
 
3
 
! Отговори
КИРО ИЗБЯГАот КАНАДА преди 1 година
ИЗБЯГА В БЪЛГАРИЯ,..... КОЯТО БОЙКО И ГЕРБ РАЗВИХА ЗА 12 ГОДИНИ....... ТОВА СА ФАКТИТЕ....... ДОЙДЕ И ЗА 6 МЕСЕЦА С БСП /ДБ - ПАК НИ ВЪРНАХА 12 ГОДИНИ НАЗАД
128
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Костадинов не е руски националист а български защото всичко което предлага е в интерес на нашия народ. Аз по тая логика мога да кажа че Кирил Петков е американски националист
127
1
 
3
 
! Отговори
Не си ли личи преди 1 година
Искат България от зоната на здрача. Корумпирана и спряла в IX век. Искат да бъдат управлявани от дебели мутри с ланци.
126
5
 
7
 
! Отговори
ПП преди 1 година
ПП = продължаваме предателството
125
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Махай се от бг!
124
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Месечният ми доход е 1100 лева чисто и рботя многократно по-отговорна и специализирана работа от всичките ти приятели програмисти събрани заедно. Аз съм един от 5-6 човека в цяла България който върши това нещо. За да може да ме замества човек трябва да се обучава поне 3-4 години.
123
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каква България искаме? България без такива като теб! Бягай обратно в Канада Трюдо да те тури у ред.
122
4
 
2
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 1 година
Искаме България в която не са премиери Борисов , Петков , Слави и Костадинов !Това са примери на нечестни хора , които лъжат , крадат и слугуват на чужди господари !Борисов слугува на рекет и интриги , Петков на ЦРУ , Слави на златния телец , Костадинов на руски националисти и имотни облаги!Ако тия се разкарат и се избере свестен прокурор , България бързо ще се промени!
121
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки, който е против ПП и ДБ, нека излезе с месечния си доход и професията си. Чакам да видя. Разбира се, имам програмисти приятели с 20к+ месечно твърди гербери- да им се чуди човек. Но масово фризьорката Мими гласува за СлавитУ и за Копейкин.
120
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Враца баце Ами това ви е проблема на вас дупуглавите, защото си мислите, че някой ви прави цените. В твоя дух, изчакай 2-3 месеца и тогава ще говоорим за цени. Не ви увряха кънтящите главички как се формират цените. Лошото едва сега предстои.
119
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро днес няя време да иде до президента, ама има време да смени министър да прикрие далавери и подпише договори
118
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гласуването трябва да е само и единствено машинно като за да се счита за валидно да се броят и бележките от машините. Всеки гласувал е длъжен да види дали партията за която гласува я има на бележката. Това е единствения начин да се пребори изборната мафия на ГЕРБ, ДБ, ДСБ и БСП. Забележете че всички уродливви партии в момента настояват само за едно от двете. Или за само машинно или само за хартиено. Изхода е да се броят бележките от машините.