Захариева отговори на Радев: Темата е важна

В НС започна срещата за обръщението на зеленски
14 окт 2022 13:48, Нели Христова
93
Захариева отговори на Радев: Темата е важна
Снимка: БГНЕС

В Народното събрание започна срещата, инициирана от ГЕРБ, на която трябва да се обсъди дали да бъде отправена покана към украинския президент Володимир Зеленски да направи видеообръщение в първия ден на 48-ото Народно събрание.

"Очаквам да постигнем съгласие по нашето предложение", заяви на влизане Екатерина Захариева, цитирана от БНР. В преговорния екип от ГЕРБ участва и Георг Георгиев.

Още по темата


Захариева коментира и думите на президента, че българското общество има по-важни проблеми: "Това посланикът на Руската федерация и на Беларус да не бъдат поканени, е ясен знак за геополитическата ориентация на България и според нас, тя е много важна".

Захариева съобщи още, че ГЕРБ ще се явят на срещата, предложена от БСП в понеделник, на тема "цени, доходи и бюджет".

От срещата днес отсъстват БСП и "Възраждане".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
0
 
! Отговори
Трийни пак преди 1 година
обачето да знаеш, че на Катето питката и никак не е вкусна..трудно и втасва тестотозатова и обядва само със жени
45
0
 
0
 
! Отговори
Начи преди 1 година
според *** на този сайт, може да се разтягат локуми за киселото мляко, но ако някой отвори дума за личните качества на Катето бива немедленно изтрит..И що така ве Миме..Някаква лъжа ли беше спомената?
44
2
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Че нали и Харвардските измамници, които Радев ни натресе, твърдяха че за цени и инфлация била виновна ... "войната"? За какво се правят, че не ни касае! А това ,че Радев се радва като затъне държавата, всички се убедихме! Нито веднъж не го видяхме да размаха юмрук за далаверите на Кирчо и Кокорчо!
43
2
 
6
 
! Отговори
НАТО! преди 1 година
Разпоредих с писмена заповед сутринта на откриването на НС да не присъства посланик Митрофанова. Моля дя се предвиди видео разговор с президента Зеленски. Повече инструкции ще получите в спешен порядък!За сведение и изпълнение,Н.пр. Х.М.
42
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Алоуууу!Това ли е най-важното нещо в момента в държавата? Дали Зеленски ще отправи видео обръщение?Решавайте проблемите на държавата и не ми се правете на много велики! Затова сме ви избрали! Хората се вълнуват от настоящите проблеми -цени, инфлация, заплати, пенсии, корупция.Утре не могат един хляб да си купят! Те спорят за Зеленски и Митрофанова!За нищо не ставате! Виждам как скоро пак ще има избори , но вече не знам кой би гласувал!
41
10
 
5
 
! Отговори
Някой преди 1 година
За Фигурантът сигурно не е важно ,че до нас един агресор хвърля ракети по цивилни обекти и се хвали с това! Сигурно е по-важно да се хареса на кукловодите си...Митрофанова и Решетников ? Само пред тях той е поемал някаква отговорност, и пред ...Черепа!
40
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само просточии дробите бе, клоуни русофилски! Зеленски ще говори най много половин час. После - имат избранниците цялото време на света да "ви решат" проблемите! Ха дано, ама надали! Щото и идея нямат как да го направят.
39
3
 
13
 
! Отговори
Русия преди 1 година
Ако Русия ни обяви война, ще ни направят най-голяма услуга ако взривят първия граждански полет, непосредствено след обявяването на войната. Там ще са всички врагове на България от ПП, ГЕРБ, СДС, ДБ и т.н. Бъдете сигурни
38
0
 
8
 
! Отговори
до до киселото мляко преди 1 година
Пак бягаш по тъча..Нали точно там се корени проблема, че не само ни дерат кожата със завишени цени, ами ни преевават и откъм качество..Евроатлантически ценности му викат тъдява..
37
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До баба мара - няма мир с убиец на цивилни граждани! Мир с кръволок който убива от разстояние с ракети се постига като му извиеш врата.
36
0
 
12
 
! Отговори
до Мравояд преди 1 година
Знаеме, че за особени заслуги ще получиш виза по телефона и ще духнеш за Щатите, само че дали летището ще е цяло и границите отворени е отделен въпрос. Пък и за да обявиш война, трябва да го предложиш и да го гласувате в НС, което съм сигурен, че ще направите. Но няма как да я обявиш от Лос Анджелис, колкото и да ти се иска.
35
6
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
които е за преговори и мир да излиза от нс когато се появи нар-ко-манът коитоиска да го слуша да заминава на фронта да му помага срещу русия стига празниприказки
34
17
 
2
 
! Отговори
Путин преди 1 година
Пак ще сте под руски ботуш и помнете ми думата този път ботуша ще е два пъти по тежък от този на другаря Сталин, и 10 пъти по тежък от този на другаря Брежнев. Ще Ви се стъжни, помнете ми думата.
33
1
 
6
 
! Отговори
До киселото мляко преди 1 година
100% от продукта който се продава по магазинната мрежа е ИМИТАЦИОНЕН ХИМИЧЕН ПРОДУКТ имитиращ кисело мляко. Ако искаш мляко си купуваш от хора с ***. 2 лв литър краве мляко, 2.50 лв литър овче, 3 лв литър козе и 3.50 лв литър биволско
32
2
 
12
 
! Отговори
Темата е важна преди 1 година
само за платените пропагандисти..За всички останали е незначителна
31
11
 
4
 
! Отговори
Мравояд! преди 1 година
Разбира се, че трябва да сме солидарни с Украйна и ние също да обявим война на Русия. Българите трябва да са спокойни ние сме в НАТО и пиле не може да прехвръкне над нашата граница. Русия е икономическо джудже и ще бъде лесно победена. Трябва да увеличим капацитета на ВМЗ Сопот и да се знае, че България е основен доставчик на оръжия за Украйна. Това е нашето призвание. Ако Русия ни обяват война, Аз ще обява също дори да съм в трафика от Сан Франциско към Лос Анджелис. Ще победим!
30
0
 
4
 
! Отговори
Ти да не мислиш преди 1 година
Да наясно съм, че 90% от предлаганота на пазара кисело мляко не съдържа лактобацилус булгарикус.Това ли е оправданието за високата му цена, че написаното на етикета не отговаря на съдържанието..
29
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Българин --- То имаше колажи с картина от боевете на Шипка. Заглавието беше нещо от рода - Руски нашественици заедно с български бунтовници се бият срещу законната османска власт.
28
13
 
5
 
! Отговори
До 19 преди 1 година
По добре президент като зелето отколкото президент обграден с ДС терористи доносници служещ на кремълската терористична болшевишка банда
27
5
 
6
 
! Отговори
ДБ+ГЕРБ преди 1 година
НЕ само Зеленски да поканят, но и някой началник от ЕП също, и да се даде силен евроатлантически тон на новата сесия на парламента. Зеленски да каже, че трябва да изритаме Възраждане от НС и ние да го направим, както ни каже.