Петков ядосан: Съдя Борисов за половин милион лева, омръзна ми

Обясни решението заради твърденията за посредници
Обновена: 24 авг 2022 16:37 | 24 авг 2022 16:34, Росен Стойчев
542
Петков ядосан: Съдя Борисов за половин милион лева, омръзна ми
Снимка: БГНЕС/EPA

"Току що заведох дело срещу Бойко Борисов за клевета за половин милион лева. Този човек вече е осъждан за клевета, доказан лъжец. Омръзна ми да слушам всичките му лъжи за посредници, за комисионни, за всякакви клевети, за които той непрекъснато говори навсякъде".

Още по темата
Това обяви пред Нова председателят "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

По думите му арестът на Борисов “е само първата стъпка”. Петков заяви, че жалбата за клевета е подадена заради думите на лидера на ГЕРБ, че заедно с Асен Василев са взимали комисионни и средства от посредници за газа.

Кирил Петков обясни, че цената на газа, която е била договорена, е била под 30 евро. „Ние ще продължим работата, антикорупционната комисия ще бъде първа цел, второто нещо е, че ще продължим увеличението на пенсиите и ще увеличим минималната работна заплата”, каза той.

Бившият премиер обясни, че има проблем в правосъдната система. "Докато не си оправим правосъдието няма как да си довърши работата, но нашата идея е след 2 октомври да направим точно това", подчерта той.

През последните седмици Бойко Борисов и негови партньори непрестанно критикуват действията на Петков като премиер. Настояват, че неговото правителство е договаряло енергийни доставки през посредници.

Днес обявиха, че умишлено са били договаряни по-скъпи доставки. От предходното правителство на няколко пъти отхвърлиха тези твърдения.

Петков е решил да започне дело по въпроса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


542
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
320
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Петков трябва да бъде арестуван преди 2.09.2022, след това влиза с имунитет като кандидат за НС и ще стане сложно. Но баща му бай Петко с стар агент на ДС и му дава грешни съвети да говори като латерна срещу Борисов. Или накратко научил го е, че нападението е чиста защита. Това ще му изиграе лоша шега. Така настройва хората срещу себе си. Поведението му е на социопат. Плаши със съд, но КС отсъди, че лъжеца е Киро. Ще върне ли 6-те заплати, след като КС каза,че не е бил министър?
319
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро се обърка пак. Това за "възрастен" се отнася за шефа му - Бай ден.
318
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
от парите от комисионите да съди борисов убре боко има чекмеджета бе
317
1
 
27
 
! Отговори
Бягай зайо преди 1 година
Десислава Атанасова изрази опасения,, дано не събере кураж да каже на Байдън, че е на годините на дядо му,, - в интервю с нея по-повод, че Бойко бил на възрастта на баща му Петко. То от това пощръкляло човече, като му отнемха благините може да се очаква всичко. Интересно ще е когато все някога Гешев реши да покажат записите от Мин.съвет. Какви ли не ,,особи,, са ходили и пребивавали там.
316
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро защо си боядисваш косата? Комплекс ли имаш?
315
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро с Борисов ляга и с Борисов става. Ако не е Бойко Борисов Киро няма какво да говори.ЗАЩО ЗАПИСАХА ПОВТОРНО ИНТЕРВЮТО? До кога слугинарските отвратителни телевизии, (които всъщност само хора над 70г.гледат) ще налагат цензура? Навремето в късните новини Йотова сътвори Кървавото хоро на Жан Виденов като показ веселбата през деня, а новината за изгорелите 14 войничета в камион обяви набързо накрая.Сега е вице президент. България е отвлечена държава. Всичко е свинщинa. Mисирките са платени.
314
3
 
25
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
333 МУТРИ СА ТЕЗИ ДЕТО НАПРАВИХА ПРЕВРАТА В БЪЛГАРИЯ И НИ НАТРЕСОХА ТЕЗИ ШАЙКАТА ПЪПЪ БКП ДБЧАЛГАРИТЕ РАШКОВ ЛИ ТИ Е КУМИР ИЛИ ГЕЧЕВ ИЛИ НИНОВА ТЕЗИ ЛИ СА ТИ ВОДАЧИТЕ МЛАДИТЕ ОТ ПОДМЯНАТА 333 ЛЕКУВАЙ СЕ ЧЕ СИ СЕ ОБЪРКАЛ
313
2
 
26
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
КИРОО ЗАЩО НЕ СЪДИШ БИЗНЕСЪТ ДЕТО ГО САБОТИРА ФАЛИРА С ТВОИТЕ КОМИСИОН ТЯХ ЗАЩО НЕ СЪДИШ КИРООО ПО СКОРО НИЕ БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА ТЕ СЪДИМ ДЕТО НИ ОБЕЗЦЕНИ ПАРИТЕ СРУТИ БЪЛГАРИЯ ЛЪЖЕШ БЕЗНАКАЗАНО ГЕШЕВ ЗАЩОООО СПИШ
312
1
 
