Дончев: Няма как нормален човек да си държи пари и кюлчета в нощното шкафче

По думите му ролите в парламента трябва да бъдат ясно обособени
17 юли 2022 20:16, Нели Христова
278
Дончев: Няма как нормален човек да си държи пари и кюлчета в нощното шкафче
Снимка: БГНЕС

Има хора, които не харесват Бойко Борисов, които са убедени, че в неговото шкафче има не само пари, а кюлчета, диаманти, брилянти, лека къртечница. Вярвам, че истината докрай ще излезе наяве. Няма как нормален човек да си държи пари и кюлчета в нощното шкафче. Това звучи сериозно. Вярвам, че се движим по трудния път на разкриването на истината. Ще се разбере, че всичко това е било скроено с политическа цел. Тези снимки нито са създадени случайно, нито са излезли случайно.

Това заяви по бТВ Томислав Дончев, заместник-председател на ГЕРБ.

„Не бива българско правителство да бъде конструирано извън България, защото това е ексклузивна отговорност на българските граждани и на българските политици. Не бива вътрешни проблеми да се решават чрез външни фактори. Най-големият грях на правителството е тоталното рушене на политическата система – трансфер на народни представители, за да се осигури подкрепа, връщане на политическите репресии“, добави той.

По думите му ролите в парламента трябва да бъдат ясно обособени.

„Кой управлява и кой изпълнява задълженията на опозиция. Не виждам причина от размиването на ролите. Да си в опозиция и малко да управляваш е нечестно. Това е бъг в системата на демокрацията ни. Никой не е казал, че опозицията за всичко и на всяка цена трябва да е против. Безкомпромисна, зла, свадлива опозиция не помага на никого. Тя трябва да е последователна, критична и конструктивна“, каза още депутатът в ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


278
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така е в професията бг политик, лъжеш - мажеш за да си в играта.
196
6
 
20
 
! Отговори
автогол преди 1 година
Дончев казва в прав текст, че Борисов не е нормален. Съгласен съм. Но е нагъл , *** и арогантен крадец, контрабандист, престъпник и вероятно убиец.
195
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Правилно г-н Дончев, говорим за нормален човек !
194
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бандитската партия Герб се опитва да си измие лицето , но нааканият им *** смърди отдалеч!
193
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма как нормален човек да повярва,че всичкото това с чекмеджетата е истина.И друго-след като разни слухове твърдят,че Борисов е откраднал милиарди,трудно ми е да си отговоря ,за къде,кого и кога ги съхранява? Човекът е на 63години.Къде живее,с какво разполага? Съвсем нормален за поста му живот и състояние.Всеки един милиардер би предпочел да се оттегли от фокуса на обществото и да потъне в забрава,живеейки охолно и харчейки си парите в някое райско кътче.В къщата си в Барселона или в Гръция ;)
192
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Избори наближават, и понеже никой не може да отрече, че при ГЕРБ показателите на държавта , въпреки 60-70% собственост на комунистическите фирми върху средствата за производство, бяха най благоприятни за българите, постоянно се вадят едни измишлъотини охотно / и финансово полезно/ разпространявани от медии и частни лица. Между другото доста неграмотно аматъорски направено като монтаж. Та за преразпределението на парите ми е думата и то по цените си личи.
191
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Томиславе, Баце не е нормален.
190
8
 
18
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
Крайно време е да променим нашия наказателен закон,какнто в китай.За доказана корупция и кражба на народна пара-клекнал,с белезници на гърба и един воиник с автомат зад хърба.И следва преместване в небитието.Да мидим дали след това ще има корупция.А сега какво-и кучетата вече са убедени за зловещата банкянска корупция,но гешевтурата ги пази,и те станаха не нагли,а убийсвено нагли.Мерзавци,идва затвора,начело с оня ***,уличен разбойник и крадец-банкянското прасе.
189
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От кога Тиквун е в графата "нормален" ???????
188
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Боже опази!Да ни пази от и...ти като теб .
187
6
 
10
 
! Отговори
Боже опази! преди 1 година
Каква е тази навалица под темата от постоянни обитатели на психиатриатричното партийно отделение, назовано "Възраждане на фашизма в България", накратко Възраждане.
186
4
 
5
 
! Отговори
Крушарския преди 1 година
микре крушка в шкафче на Бойко от БКП и. ДС значе светлина
185
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Глока е на шкафчето, диклака е на шкафчето, злато и пари в шкафчето. Къде да ги държи? През деня се носят в джоба.
184
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ех Нелка, така ли се пише "кЪртечница"
183
2
 
10
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 218: в каса/сейф който е скрит в стена или на подходящо място, забит към бетонната плоча. На място което престъпник няма да търси или да е защитено защото нещата които си прибрал там не са за ежедневна употреба. За да се грабнат като хукнеш да бягаш при акция на органите на реда се слагат само ако си престъпник и са придобити по незаконен начин и очакваш нахлуване с цел арест. Затова да, поне е прав Дончев, че нормалните хора не си държат ценности и пари в чекмеджето, а в каса/сейф.
182
3
 
10
 
! Отговори
Хо! преди 1 година
Пак ли правят ремонт в Карлуково? Защо са по улиците и във форума. Пълни панаири.
181
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре, къде нормалният човек си държи парите в къщи - под дюшека или под възглавницата?:) или под килима.
180
6
 
2
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 212-тата/то чао нещото, лягай да спинкаш, че вождицата утре пак ще избълва поредния пример за мозъчно разстройство и ще трябва пак да си амбразурата да я браниш. Нормално е когато нямаш какво да кажеш да избягаш като комунист в гората. Хайде, лека и да сънуваш как Бойко ти връчва тиквен медал за отбрана на вожда от публичното мнение 1-ва степен. Ако си трудолюбива/трудолюбиво може и медал за заслуга към партията майка да получиш. Късмет драга/драго.
179
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дончев по-добре да не си прави труда да реабилитира....
178
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А кой е казал, че става дума за нормален човек?