Петков ядосан: Съдя Борисов за половин милион лева, омръзна ми

Обясни решението заради твърденията за посредници
Обновена: 24 авг 2022 16:37 | 24 авг 2022 16:34, Росен Стойчев
542
Петков ядосан: Съдя Борисов за половин милион лева, омръзна ми
Снимка: БГНЕС/EPA

"Току що заведох дело срещу Бойко Борисов за клевета за половин милион лева. Този човек вече е осъждан за клевета, доказан лъжец. Омръзна ми да слушам всичките му лъжи за посредници, за комисионни, за всякакви клевети, за които той непрекъснато говори навсякъде".

Още по темата
Това обяви пред Нова председателят "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

По думите му арестът на Борисов “е само първата стъпка”. Петков заяви, че жалбата за клевета е подадена заради думите на лидера на ГЕРБ, че заедно с Асен Василев са взимали комисионни и средства от посредници за газа.

Кирил Петков обясни, че цената на газа, която е била договорена, е била под 30 евро. „Ние ще продължим работата, антикорупционната комисия ще бъде първа цел, второто нещо е, че ще продължим увеличението на пенсиите и ще увеличим минималната работна заплата”, каза той.

Бившият премиер обясни, че има проблем в правосъдната система. "Докато не си оправим правосъдието няма как да си довърши работата, но нашата идея е след 2 октомври да направим точно това", подчерта той.

През последните седмици Бойко Борисов и негови партньори непрестанно критикуват действията на Петков като премиер. Настояват, че неговото правителство е договаряло енергийни доставки през посредници.

Днес обявиха, че умишлено са били договаряни по-скъпи доставки. От предходното правителство на няколко пъти отхвърлиха тези твърдения.

Петков е решил да започне дело по въпроса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


542
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
340
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
не можех да повярвам как сръга в корема нахалния журнарист,в същото време позираше и се хилеше лъжейки както обикновено,имаше един измамник- болен,който лъжеше хората с евтини самол.билети ,Кирчу ми прилича точно на него,а вие ни го насадихте за министър председател.
339
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 329-Е щом на този измамник казваш "Браво" ,ясно какво ни чака,ако (ПУ,ПУ)той ни управлява! Жална ни майка,отиде всичко не на дъното,а дълбоко под него!И никога няма да оцелеем! Този алчен,лъжлив злобар да се маха! И ДА СИ ПОНЕСЕ НАКАЗАНИЕТО ЗА ВСИЧКО КОЕТО Е ИЗЛЪГАЛ,ИЗМАМИЛ,ДА ПЛАТИ ВСИЧКО,КОЕТО СЪСИПА!
338
1
 
28
 
! Отговори
ТЕМИДА преди 1 година
Наш Киро харвардията,хем твърди,че" съдебната система у нас не функционира",... хем се обръща към СРС с иск за половин милион!?! Тъкмо той- който брутално наруши КОНСТИТУЦИЯТА И БЕ ОСЪДЕН ОТ КС?? И който цяла БГ видя как омачка дупата на Гугълката на стълбището!? Къде си хукнал бе въшляк- срамотааа..
337
22
 
3
 
! Отговори
ДДРОнег преди 1 година
ОПГ герПдпс постоянно тиражираха разни опорки за действията на ПП , но не посмяха да подемат към съдебен процес, явно знаят, че само ръсят лъжи !!!___За разлика от тях, Кирил Петков е чист прд Бъгларския народ и е готов за съдебен процес да докаже своята невинност и лъжите на тулупа и неговите лакеи !!!
336
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какъв вой щяха да завият всички медии и НПО та ако Борисов беше изтласкал така грозно с лакът журналист!!! С години щяха с това да стават и лягат телевизиите. Сега сами си плюят в лицата, такава цензура нямаше даже при Тошо! Двоен аршин!
335
5
 
18
 
! Отговори
КИРО ПОДАРИ на ПУТИН преди 1 година
200 000 000 евро........като върна и използва за прикритие посредници свързани с ГАЗПРОМ И ПУТИН........... БАЙДЪН ГИ ХВАНА-И УВОЛНИ КИРО И АСЕН.......
334
6
 
39
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Петков изпада във възбудими състояния, еуфория, изглежда, че наистина взема нещо, ЛСД например. Той си знае. Факт е, че баща му е непрекъснато край него. Явно си знае стоката.
333
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този некадърнук кариерист откъде се появи. сега иска отново са се насади начело и да си прави каквото иска.. направи доста поразии за което би трябвало да отговаря пред закона. Липсва му и елементарно възпитание, к демонстрира вчера с журналиста пред камерите. Напаст голяма.
332
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вижто го само как се обръща и казва Кирето "Господин Божков" и веднага ще ви стане ясно защо само Борисов му е в устата.
331
7
 
34
 
! Отговори
Асан от Сливенския преди 1 година
Тука чакаме Кирилка Петкова и Асенка Василева за булки!
330
20
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Закъсня,Кире.Чекмеджето е празно.
329
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много е гот -- нека американските слуги да се съдят един друг, приветстваме.
328
30
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов беше осъден за клеветене на някаква бивша служителка на МВР, че изнасяла информация за Божков, разбира се Боко няма никакви доказателства и му се наложи да се бръкне с 5хиляди лева.Сега може да го осъдят и със затвор, защото той е рецидивист.
327
8
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това момче е недозряло за премиер, даже и министър.Както казваше Тодор Колев (R.I.P.): "Ще ви изпея една песен, където желанието е по-голямо от възможностите"
326
8
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днес кирчо нагледно демонстрира как се държи един екс премиер. Гелосан и нагласен пред подбрани журналисти с удобни въпроси, и с крошета с лакът към журналист задаващ неудобни въпроси,.като управляващ, кирчо дължеше отговор за неудобните въпроси отдавна. Но явно е много сензитивен и неврастеничен, и затова си позволи лекомислено хулиганско поведение публично. Нали Нсо го охранява. той може да си позволи всичко. този неуравновесен човек е наистина опасен да заема отговорни постове.
325
9
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя освен ядосан и плюeщ по всичко де що мърда (освен ФАЩ) , в друга роля не съм го видял. Добре, че го махнаха.
324
1
 
23
 
! Отговори
Кирчо преди 1 година
Омръзна ми да играя на дребно !
323
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По- скоро киро лъжата би трябвало да бъде съден за престъпления. Като се започне с попълването на декларацията с невярно съдържание и се стигне до злоупотребите с властта. Киро още не е отговорил и за клипчето с парапета к го дискредитира напълно.
322
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Незабавно, кирчо би трябвало да бъде задържан за дребно хулиганство. най- безцеремонно, публично, нанесе круше с лакът на журналист, к му задаваше неудобни въпроси, под закрилата на нсо. Такова поведение изобщо не подхожда на един експремиер, с огромни претенции. Този неврастеник съвсем я подкара през просото.затова ли го охранява нсо за да си прави каквото си иска?
321
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лелее, тези 2 години лъжат за кюлчета и шкафче, сега му омръзнало като показват фактури за далаверите!? Много примитивно човече.