28
 
! Отговори
Хардвардсия лъжец преди 1 година
Няма ли най'-после тава келешче да спре да заплашва и изобщо да се спре да се показва -, тия от ПП не си ли дават сметка че той в момента говори глупостите и само им вреди. Мин.съвет бе превърна в обвинител и съдия.КИРЕ СЪДЪТ СЕ ПРОИЗНЕСЕ ЗА АРЕСНИТЕ. СЪЩО И ЗА ДРУГИТЕ ОБВИНЕНИЯ -КЮЛЧЕТА, КЪЩИ И КАКВО ЛИ НЕ. СЕДНИ СИ НАЙ-ПОСЛЕ НА З....КА И НАЙ'ПОСЛЕ СИ ЗАТВОРИ МАЛКО КРИВАТА УСТАКакво да се прави баща му да се примири НАЙ после че толкова му е дал Господ и съдбата!!!БОЖЕ УПАЗИ!!!
311
2
 
21
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
333 КОГО ЩЕ ПОБЕЖДАВАШ 333 ФАЛИРАЛАТА ИКОНОМИКА ЛИ ИЛИ ОГРОМНАТА НЕВИЖДАНА ИНФЛАЦИЯ САБОТАЖИТЕ НА ШАЙКАТА ЛИ ИЛИ КОМИСИОНИОТ ПОСРЕДНИЦИ НА ГАЗ ИЛИ ПЪК УЧАСТВАШ В ПРОДАЖБАТА НА ОРЪЖИЯ С ПАТЕРИЦАТА НА ШАЙКАТА БКП ТОВА ЛИ ЩЕ ПОБЕЖДАВАТЕ ЖЕЧЕВ И СИЕ ФАЛИРАЛ БАНКИТЕ 90 ГОД 333 ТИ ДОБРЕ ЛИ СИ
310
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 327 "Само където,, удареният"журналист се буташе в Кирил Петков и удареният е Петков, а не журналиста." Срочно отивай на преглед при офталмолог! Трябват ти очила и то с голям диоптър.
309
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахаха Борисов бил стар!? Такава дискриминация за възраст насажда,че Бойко Б.може да го осъди като пет пари в кесия. Байдън много ли е млад на 79 години?А шефа му Сорoс на 92 години? Рашков млад ли е на 67 г.? А Гнома Атанасов на 63г.?Рашков е 4 години по-възрастни от Борисов. Байдън е по-възрастни от Борисов с 14 г.Психото Киро идея си няма как отвращава хората като говори за старост.Това е последния пирон в ковчега на политическия труп Киро пенсиониран с първия вот на недоверие в историята ни.
308
3
 
25
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
333 ДЕТО ПИШЕШ ЛЪЖИ НЯМА МЛАДИ НЯМА СТАРИ ИМА ЗДРАВОМИСЛЕЩИ БЪЛГАРИ ШАЙКАТА ПЪПЪ ПЛАТЕНИТЕ БОЖКОВИСТИ 333 НИКОГА НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ДОБЕРАТ ДО ВЛАСТ ПЛАТЕНИ ПРЕВРАТАДЖИИ ФАЛИРАЛИ БЪЛГАРИЯ АЗ И ОЩЕ МНОГО МНОГО БЪЛГАРИ НЯМА ДА ДОПУСНЕМ ПОВЕЧЕ ТЕЗИ ДО УПРАВЛЕНИЕТО СУВЕРЕНЪТ РЕШАВА ТЕ ТИ 333 С ТВОИТЕ ЛЪЖИ ЛЪЖИ ЛЪЖИ
307
2
 
28
 
! Отговори
Нов преди 1 година
Киро се оказа голям газ.Никога в парламента този некадърник
306
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На този *** и Лена не му вярва вече и не е в списъците за депутат, а жена му с децата избяга обратно в Канада. Аз ли да му вярвам.
305
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да си лекува нервите! Киро не е ядосан. Той беснее от страх.
304
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Петков е за психиатър. Психотест и тест за наркотици щом не е вярно..Хили се като пачa.
303
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И на мен ми омръзна да му гледам мутрата на Киро. Нагъл лъжец.
302
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 321Само където,, удареният"журналист се буташе в Кирил Петков и удареният е Петков, а не журналиста.
301
4
 
14
 
! Отговори
Xaxa преди 1 година
Как беше - "с гол г-ъ.з таралеж ще гони" ахахахахаха. Тоя не си ли взе поука от оня пияницaта, дето "арести" правеше - смях в залата. А всъщност забравих, ПростоСлугата не взима решенията, а просто ги изпълнява. Тая шyшомигa, ако не мине бариерата от 4% трябва доста бързо да бяга на където му видят очите, че БГ май тесничка ще му стане.