Слави Трифонов: Македонците викаха от благодарност към ГЕРБ, ПП и ДБ

Коментар след футболната среща
27 сеп 2022 06:40, Росен Стойчев
134
Слави Трифонов: Македонците викаха от благодарност към ГЕРБ, ПП  и ДБ
Снимка: БГНЕС

Основателят на "Има такъв народ" Слави Трифонов направи коментар за станалото на футболната среща между България и Северна Македония.

"Седя и гледам мача България - Северна Македония - в ушите ми още ехти освиркването на българския химн и крясъците, които въпреки дюдюканията се чуваха много ясно: "Бугари - татари" и "бугарски цигани".

Още по темата
Това са виковете на благодарност, с които благодарните македонци благодарят на "Продължаваме промяната", ГЕРБ, ДПС, "Демократична България" и неутралните БСП за това, че ги пуснаха да започнат преговори за членство в ЕС. Предполагам, че Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Борисов, Мустафа Карадайъ, Христо Иванов и неутралната Корнелия Нинова чуват освиркванията, както и крясъците, защото те са за тях", коментира той.

Трифонов завършва с обръщение към националния отбор по футбол.

"Чест и почитания, български момчета! За разлика от българските политици, вие защитихте националното достойнство на България. За мен вече няма значение дали ще се класирате на европейско, или световно първенство. Вие спечелихте най-важния мач - за българското достойнство", коментира Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
6
 
16
 
! Отговори
РАБОТЕЩ преди 1 година
И в България и в Македония има т.нар.патриоти,които се хранят и живеят от това да насъскват хората едни срещу други.Дълги години ВМРО паразитираше на тази струна.Сега,такива като Славиправят същото.Такива патриоти,че са руски поцелуйковци.Седи си в замЪТА и дава акъл.Той е най-големият моралист в стараната.Трябва да се образова на тема: Гражданско обществои гражданско съзнание.Надявам се българите да имат памет и да не гласуват за Славчо,за Копейкин,за Борисов.Хора,искащи да седим в тъмата.
67
7
 
31
 
! Отговори
сара преди 1 година
Слави, престани да се излагаш. Има хубави неща от кариерата ти, с които можеш все още да бъдеш запомнен - не ги помрачавй с такива простотии. Бъди здрав и се оттегли достойно / ако не е късно / .
66
7
 
21
 
! Отговори
шопендар преди 1 година
въпреки големият си шоу опит,по плоските му шеги и расъждения ще го познаеш.целият им катун е такъв,на ниво селенджър с пари който всичко знае,и от политика разбира
65
6
 
24
 
! Отговори
Завалията преди 1 година
отчаяно търси как да набави 1% че да влезат в парламента...А миналата година беха 1...Жалка работа...
64
6
 
12
 
! Отговори
ицо преди 1 година
минаах замалко през сайта ви, явно дда си припомня зашо ви изключих. Изашо трябва да е "на фокус" размислите, или опитите за такива, на един купен дескридитиран чалгар?
63
7
 
23
 
! Отговори
toti преди 1 година
Ти още ли не си разбрал ,че те от свиркаха и повече никой не се интересува от чалгарската ти сбирщина !!!
62
6
 
24
 
! Отговори
Старата песен преди 1 година
на нов глас запя учиндолският инвалид, понеже разбра, че българският народ, който разиграваше и с който се гавреше две години, окончателно го отсвири! И сега, горкият инвалид, отново се прави на "патриот"! Не виждаш ли, че никой не бръсне за слива чалгарската ти сбирщина, чийто "проектант" в сараите те държи на къса каишка и ти нареждаше да проваляш по всякакъв начин усилията на Кирил Петков за борба с корупцията, Пеевски, Сикаджията и Каскета! Що не се гръмнеш бе, нищожество?!
61
2
 
16
 
! Отговори
А ти, преди 1 година
сакато нищожество, ти спечели първото място в българската политика по коварство, по низост, по двуличие, по измами, по продажност и по предателство! Да, ти Сакато чудовище предаде коалиционните си партньори, за да изпълниш мократа поръчка на сарайско-банкянската престъпна шайка и направи Тошко Хаджията, Балабана Джебчията и Фъфлещата ти слугиня палачи! Каква Македония, какви пет лева бе, Сакатия, ти си позорът на България! Повече от позор!
60
3
 
29
 
! Отговори
отвратено преди 1 година
Този наводни Турция с избирателни секции. Та турците по-лесно да управляват българския парламент
59
26
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То понеже само интелектуалци ходят на мачовете.Освен това ,това което се случи там е малко и нищо.Хората като теб се подиграват с Македония от Години,Блокираме ги за ЕС,наричаме ги публично с най-обидни епитети.А точно ти от над 20 години създаваш омраза и погрешно впечатление за Македония.В Македония е нормално да не ни харесват,при всичко което направиха нашите политици и хора като Слави.За съжаление няма хора които да ни харесват.Няма един съсед на нас,който да ни харесва.
58
15
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя да иде на лекар.Да си прегледа главата.
57
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави, а какво ще кажеш за нашите мачове?Каков викат на мачовете ни?Качи се на грдскиямтранспорт по време на мач на Левски или ЦСКА.Има един велик Българин Левски.Какво викат за него?Освен това не е правилно да си правим обобщаващи изводи за дадена нация от фенове на футболен отбор или от футболен мач..Защото ако е така,тогава не знам какво да кажа за нас.Слави се изложи и показа,че е част от мафията.Патерица на ГЕРБ и ДПС.Целта му е една и тя е унищожаване на България.Най-гол3мия анти-Българин
56
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Реалист Освирквали са няколко човека. А снощи свиреше и псуваше целият стадион! Даже и ти, антибългарино трябва да направиш разликата.
55
6
 
25
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Че така наречените македонци са прости и неблагодарни българи е ясно. Само че не си спомням случай на мач в София с друг национален отбор, в който българските фенове "патриоти" да не са освиркали химна на другата държава. И така е от поне 30 години. За формирането на такава "култура" един от виновниците е и уважаемия Слави Трифонов, на чието творчество се кефят точно такива ***.
54
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Такива сме, не е лъжа. Крадливо племе и за това сме на тоя хал.
53
3
 
21
 
! Отговори
Мухаха преди 1 година
Ти кажи кого избра от македонците да изпращаш в космоса? Може да е от освиркващите. За наказание, без да го питаш. Нали си ад и рай, господар и боК.
52
5
 
16
 
! Отговори
Годжи преди 1 година
Защо изобщо,му се дава трибуна на Славчо,кой го интересува мнението на чалгар?
51
4
 
34
 
! Отговори
kingsize преди 1 година
В София никой никога не е освирквал чужд химн, не е издавал маймунски звуци и не е хвърлял бутилки с вода!
50
6
 
33
 
! Отговори
О, божке преди 1 година
Последни напъни да прескочи 4-те %.
49
5
 
15
 
! Отговори
Олав преди 1 година
Тая Мумия защо още се прави на улав? Все едно не напусна коалицията заради Капитан Андреево! Да, седмица - 2 беше след решението за Македония, НО това не беше причината да напусне Славчо!