Нинова: Партиите, които свалиха правителството, да поемат отговорност сега

Тя призова ГЕРБ, ДПС и "Възраждане" да направят кабинет
Обновена: 9 окт 2022 18:56 | 9 окт 2022 18:55, Красимир Ангелов
108
Нинова: Партиите, които свалиха правителството, да поемат отговорност сега
Снимка: БГНЕС

Нека партиите, които свалиха предишното правителство, да поемат отговорност сега, призова лидерът на БСП Корнелия Нинова в предаването "120 минути" по bTV.

По този повод тя призова ГЕРБ, ДПС и "Възраждане" да направят правителство.

"Първа сила са, свалиха работещо правителство – да поемат отговорността и да направят те сега", каза лидерът на БСП и добави, че по време на гласуването на вота на недоверие трите партии са имали общи аргументи и сега би трябвало да намерят изход от ситуацията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
0
 
! Отговори
До анонимен 53 преди 1 година
Какъв ГЕРБ какви 5 лева искат хората? БЕРГ били различно от БСП? Ми ти прочете ли автобиографията на Деси, Сачева, Биков, Митов, и т.н. Ми те всичките преписани от полит-комисаря, който се пребоядисал се от червен в син за да лапат от народната копанята! Да живее модела на пребоядисване!
67
0
 
1
 
! Отговори
Румяна Димитрова преди 1 година
Другарката Нинова всячески се мъчи да е във властта,но това напоследък не ѝ се отдава. Не зная за вас,но на мен ми писна да я гледа по телевизиите да говори само лъжи и небивалици. Тази"другарка"не може ли да разчете,че когато е на власт всичко тръгва към пропастта. Стигат ни 12г управление на ГЕРБ,които доведоха България до просешка тояга,а сега и тази ли?...Да си оправи най-напред вътрешно-партйните размирици,защото икономистите не я харесват и след това да мисли за благото на България.
66
1
 
2
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Има я пресконференцията на Нинова в нета, можете да я видите, ако ви издържат нервите, гледайте я. Тази жена е едно невероятно гyйнo. Журналистите я питат - след такъм срамен резултат няма ли да подадете оставка, под 10 процента сте, пети сте, и Възраждане ви изпревари. Тя обаче едно си знае - не, имаме същите резултати, както на предните избори, оставка няма да дам! Няма да направя удоволствие на тези в партията, които ме мразят! Те говореха, че ще паднем под 4 процента, не сме обаче паднали!
65
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Комунизът си отиде и дано никога повече не се връща в нито една от формите му!
64
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова кога открито подкрепи ОСНОВНАТА партия в тази коалиция -ПП? И по-специално нейният лидер, избран за Премиер? Кога се противопостави на Възраждане и ДПС, за да поставя себе си като опозиция на тези партии? Мълчанието също е форма на съгласие, и то солидна! Въпросът е: защо Нинова мълчеше, когато Възраждане свалиха украинския флаг от Парламента и скочи, когато К.Петков изгони руските дипломати, а после обяви, че ще работи с ПП, но без Кирил Петков като премиер. А сега пак е до него
63
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Давай Корни бариерата е близо.
62
3
 
13
 
! Отговори
Идеалист преди 1 година
Объркаха и' се комисионните от продажбата на оръжия за Украйна!
61
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 79. Баси, какво глу.пости си написал.
60
7
 
18
 
! Отговори
БСП са гадове преди 1 година
А бе, п.тко смотана, свалиха ви, защото водехте страната към катастрофа. Това не означава, че автоматично точно тези партии трябва да правят новото правителство. Нещо предимно завист и злоба ми лъхат от изявлението й.
59
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днес ни облъчваше Биков.Утре по Нова пак той.Да не ни го пробутват като третия в оная двойка медиатори,с които и без това си умираме от смях.
58
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да ви бършат лнат ли, ами честта се падна на служебното на нас избирателите се пада да ви намалим на вас проценитете като ги разделим на две докато не ви изхвърлим от парламента.
57
3
 
5
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Аз съм Корни Ниновата, партийна цигуларка. Моят огън в сърцето е като на баба Пена фурната между краката. Влюбени са в мене всички и руснаци и казаци, блазе на врачка като мен. На площада в Софието овцете пак крещят: Дайте ни да хeбнем нещо, че мypдята ни пpъщят. Те са пълни с тревопасни и със бръмбари ужасни, блазе на кочове като нас. Днеска Корни с Микрофона на стадото крещи: Не ме занимавайте с вас! Аз си лижа Микрофона и ще го вкарам в пещерата там да ми бръмчи, пред вашите очи.
56
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дали вече гербавите си напазаруваха подкрепа?
55
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оставете Нинова да си свърши работата. Още малко остава до бариерата!!!
54
7
 
16
 
! Отговори
Малко послъгва преди 1 година
Както винаги Нинова послъгва - правителството го свалиха нейните партньори от ИТН, защото БСП и ПП не си изпълниха коалиционните задължения към тях !
53
18
 
7
 
! Отговори
Коалиция има, но... преди 1 година
Тя коалицията ГЕРБ-ДПС-Възраждане е готова отдавна. Но искат да се прикрият със смокинови листа от другите партии. Запада и САЩ знаят, че ГЕРБ е двоен агент на Путин и пеевските медии го доказват. Никой няма да пусне двоен агент на Путин като ГЕРБ да управлява по време на война. ЦРУ е информирано за връзките между ГЕРБ-ДПС-Възраждане, чете пеевските медии, ФСБ също чете пеевските медии дали изпълняват заплатената поддръжка.
52
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хиените в БСП се хапят на кръв защото парите от ограбването на България не стигат за всичките алчни комунисти!
51
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно проядената от вътрешнопартийни ежби партия БСП и нейната лидерка, на която съпартийци й искат оставката ли, ще дава напътствия на останалите? БСП повлича всеки, с който се коалира към дъното.
50
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Права е Нинова.Точно така!Безотговорни авантюристи и откровени популисти свалиха правителството,похарчиха се десетки милиони за избори и по всичко изглежда идват нови.
49
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каква отговорност, какви 5 лева! Правителството на Петков падна, защото четворната им измишльотина коалиция рухна от самосебе си! Нали завъртяха мзнандатни рулетки и ново правителство не се появи, значи предсрочно избори! Законът бе спазен! Изборите минаха, с лош резултат! Няма сговор, отива се на поправителен! Разни пропаднали партии дава указания какво да се прави, ама не от тях! Много ниско ниво!