Нинова от Бузлуджа: Хаос? Оставяме стабилна държава

Не е прав президентът Румен Радев като ни порица, заяви тя
30 юли 2022 13:13, Александър Попов
267
Нинова от Бузлуджа: Хаос? Оставяме стабилна държава
Снимка: БГНЕС, архив

Оставяме финансово стабилна, икономически развита и социално ангажирана държава. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова от Историческата поляна под връх Бузлуджа, където социалистите се събраха за традиционния събор на левицата. БСП отбелязва 131 години от началото на организираното социалистическо движение в България.

Не е прав президентът Румен Радев като ни порица, че оставяме държавата в хаос, каза вицепремиерът и министър на икономиката и индустрията в оставка. По думите й друг предизвиква хаос - "онези скрити сили, които видяха заплаха, че ще има справедливост, които видяха заплаха за откраднатите милиони и които се полакомиха за още милиони". Тези сили се обединиха и свалиха правителството, посочи Нинова.

Още по темата
Тя се обърна към присъстващите с думите, че са тук заради солидарността и заради социалната справедливост за по-добър живот. "В името на тази социална справедливост управлявахме България. И днес ни атакуват. Това управление направи детските градини и ясли безплатни. Заради БСП в това управление хората плащат по-малко данъци. Ако БСП продължи напред, ще има безплатни лекарства за децата и безплатни учебници до 12-и клас", отбеляза лидерът на  БСП.

Тя посочи още, че пенсиите са увеличени с толкова, колкото не са били увеличавани през последните 10 години. Отбеляза и увеличението на подкрепата за енергийно слабите./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
2
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Корни, то и цените не са се покачвали толкова през последните не 10, а 20 години. Така че не нас ги разправяй тия приказки за наивни и глупави.
123
1
 
2
 
! Отговори
До 119 преди 1 година
А ти знаеш къде има по-евтин газ от руския газ?
122
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Обявяваме война на музиката, чалгата, бирата, скарата и рапа! Първата Чалгарска война!
121
1
 
13
 
! Отговори
Ужас преди 1 година
Нинова също участваше в спирането на газта за България със мълчанието си крепеше американските слуги. А защо не каже как са закупили още 8 изтребителя от ФАЩ? Тихичката в последният ден, американците още не са изпратили изтребителите на шкембе войвода а тя купува още 8 ш. Ужас
120
1
 
11
 
! Отговори
Ром'с преди 1 година
Стара наша погоровка:Със какъв се събереш,такъв и ставаш" Корнелия се събра с Киро Лъжеца само за 6-7 месеца и ето резултата .. лАже като стара.... !
119
0
 
0
 
! Отговори
Вуте преди 1 година
До 119 преди да трошиш се замисли или поне вземи да се осведомиш.
118
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако фалират купищата печалбарски да лав е раджийски фирми и пекарни за т. . нар. хляб и закуски, сигурно на пазара ще започне да се предлага свестен хляб, а сегашните пет-за-четири и мижидателажем уж хлябове и уж банички, и укаквито се сетиш уж закуски ще останат само лош спомен.
117
0
 
1
 
! Отговори
Вуте преди 1 година
До 119- приятелю забравяш че всичките частни и не само болници, училища, общини и предприятия които имат по голям капацитет освен ТЕЦовете са на газ. Зимата няма как да минат на мазут и какво ще правят?
116
2
 
7
 
! Отговори
Размера има значение преди 1 година
Дългия ги оправи няколко пъти и Столетницата живна!
115
0
 
18
 
! Отговори
Лъжлива крадла преди 1 година
Тази се задави! България да не ти е Техноимпекс!
114
0
 
19
 
! Отговори
aa1830 преди 1 година
Корни, а патрони за Украйна изнасяме ли... И защо военните заводи работят денонощно?....Или доставяме само до Полша?
113
0
 
17
 
! Отговори
бббббббб преди 1 година
Аз безплатни учебници не ям
112
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да влизат в летящата чиния, Нинова е пилота.
111
1
 
16
 
! Отговори
ббббб преди 1 година
Много си вярват тези комунисти, стабилна държава следващия път
110
2
 
13
 
! Отговори
аа преди 1 година
Най-голямата и изцепка беше, че 80% от бизнеса искал газ от Газпром. Бизнеса, драга ми другарко, иска единствено евтин газ. Откъде ще го докарате - все му е тая. И второ 2/3 от потреблението на газ в Бг отива за топлофикациите. 1/3 за индустрията. БГ изразходва 2 до 3 пъти по малко газ на глава от населението спрямо Зап. Европа.
109
2
 
15
 
! Отговори
Ужас преди 1 година
Вижте я колко е щастлива може би защото отрочетата и са в щатите далеч от България. Тя крепеше американските слуги Кирчо и Асенчо, това ли според вас е комунист? Няма комунисти в България! Има само една алтернатива на евроатлантическите слуги и тя е Възраждане! За България и ново Възраждане!
108
0
 
4
 
! Отговори
Ямболски ZV цървул преди 1 година
Гласувайте,агитирайте хора,които не са гласували,да гласуват,за да няма БСП и ДПС!
107
1
 
15
 
! Отговори
аа1830 преди 1 година
Вчера г-жа Лъжа каза, че икономическо развитие с такива темпове, както през последните 6 месеца в Бг никога не е имало. На какво се дължи - на износа на суровини. На кого се дължи - на БСП. Както и че 20млрд били пренасочени за соц. програми. И *** бизнеса иска газ от Газпром..... Който има глава, да помисли. Който не, моля да не гласува
106
1
 
18
 
! Отговори
Ужас преди 1 година
Нинова не се чува какво говори маи и тя е минала на тежки наркотици след като заедно със евроатлантическите слуги затвориха още един ТЕЦ а цените на всичко хвърчат безконтролно, спряха газта понеже не изпълняваше договорите с Газпром. Обричат Софиянците и др. да стоят на студено и без топла вода и след всичко да говори за стабилност? Тя много добре знае колко фирми ще фалират с тея цени на газта ако изобщо я има и тя има очи да говори за стабилност? Ужас
105
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От електората на БСП полза за бюджета никаква , по скоро обратното