"Продължаваме промяната": Бойко Борисов държеше депутатите си като слуги

Целта била да бъде препъната съдебната реформа
Обновена: 31 юли 2022 18:33 | 31 юли 2022 18:27, Камелия Цветанова
238
"Продължаваме промяната": Бойко Борисов държеше депутатите си като слуги
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Необяснимо защо, г-н Борисов през последните седем месеца държеше 59-те си депутати като слуги на всички действия, с които да бъде всячески препъната съдебната реформа в България“. Това пише в позиция на „Продължаваме промяната“ специално за bTV.

Още по темата

По-рано през деня лидерът на опозицията „намигна“ към ПП с предложение за следизборна коалиция, като предложи шест приоритета.

„Не пипайте организираната престъпност – ще настане хаос“, даже каза Дани Каназирева от ГЕРБ. „Хаосът“ е например г-н Борисов да бъде разследван защо има златни кюлчета в нощното си шкафче. Или бившите министри от ГЕРБ зад депутатски имунитети, докато не им се повдигнат обвинения по висящите им производства в прокуратурата“, допълват от ПП.

Те казват още, че едва след като България има свободна и независима прокуратура с ясно поднесена отговорност от Борисов, в България ще има не шест, а 600 общи точки в обществото за бъдещето на енергийната диверсификация, за правовия ред и за евроатлантическото бъдеще.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още по темата: борисовпп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
4
 
33
 
! Отговори
Бай Шиле преди 1 година
Кирее Кире, живота е радост и тъга! Днеска носиш списъци от Гугъл на Рашков и арестуваш опозицията, утре теб те носят на Гешев и те арестуват. Гърмян бушон си вече, оттук нататък си по нанадолнището.
140
2
 
29
 
! Отговори
на снимката преди 1 година
абсолютни канадски хамстери!
139
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Горката Линда. По цял ден се поти да прави торти от моркови. Ама така е в България. За да имаш любовница, жена ти трябва да бачка. Криза е.
138
2
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Тази снимка е просто шедьовър! На Киро гемиите нещо са му потънали, Асенчо се е подготвил за снимка, събирайки устните в панделка като някоя кифла и на задния план Денков гледа отегчено, а-а да заспи.
137
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А Киро се държеше сякаш държавния Еърбъс е на баща му бай Петко китаеца. Кеф ти Солун, кеф ти паламуд! Вдига самолета за една вечеря на свещи в Хаят. Народът плаща 26000 горивото. Киро се държи с охраната на НСО като с крепостни селяни. 20 Гарда луди ги направи. Не могат да го спрат, тръгнал по нощите шейна да кара в Банско, онзи ден на Корал са се сварили на плажа да го вардят с кожените обувки са драпали по плажа. Горките хора. Отърваха се от него.
136
2
 
28
 
! Отговори
Сия преди 1 година
Пак лъжете!Живея срещу къщата на г-н Борисов и там слуги депутати няма .Ха,ха,ха ,толкова сте безсилни пред Борисов,че непрекъснато демонстрирате сериозни мозъчни проблеми .Борите изключително елементарно,с колоса в българската политика,управлявал успешно България 12 години .Къде сте тръгнали бе аферисти,схемаджии къде? Пълна безпътица в тресавището което ни набутахте и от сутрин до вечер ,щом си отворите устата веднага -Борисов
135
0
 
28
 
! Отговори
Кривондел преди 1 година
Каква съдебна реформа?! Кои законопроекти не минаха? Празни приказки са това. Няма изготвено предложение за реформа. Тя се състои в назначение на Рашков за уред от художествената гимнастика.
134
1
 
23
 
! Отговори
Кико преди 1 година
Ама защо така уплашено гледате? Бойко ли приближава? И аз да бяха вас, така ще гледам!
133
1
 
23
 
! Отговори
Чудя се преди 1 година
Как е положението с иновациите в гугьл -1 милиард вкараха там лорер и кирчо
132
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тролченца гербави, много ще се радвам и вие да правите компания на шамана ви Тиквуня в затвора.
131
3
 
30
 
! Отговори
Слави благодаря преди 1 година
Благодарен сьм на слави , че ни отърва от - пропадането
130
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днес'ка в парламента ток ударил двама-трима. Промяната Почина. Зън-зън--зън. Зън-зънзън. Кой е вън от парламента? Калоян раздава пушки под елхата. Парапета бръсне си краката. Атанас и Христо светят като крушки в лайф на живо. Киро ръси мозък над полята, да са живи и здрави журналята! Дамаджани Рашони бръкнал в контакта на мазата.
129
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Двамата крадливи мекерета трябва да са далеч от властта! За тях съд и дългогодишен затвор!
128
29
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов е просто един лъжец крадец и селски мутренски хитрец иска да се докосне до ПП за да ги омаскари изцапа с мръсните си ръце и после да ги унищожи но няма да му се вържат на номерата защото те не се продават като ИТН и Възраждане
127
3
 
33
 
! Отговори
ПП нямат общо с БГ преди 1 година
Израснали са в чужди държави.... Обучени са в чужди държави.....Платени са от чужди държави........ Не познават историята на България....... Дошли са да вземат и продадат българските земи и капитали....
126
25
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП подгответе се Мафията вие приготвила кофи с п о м и я ние сме с вас и ще ви подкрепяте Борисов ти не разбра че младите хора си искат държавата твоето време заедно с ДПС приключи времената се променят
125
3
 
18
 
! Отговори
До Катя преди 1 година
Само да не вземете мушмули от Нинова, че са ръждясали.
124
2
 
8
 
! Отговори
Катя преди 1 година
Написаното от мен се отнася до анонимника 151 Похотливия ....... Отвръщават ме такива негодниц,Ни.що.же с.т.Ва
123
2
 
5
 
! Отговори
До Катя преди 1 година
Добре ли сте? Вие сте 153.
122
2
 
16
 
! Отговори
ПП =ПОДЛИ П********И преди 1 година
ОТВРАЩАВАТ НЕВРЪСТНИТЕ БЪЛГАРЧЕТА....