Кирил Петков с отговор към Борисов за газовата връзка с Гърция

Лидерът на ГЕРБ нарече откриването ѝ бутафорно
Обновена: 9 юли 2022 15:54 | 9 юли 2022 12:12, Елка Василева
210
Кирил Петков с отговор към Борисов за газовата връзка с Гърция
Снимка: БГНЕС

"Турски поток" - 3 млрд. лева - 0% от капацитета на тръбата е за България, 0% диверсификация". Това написа премиерът в оставка Кирил Петков в профила си във Фейсбук и приложи снимка, на която са бившият премиер Бойко Борисов и руския президент Владимир Путин.

Още по темата
По-рано днес лидерът на ГЕРБ отправи критики към Петков и прогнозира, че страната ни ще остане без газ през август и нарече бутафорно откриването на газовата връзка с Гърция.
 
Петков написа още: "Гръцката връзка - 0,5 млрд. лева, 100% от капацитета на тръбата е за България и български износ, веднага диверсифицира 1/3 от годишното потребление на страната ни, на стойност 1/3 от цената на "Газпром".
 
"(Интересен факт: цената на километър строителство за Турски поток е два пъти по-висока от тази за гръцката връзка, въпреки по-лекия терен).
Без допълнителен коментар.", допълва премиерът в оставка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
0
 
0
 
! Отговори
АНОНИМ преди 1 година
До НИК Разбира се ,винаги има лешояди и по-малки гарвани по веригата-така е било и така ще бъде!
185
0
 
5
 
! Отговори
Я па Я преди 1 година
Кирчо ,озъбена мутро ,цената на газопровода се определя от диаметъра ,а терена с какво се различава???Бойко проектира и финансира проекта ,на 90% завърши строителството ,с какви очи се хвалиш и с чужда пита помен правиш???
184
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нужно е само да погледнеш снимката и веднага можеш да разбереш какво точно се има впредвид - всичко се вижда, но като цяло резултата е ясен - най-скъпия газ в Европа който пак е руски, но въпросния грък до него прибира 30%.
183
1
 
9
 
! Отговори
doko преди 1 година
Кремълско квичене ли чувам?
182
7
 
8
 
! Отговори
НИК преди 1 година
Както всички знаем баце ви БОКО обича много да открива обекти и да го снимат и той поучително да ни обяснява как ни БИЛ НАПРАВИЛ И ДАЛ ТОВА ИЛИ ОНОВА. В конкретния случай за да не построи той връзката с Гърция за 12 години и да пропусне повода за снимки с журналистките значи нещо е имало под формата на голяма пачка от братушките. Може кюлчетата и пачките в шкафчето да са били от тази почерпка за да не строи газовата връзка с Гърция.
181
3
 
6
 
! Отговори
ние не сме глупави преди 1 година
Про100 Кирчо ни го насади пРезидента. А Кирчо Про100то лобираше за Радев през изборния ден. Сега когато всички разбраха че Русия ще загуби войната, някои започнаха активно да се правят на проамериканци.
180
7
 
10
 
! Отговори
няма име преди 1 година
КИРЧО КИРЛИВИ нали си подаде оставката къде се мушкаш изчезни от ефира
179
0
 
9
 
! Отговори
шопендар преди 1 година
*** и управниците,и управлението.вече години не сме ги виждали на екран като нормални хора да дебатират.единия пуска нещо по телевизията-другиятму отговаря в интернет.лошото е че става практика и не е в интерес на държавата
178
10
 
5
 
! Отговори
12345 преди 1 година
До анонименБорисов направи 90% от връзката с Гърция.Прав си, но останалите 10% щеше да ги прави още 12 години.
177
22
 
27
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
С чужда пита помен прави! Борисов направи 90% от връзката с Гърция,а сега Петков се пъчи,че видиш ли,построил всичко са 6 месеца.
176
16
 
21
 
! Отговори
Че преди 1 година
БАТЕ БОЙКО, МНОГО ЛЪЖЕШЕ И НЕ ПОМНЕШЕ КАКВО Е ЛЪГАЛ СУТРИНТА И ЛЪЖЕШЕ ДРУГО ВЕЧЕР, НО ЛЪЖЛИВОТО КАНАДЧЕ КИРО НЯМА КАК ДА ГО ПОБЕДИ ТОЗИ ЗА 8 МЕСЕЦА ЕДНА ИСТИНА НЕ КАЗА
175
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде пускайте изборите, че нямам търпение да наказвам всички с едно Възраждане, после се оправяйте и не ми обяснявайте как гей-толерастията която ни налагат е евроатлантизъм, онзи в който някои за 50 км. палят самолета, а на вас криза 5 в 1.
174
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
и двете дамаджани са срам за нациите си, какъв авторитет излъчват само ,а ?
173
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 181 ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СИ ПРАВ ! ОТ КЪДЕ НИ ДОЙДЕ ТОВА ЧУДО НА ГЛАВИТЕ? НЯМА ЛЕСНО ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ЛЪЖАТА И ОБЕДНЯВАНЕТО,ЧАКА НИ СТРАШНА ЗИМА БЛАГОДАРЕНИЕ НА КИРИЛ И БАНДАТА МУ...
172
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Знаете къде да си заврете тръбата! На никой не вярвам!
171
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АЗ - A кога си подаде документите за отказ!??? Не е ли нарушение,че ги подаде м.август,т.е. след като вече беше сл.министър ? И ги подаде защото много се заговори за неговото гражданство. И спор отн. граждансвото му не може да има,защото има съдебно решение,а то е,че в момента на встъпване в длъжност е бил с ДВОЙНО гражданство. Така,че каквото и да се пише(на кой каквото му е изгодно) истината е една-бяха погазени законите и той си продължи като министър мислейки,че е над всичко.
170
10
 
15
 
! Отговори
АЗ преди 1 година
До АнонименИ какво е нарушил, че не разбрах. Подал си е документите за отказ от канадско гражданство, върнал си е паспорта, значи е изпълнил всичко, което се изисква от него.Кога канадците ще се натуткат си е тяхна работа, него не го засяга.А ти не повтаряй мантрите на ДПС, които са неконституционна партия на етническа основа, нещо което Конституцията забранява.
169
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
През всичките тези години се наслушах от парламента да се изреждат, различни политици и да казват как ще работят за да върнат младите хора в България!А сега когато след 32 год.те се изучиха по света и се върнаха за да променят начина ни на живот към по- добро , на старите муцуни , не им хареса!Вие управляващи от статуквото, какво стана , май не сте доволни че следващото поколение е по- умно и кадърно от вас.За това сте настръхнали срещу тях.
168
19
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако Кирил Петков не се справяше добре , нямаше да хвърлят толкова сила и енергия да го хулят! Те сами се издават, защото по безплодно дърво , камъни никой не хвърля! Бойко е уплашен , за това полага толкова усилия и лъжи да плюе по правителството.
167
3
 
17
 
! Отговори
то па другия -- преди 1 година
-- със ,Ало Ваньо , Кокинов, Бирата , как забива със 200, кюлчета ,евра,Мата Хари ,Барселона ....и вицовете за Рдев със дрона ! Джипката и сръбскито ....оня дето го стреля със гранатомета и осъдиха БГ, филмите където ги правеха със Цецо при разни залавяния .