Гунчева с разкрития: Костадинов бил готов да тегли заем за автобуси с протестиращи

Огромно количество народ се събира, когато ти вярват, пише тя
15 юли 2022 15:20, Нели Христова
149
Гунчева с разкрития: Костадинов бил готов да тегли заем за автобуси с протестиращи
Снимка: Facebook

Костадин Костадинов е бил готов да изтегли заем, за да плати наемането на автобус за протестиращите срещу правителството. Това става ясно от чат, публикуван във Facebook от депутата Елена Гунчева.

Гунчева напусна партията на "Възраждане" преди няколко седмици.

Според посочените данни, разговорът за протеста започва с въпрос на Георги Георгиев, който пита ще има ли организирани автобуси и до колко. Цонко Ганев отговаря, че има организиран транспорт. След това се включва Костадин Костадинов, който пише: "Събирайте ако трябва и по 10 автобуса. Ще вземем пари на заем ако трябва, но ще ги платим. Трбява да съберем огромно множество народ!"

Към снимката Гунчева пише:

"Знаете ли, когато ГЕРБ плащаха автобусите с техни хора да идват на протест в София, колко много се възмущавах. Защото това не са спонтанни протести. Да, много хора нямат пари да отидат до София. Въпросът е, че в София живеят почти 1/3 от българите. Ако не можеш да убедиш поне 10 000 души от два милиона да те подкрепят, къде си тръгнал? И само на своите членове, на които се спуска задача да участват в протест ли разчиташ да вземеш властта?

Никога не съм одобрявала да се плаща организирано за протести. Дори за транспорта. Не го одобрявах за ГЕРБ, не го одобрявам и за доскорошната ми партия. И съм го казвала многократно. Когато аз съм ходила на протести, никой не ми е плащал за транспорта, за горивото или нещо друго. Защото съм ходила по вътрешно убеждение, а не по партийна повеля.

Толкова за автобусите....и пак не се събира огромно количество народ. Защото огромно количество народ се събира, КОГАТО ТИ ВЯРВАТ!"

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 76:Не,нямаше никой да "пуска".Просто щяхме да сме неутрални и да сме си българи.Щяхме и да си защитим националните интереси,а не да сме *** и да ни набутват с комисионни някакви посредници,които сега забогатяват на наш гръб като ни пробутват русофобия.
74
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 74 Не, но видяхме руснаци на митинги, които се представяха за украинци. Обратното не сме виждали. Когато ги арестуваха, от личните им карти се разбра, че са руски провокатори. Явно вие сте провокаторка, която говори от личен опит.
73
3
 
12
 
! Отговори
ЯСНО: преди 1 година
спирането на рублите не е само слух! киро сериозно ги удари. щом за заеми го докараха...
72
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Значи искаш да убиват български мъже? Защото , ако Костя беше на власт, щеше да пусне рашите доброволно тук да колят и бесят. Запишете си го. Няма да стане. Ние сме в НАТО, затова не са ни нападнали досега. Подкрепяш Русия, значи подкрепяш войната. Когато руснаците си смъкнат диктаторите от власт, тогава ще се сприятеляваме с тях.
71
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия от Софето да почнат да издават визи захората от провинцията
70
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак почнахте с тези руски знамена.Знамето бяло,зелено,червено е българско.На последния митинг имаше провокатор с руско знаме и го изгониха.Сигурни ли сте,че не сте украинци?Само украинците страдат от някакъв вид далтонизъм и виждат зеленото,че е синьо.А може от дрогата да ги виждате руско нашето знаме.
69
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Видяхме ги въпросните протеситращи по телевизията. Журналистката пита "срещу какво протестирате днес?", оня вика "не знам, разхождам си се"
68
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 66 Лошо е, щом го осигуряваш за руска партия. Пък и да не сте си свършвали субсидията, кой ви е виновен, с излишните ковид митинги след като бяха махнали маските или да пътувате изишно насам-натам с руски знамена. Да сте правили икономия бе.
67
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалко, че животът в София действа зле на когнитивните способности на част от хората. Предлагам да се забрани на хората от провинцията да изказват мнение, да пътуват, общо взето, нека си стоят в населените места и никога да не влизат в столицата.
66
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тя гунчева, че се е дискредитирала е ясно, ама ще вземе всичко рубладжий със себе си към дъното.
65
2
 
5
 
! Отговори
До Абе преди 1 година
значи да носиш руски знамена на всякакви събития може, а да ползваш руско платформа или меню на руски, примерно - не?
64
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До смях Няма да стане твойта. Така че - празни приказки - на пазара. Костя наистина яко ви е заблудил. То бива фантазии, ама чак да получиш оргазъм...
63
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Смешна, ако хората искат да протестират, какво лошо има да им осигуриш транспорт? Не всеки може да си позволи да пътува до София, но това не значи, че не трябва да може да изрази позицията си!
62
3
 
9
 
! Отговори
Мдаа преди 1 година
Кой я слуша гунчева тя се дискредитира тотално като се полакоми за париПускай водата след нея
61
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 61 Маце, Възраждане се черни само с тоя рашизъм и путинизъм. Затова ще изчезнете от листите.
60
6
 
5
 
! Отговори
смях преди 1 година
Костя, Само си представи кво правят парите и егото ти с отявлена русофилка като Гунчва. Ми Костя, ти ако вземе, че наистина вкараш 121 депутата, ми Костя, те ще изядат бе братле. Те ще ти вземат и мръсните чорапи на децатата ти в новата ви къща, купена с държавни пари и после преписана на жена ти при развода. Костя, преди да вземе властта консултирай се с още няколко такива такъв, като теб дето ги изгърбиха яко - Барека, Сидера и праси Каракачанов. Последният ти лично го изгърби.
59
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 56 не тази жена се излага, а Копейкин. Не може ли да си протестирате по вашите градове. Защо непременно да е на паветата? Знам защо. За да не проличи каква групичка сте по отделните населени места. Пък и по родните места рискувате близки и роднини да ви погнат за глупостта, че ги излагате и да ви бият, където ви стигнат. В тълпа е по-безопасно и можеш да си скриеш лицето, това е целта на въпросното ви занятие. Да, ама и там ходят фотографи и има и скрити камери.
58
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо на тази предателка се дава думата постоянно? Нали има и други отцепници от други партии? Те няма ли да кажат нещо? Или трябва да се очерни Възраждане?
57
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 58:Къде Константинов е казал или написал подкрепа за Путин?Това,че ти си го въобразяваш си е лично твое извращение!Винаги само за българите и България е говорил в подкрепа.
56
4
 
10
 
! Отговори
Чудя се преди 1 година
Ставаш много жалка и смешна. Млъкни и се скрий.