"Продължаваме промяната": Бойко Борисов държеше депутатите си като слуги

Целта била да бъде препъната съдебната реформа
Обновена: 31 юли 2022 18:33 | 31 юли 2022 18:27, Камелия Цветанова
238
"Продължаваме промяната": Бойко Борисов държеше депутатите си като слуги
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Необяснимо защо, г-н Борисов през последните седем месеца държеше 59-те си депутати като слуги на всички действия, с които да бъде всячески препъната съдебната реформа в България“. Това пише в позиция на „Продължаваме промяната“ специално за bTV.

Още по темата

По-рано през деня лидерът на опозицията „намигна“ към ПП с предложение за следизборна коалиция, като предложи шест приоритета.

„Не пипайте организираната престъпност – ще настане хаос“, даже каза Дани Каназирева от ГЕРБ. „Хаосът“ е например г-н Борисов да бъде разследван защо има златни кюлчета в нощното си шкафче. Или бившите министри от ГЕРБ зад депутатски имунитети, докато не им се повдигнат обвинения по висящите им производства в прокуратурата“, допълват от ПП.

Те казват още, че едва след като България има свободна и независима прокуратура с ясно поднесена отговорност от Борисов, в България ще има не шест, а 600 общи точки в обществото за бъдещето на енергийната диверсификация, за правовия ред и за евроатлантическото бъдеще.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още по темата: борисовпп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
4
 
16
 
! Отговори
kiro преди 1 година
лено гугленова,много ти смърди устата от лапане на немити пи лета а за парапета неznам
160
6
 
3
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До Анонименуау...от *** отчаяни...явно пеевски и пАсолството им спират парите,заплашват с...пребиване...и то не случайни хора,раша ще играе с насилие,ще бие и убива...ще продължим да ви презираме...за векове ще е,пАсолството и балета...с минусите моля...не ни пречите да сме Свободни!!!
159
3
 
28
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
Толкова млади, а вече завършени лъжци и демагози! Всичкото това , надали са го учили в Харвард! Това си е българска, комунистическа ДС-закваска! Явно и през времето, когато Радев им връчи да управляват, няма с какво свършено да се похвалят, а цялата предизборна кампания ще мине с примитивна помия по Борисов! Жалки са!
158
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Петков и партията му НЯМАТ НИЩО ОБЩО С КОМУНИСТИТЕ. И не искат да имат!. Тези "момчета" са възпитавани и получили образованието си на запад, затова мислят много различно от българите и особено от възрастните, които са възпитавани в руско- социалистическата пропаганда. Радев може да ги е назначил с идеята да се харесат на младите, но е разчитал, че ще ще имат една умерена политика към Русия. Петков обаче се оказа ребъл (бунтар) и не можеше да търпи назиданята на руската посланичка
157
2
 
31
 
! Отговори
Тези момчета... преди 1 година
са раснали в средата на такива, като Нинова, Бойкикев, Рашков, Радев...... Е как да харесват другата, по-голямата част от свободните българи..?..Искат другите да им работят, а те да лапати командорят..... Айдееее - да си хващат пътя-кой от къде е...
156
1
 
31
 
! Отговори
шопендар преди 1 година
ТЕЗИ МОМЧЕТА МНОГО СЕ НАПЪВАХА ДА СЕ ДОКАЖАТ КАТО МЪЖЕ,НО ИЗБРАХА ТАКТИКАТА НА КОМУНИСТИТЕ И НА НИНОВА,ПЛЮЙ,ПЛЮЙ,ВСЕ ВЪРХУ НЯКОЙ ЩЕ ПАДНЕ,И ВСЕ НЯКОЙ ЩЕ ПОВЯРВА,И НЕ МЕ ГЛЕДАЙ КАКВО ПРАВЯ А МЕ СЛУШАЙ КАКВО ТИ ГОВОРЯ,Е,ТАКТИКАТА ИМ ГИ ПРОВАЛИ.НООО ДА СЕ ЧУДИ ЧОВЕК ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА УКРЕПВАТ ПОЗИЦИИТЕ НА БОРИСОВ
155
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Въпрос от Стани министър:- Колко випусници от Харвард са необходими, за да завият една електричека крушка?Отговори:А) Двама - единият да звънне на баща си, а другият да му държи коктейла. B) Трима - един да пита в Гугъл, друг да му държи парапета, а третият да чете на глас упътването. C) Двама са много, трима са малко. D) Четирима - един да търси в Гугъл, втори да превежда, третият да му прави гръмоотвод, четвъртият да се обяви е енергото да спрат тока на квартала.
154
1
 
21
 
! Отговори
До 189 преди 1 година
Хахахаха това е годежния пръстен на Асен от Наско.
153
4
 
26
 
! Отговори
Лена Парапета преди 1 година
Наистина е тъжно, че сега Лена Бориславова няма да взима 13 690 лв заплата, няма да философства на брифинги в МС за неща, които генерално не разбира.Единсъвено й остава да се държи за парапета, ще й отива някак си!
152
2
 
26
 
! Отговори
пасарела преди 1 година
И тия почнаха да реват като вдовица за х.й , понеже нищо не можаха да направят , започнаха с други да се оправдяват !! Наша работа . Да видим ;архитекта ; Радев какво ще сътвори !! По броя на служебните правителства си правя сметка за кадърността на Президента !!
151
21
 
7
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Рано или късно всичко се връща. Това което правеше Винету години наред, сега му се връща. Той винаги се оправдаваше със Станишев, с Орешарски. Все другите му бяха виновни, че е некадърен. Сега новите пък се оправдават с Винету и това ще продължи още. Каквото си постлал, върху такова лягаш.
150
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Асенчо освен, че е ко ко рчо се окза и масон.
149
2
 
21
 
! Отговори
Minuva42 преди 1 година
Всички пак си правят предизборна кампания като плюят по Бойко. Интересно това ще мине ли за трети път? Едва ли българина е чак толкова ***. Ако искате да бъдете избрани си оправете посланията и започнете да мислете за българите.
148
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалки тpaнзиcтopи...
147
0
 
13
 
! Отговори
До 181 преди 1 година
Може би.Но е възможно Борисов да ги отиграе прекален демократ и да им се размине.Асен спомена, че ги натискали от посолството за широка коалиция. Кроят нещо. Борисов е набожен човек.Не е отмъстителен. Ще го вкарат в *** игра.Не можаха да го свалят с протести и с компромати. Ще го свалят както се самосвалиха Киро и Лена. Миро пусна лайф на живо от зала Запад в деня когато казаха, че Асен ще е премиер. Така свалиха и Нинова. Как Асен ще е премиер, а Киро да е никой. Лена сивия кардинал ги мъти.
146
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А вие вашите как ги държите? Хайде да се разкарваме вече кой откъде е!
145
3
 
26
 
! Отговори
Боряна преди 1 година
Кики не преживявайте толкова тежко с тате ти Петко ,загубата на кокала .Слушай повече майка си,тя май е нормалната,за разлика от баща ти и тебе.Виж се колко си посърнал и замислен.Даже не ти е и до кристали и Лена
144
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами такива са отиват за 10 бона заплата, власт, далавера и гласуват всичко, което вожда заповяда.
143
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами такива са отиват за 10 бона заплата, власт, далавера и гласуват всичко, което вижда заповяда.
142
9
 
8
 
! Отговори
чичо преди 1 година
Оставете Кирчо и Асенчо.Радев е виновника.