Нинова: Сега всички ще тълкуват и ще плашат с протести

Ще се водим само от Конституцията и решенията на органите на БСП
22 юли 2022 22:15, Александър Попов
184
Нинова: Сега всички ще тълкуват и ще плашат с протести
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП също коментира в социалните мрежи изтеклия запис от заседанието на Демократична България.

"Сега всички ще се втурнат да предлагат, настояват, да тълкуват, да плашат с протести, с “кръв".

Още по темата
Искам да съм ясна. Няма да позволим никой да ни поставя условия, да ни изнудва или заплашва. Всичките ни усилия са подчинени на интересите на хората и националния интерес. Оттук нататък ние ще се водим в действията си само от две неща: Конституцията на Република България и решенията на Националния съвет на БСП и Коалиционния съвет на "БСП за България".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още по темата: Корнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
6
 
29
 
! Отговори
Радеффф импийчмънт преди 1 година
Тоя ги забърка всичките попари
97
1
 
29
 
! Отговори
мижи да те лажим преди 1 година
*** достатъчно се е накрала. Но при нея фиксацията е да разхищава обществени средства. А Христо Иванов се оказа най-хилавата издънка на столетницата.
96
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 1
95
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Корни, връщай мандата!
94
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова следва тактиката нападението е чиста защита. Ако нямат личен интерес що се унижават? Интересът клати феса. Христо Иванов говори за министерства и пари. Може да е всякакъв Христо, но за Нинова правилно казва, че тя иска да остане министър. Това и е болната амбиция.
93
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А всички депутати от БСП минават на валериан. Само да си докарат някой инсулт събота и неделя, че мандата ще го връщат неизпълнен!
92
3
 
15
 
! Отговори
корниту преди 1 година
москва , имаме проблем !
91
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Корниту в понеделник е на килимчето на Радев. Той така ги чакаше на крака прав като стълб в залата, в разрез на правилата получаващите мандат да чакат Радев. Радев ги сготви всичките. А за звука от залата в Н събрание те са си виновни. Там в зала Запад днес е трябвало да се събере комисията за Меморандума за 1 милиард с Джемкорп в 12 часа. Медиите са чакали Live от комисията. Христо се филмира. Никой не е знаел, че ще заведе депутатите си в зала Запад. Това е лош късмет. Каръци са.
90
2
 
20
 
! Отговори
хахаха преди 1 година
корнелче , сама си за никъде бе , всички разбраха че кораба ( който се оказа лодчица ) ти - надежда за власт , потъва .
89
23
 
2
 
! Отговори
Корни, да не преди 1 година
си посмяла да го върнеш преди да се приеме на второ четене антикорупционния закон и Рашков да започне да арестува ГЕРБрастката крадлива сФволач. Още малко. Вижда им се краят на тези нагли разсипници, които нанесоха толкова много вреда на България.
88
2
 
24
 
! Отговори
гост преди 1 година
Всичките ни усилия са подчинени на интересите на хората и националния интерес ............. ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ . БСП Е СТАТУКВОТО КАТО НАЙ СТАРАТА ПАРТИЯ В ПАРЛАМЕНТА . КОГАТО СА ИДВАЛИ НА ВЛАСТ ВИНАГИ СА СИ ИДВАЛИ СЪС ДЪРВО И КАМЪК . ЗА СЕДЕМ МЕСЕЦА БСП И КОРНЕЛА ЗАХЛЕБИХА ЗДРАВО . ТАЗИ Е ТОЛКОВА АЛЧНА ЗА ВЛАСТ И ПАРИ , ЧЕ Е ГОТОВА ДА ПРОДАДЕ МАЙКА СИ . АЛЧНОСТА НЯМА ГРАНИЦИ . ПЪЛНА СКРЪБ И ПОД НЕЙНАТА ДИКТОВКА ИНФЛАЦИЯТА ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА . ВСЕ ПАК СТАВА ЗА ПАРИ , МИЛИАРДИ .
87
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това ако се случи в Германия или Франция, се подава оставка. А в България се почва политическо надлъгване.
86
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Корнелия Нинова ще влезе за задържане на мандат в родилното ако трябва и след 9 месеца ще върне мантата. Един път и се е паднало по време на война да е министър и да изнася оръжие, а вие искате да се откаже от над 100 млн.комисионни? Е, без кръв няма да го върне. Ще видите.
85
6
 
21
 
! Отговори
Бгг преди 1 година
Кака *** трябва да я тричат на Бузлуджа.
84
5
 
14
 
! Отговори
Елена преди 1 година
Крушовската стрина,както винаги е много бойка .Ха,ха,ха
83
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега Ристе ще получава паник атаки като види черни джипове
82
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Моделът Нинова. Хахахахахаха Ще държи мандата до пенсия.
81
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом всички са срещу вас оставате с 13 депутата с 48 НС. Има вероятност да отпаднете от НС,но лично аз бих искал да видя точно 13 депутата от БСП в НС. Това ще е последния пирон в ковчега на БСП, който лично Нинова заби.
80
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Няма да позволим никой да ни поставя условия, да ни изнудва или заплашва." -- и едното, и второто, и трето и четвърто ще правим и няма да се спрем пред абсолютно нищо. Трябва да се измете чисто от всякакви предатели -- ще висите по клоните! Ха-ха, хи-хи! Цялата ви престъпна коалиция начело с канадското келешче -- мошенник. Има факти и няма как да се скриете.
79
4
 
17
 
! Отговори
2.10.2022 преди 1 година
След поредната загуба с от ГЕРБ Корнелия Нинова решила да се покрие. Сложила си бяла коса, забрадка и окъсано палто. За да се увери, че е добре дегизирана отива при една бабичка, която продава семки до стадиона и я пита:- Бабо познаваш ли ме?- Да, ти си K.y..yyрнелия Нинова!- Как се сети бе, бабо!- Ама Kyyyрнелио, аз съм Румен Радев!