Ананиев: Протестът на пътищарите е с политическа окраска

В понеделник разбрал, че АПИ е прекратила поръчките
Обновена: 27 юли 2022 08:59 | 27 юли 2022 08:51, Камелия Цветанова
99
Ананиев: Протестът на пътищарите е с политическа окраска
Снимка: БГНЕС

"Протестите на пътните строители имат политическа окраска". Това заяви пред БНР Настимир Ананиев, председател на Регионалната комисия в парламента и депутат от "Продължаваме промяната“.

"Доста ме изненадва присъединяването на Камарата на строителите и все повече натежава към посоката, че тези протести са политически. В петък от "Продължаваме промяната“ имахме среща с тях в Народното събрание. Те казаха какви са им проблемите, най-вече индексацията. Вчера на Регионална комисия индексацията беше включена, беше подкрепена в комисията и тази седмица ще влезе в зала", каза той.

Председателят на Регионалната комисия в парламента коментира кога е разбрал за едностранното прекратяване на всички нови обществени поръчки за текущ ремонт и поддръжка на републиканската пътна мрежа от страна на Агенция "Пътна инфраструктура".

"Бяха ми дадени индикации вчера, че се е случило, но първоначалната информация, която получих, беше, че са прекратени само няколко поръчки – една или две. След това се оказа, че всички са прекратени", призна той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Емигранте на помощи си някъде в Испания и пишеш ли пишеш лъжи то бива омраза ама като твоята
85
1
 
5
 
! Отговори
T.Шак преди 1 година
Прекратили им всички договори, а после протестите били политически! Не бе, глупец, икономически са - оставили сте хората без работа.
84
5
 
3
 
! Отговори
Ей мисирки преди 1 година
ДНЕСкашни, защо аз когато изпиша думата "п*ро*стак" която се отнася за ГЕРБопитек я цензурирате, а един зооекземпляр тук я използва срещу Ананиев и с главни букви - никаква цензура ? СЕМ трябва задължително да се "занимае" с вас чрез актове първо имслед това последно със ЗАБРАНА, защото вие дори сте помагачи на разединителите на суверена, а това е сериозно престъпление с УМИСЪЛ !
83
0
 
5
 
! Отговори
до 83 преди 1 година
Ти само чуваш нали,не можеш да мислиш ? Говори се за обвинение, не за доказателства,доказателствата се представят на обвинението(ПРОКУРАТУРАТА)тя обвинява,но в България тя НЕ ИСКА да обвинява престъпниците,слаб си в главата както всека овца от стадото,лесно заблудена и манипулирана,затова и дори вече бедната африканска Сиера Леоне изпревари стадото,да не ти казвам пък Виетнам след 20-годишната война къде е сега и как така е станал с най-бързо развиващата се икономика,ама овчият мозък как да разб
82
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЧЕГЪРТАТ! ЧЕГЪРТАТ! И НИЩО НЕ ИЗЧЕГЪРТВАТ! ГРЪМКИ ЛЪЖИ!НАКРАЯ - НИЩО!И ОТ ПАРИТЕ ЗАДЕЛЕНИ ЗА ПЪТИЩАТА СЪЩО ОСТАНА ЕДНО НИЩО!ПАРИТЕ ГИ НЯМА!ПЪТИЩА НЯМА !УСМИВКИ И БОРБА С КОРУПЦИЯТА!ИЗТРЕПАХА СЕ ОТ БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА!
81
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И защо вие от Подмяната не построихте един такъв мост и над Дунав, нали Еконта обеща три миста над Дунав, четири тунела под Стара Планина, високоскоростен влак с 250 км в час.Къде е построеното от ПП, ДБ и БСП за тези 6 месеца?
80
8
 
5
 
! Отговори
емигрант преди 1 година
Защо никой не говори за коректност и почтеност бе папагали гербопитеци ? Светът в криза ли е - В КРИЗА Е, войната пречи ли ни - ПРЕЧИ НИ, в коя демократична и свободна държава протестират като вас овце - В НИКОЯ, защо не протестират там - ЗАЩОТО СА УМНИ И РАЗБИРАТ ОТ ВИНА, ЗЛО И ОТГОВОРНОСТ ! Защо сте бедни - ЗАЩОТО СТЕ П?ОСТИ ? Къде по света последователна 12-годишна разруха се е поправяла за година-две,още повече, че вие сте овце,а не вундеркинд ? Празните ви глави от храчки ли "рахатясват"
79
0
 
7
 
! Отговори
Morski преди 1 година
Многопартийният Ананиев си отвори устата и за ириса на ***!
78
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до 56Аз съм чувал, че доказателствата се събират от МВР, но може и да бъркам понеже всезнайковците *** разбират от всичко.
77
0
 
5
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Тази камелия да се върне в основното училище и да научи някои неща на ОРИГИНАЛНИЯ, КНИЖОВЕН БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. И тогава да кандидатства по-нагоре в класовете. Ако я допустнат, разбира се. По-прости от джурна-лята има ли в България???...
76
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Какъв саботаж? Пак ли ГЕРБ са виновни за некадърността на "управляващите"??? Защо не се плаща???? Кой задържа плащанията ??? Никой не работи без да му се заплаща труда!!! Кажете ,алчни и нахални некадърници!!!! Всеки друг е виновен за неспособността ви да управлявате,но само вие не............
75
3
 
12
 
! Отговори
Кака преди 1 година
Лежа по тротоарите две години и стана велик политик / П Р О С Т А К /
74
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еми естествено че има политическа окраска, нещо това притеснява ли те? Или само вашите протести могат да имат политическа окраска?
73
7
 
7
 
! Отговори
емигрант преди 1 година
В България няма прокуратура и съд защото няма НАРОД!Пример:-никъде по света дори и в най-корумпираната Сомалия САМОПРИЗНАНИЕ за престъпления пред целият народ няма да остане без да бъде образувано обвинение!ЧалгаряТрифонов призна пред целия народ,че е мафиот и локвата на Кап.Андреево е негова и е на свобода,не е важно сарказъм ли е,ирония ли е,това е признание на което прокуратурата не обръща внимание!Ало Гешев арестувай този чалгар за да се научи че трябва да спре да се гаври с народа !
72
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От както ГЕРБ паднаха упражняват тежък саботаж от всичките си окопани калинки във всяка една сфера
71
8
 
10
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
70-тия бойкопитек, за високите цени на горивата се сърди на Бойка кадъна която вместо да завърши тръбата с Гърция изгради за 1 година тръба с Турция по която да пускат афганци до харем гроб където да ви пълнят като агнета и да са порят като риби. На твоята кадъна се жалвай.
70
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
62 Я КАЖИ КОЛКО ПАРИ ИМА В ТОВА ЧЕКМЕДЖЕ УМНИКА МИ КРАСИВ ЕДНО СИ БАБА ЗНАЕ ЕДНО СИ БАЕ ЕВРОПА СПРЯ ПАРИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ЗАЩО ЛИ 62
69
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
68 ТИ СИ ОТ ОНЕЗИ ДЕТО ПРЕЧЕХА НА РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ ЛЕЖЕШЕ НА ОРЛОВ МОСТ И БОЖКОВ ПЛАЩАШЕ АМА СВЪРШИ ТАЯ СЕГА КАКВО ПОЛУЧИ ОТ КОМИСИОНЕРИТЕ ДА НЕ СИ СЕ ВОЗИЛ С КИРО И ЛЕНА С ТЕХНИЯТ САМОЛЕТ ДО СОЛУН ЗА СМЕТКА НА ДАНЪКОППЛАТЦИТЕ
68
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
61 САМО ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ЛЪЖИ ПРАХ В ОЧИТЕ НА ШАРАНИТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ А БЕЛИТЕ СА КОМИСИОНЕРИ ОГРОМНИ А ТИ 61 КАТО И ВЯРВАШ КАКВО СЕ ПРОМЕНИ ЗА ТЕБ ЛИЧНО КЪМ ПО ДОБРО ЧЕ АЗ ПЛАЩАМ ОГРОМНИ ПАРИ ЗА ГОРИВО ЗА ХРАНА В МАГАЗИНА ПАРИТЕ СЕ ОБЕЗЦЕНИХА
67
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КОМИСИИТЕ НЕ СА НАМЕРИЛИ ПРОБЛЕМИ С ДОГОВОРИТЕ!НЯМА ПРОБЛЕМИ!ПАРИТЕ ЗА ПЪТИЩАТА ОТИДОХА НА ПАРАПЕТА!