Константин Попов: Неправилно е да се подаваме на страха

Предстои анализ какво може да дадем на Украйна
4 ное 2022 13:00, Росен Стойчев
43

"Трябва да е ясно, че имаме възможност да дадем въоръжение на Украйна и това е така, защото ние имахме доста по-сериозна армия, така че има излишно имущество, което остана.
Още по темата
Сега въпросът е да се види какво Украйна иска, дали техническото състояние на това, което имаме, е добро и приемливо, и дали това няма да се отрази на основните бойни способности на българската армия. Трябва да се направи сериозен анализ, има един месец за това", заяви бившият началник на отбраната на България - ген. Константин Попов в студиото на Bulgaria ON AIR.

По думите му, вече можем да кажем категорично, че сме зад Украйна, но не сме срещу Русия, а против политиката на джунглата, където големият, силният не признава съществуването на друга държава и на друг народ.

"Взаимоотношенията между Кремъл и България страдат далеч преди да вземем това решение, а да се подаваме на страха, е неправилна политика. Може да има някакви преговори", е мнението на госта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Видя се, че правителство няма да направят и само харчат народни пари. Този парламент не става. Да се мобилизират и пратят в Украйна. 240 души ще воюват за евроталантизма и натовизма си, ще доказват, че са истински натовци и подкрепящи Украйна. Народът ги праща в Украйна да защитават идеите си и вярата си. Глас народен - глас божи. Ще направим нови избори без тези недоказали се евроатлантици.
28
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 33 путинист!Българите винаги ги е било страх от Русия и никога от запада. Винаги са предпочитали да бъдат с Европа от колкото с Азия. Българските възрожденеци винаги са казвали че ако трябва да сме под руска зависимост то по добре да си стоим под турско. Вижте Стамболов той е бил ръководител на Велико Търновоския революционен окръг и ориентира България към запада и къса с Русия, след което България прави най голямото си икономическо развитие.
27
0
 
14
 
! Отговори
Първо преди 1 година
Първо се научи да маршируваш...смОтко. После ми ръси мозък.
26
4
 
1
 
! Отговори
Турските преди 1 година
Доброволци подкрепят руската армия. Че яка цен зу ра рука...
25
2
 
12
 
! Отговори
Дрът Пърч преди 1 година
Виждаме чантаджия, който философства за хонорар.
24
1
 
11
 
! Отговори
БГ преди 1 година
Този *** в колко реални войни е участвал, че дава акъл? И от всичките измислени "генерали" кой щв тръгне на война? Или ще изпрати сина си!? Никой. Всучки го знаем.
23
1
 
12
 
! Отговори
българина преди 1 година
я копе ле питай българите от кого ги е страх, от Русия или нато???
22
1
 
15
 
! Отговори
българина преди 1 година
*** *** ти и соросогад! вземай пушката и към крайна
21
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имаше Редовно правителство, избрано на Редовни парламентарни избори. ГЕРБ го свалиха на 6-ия месец, защото им затвори кранчетата и не можеха да крадат. Сега да си носят отговорността.
20
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Язък за тия дето гласуваха за янев, оказа се фурнаджийска лопата. Следващите избори ще гледа парламента на картинка.
19
1
 
7
 
! Отговори
11 преди 1 година
Аман от прости мисири - от коя дупка се "подаваш", ве Мисир? Цялата редакция сте сите *** третополови мисири и ***.
18
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Излишен си ти, Попович. От такива блюдолизци на хранилка в Козяк България и българският народ са в такова положение. За няколко долара забравяте и род и родина. Ако искаш, хващай автомата, снаряжавай се и бегом да защитаваш зеленския наркозависим и кликата му
17
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Генералчето на Тиквата.
16
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредния "генерал" който се държи като женска полова дупка! Този даже да марширува не може!!!
15
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Герб поведоха с гласовете и започнаха мизериите - 2ма мъртви в къщата си, с гиляма разлика в годините, но умрели заед о от естествена смърт. Пуснаха прокурорския син бияч от перник. Без наказание за бияча от русе. Вкарват ни във война. Мислете преди да гласувате!
14
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само североатлантици на заплата от Козяк могат да говорят за страх от Русия. Нормалният българин не го е страх от нито от Русия, нито от която и да е друга страна.
13
1
 
23
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
нищо няма да даваме на украина а тя да ни прати пари за издръжката натехните граждани в българия избори 2023 г защото положението се повтаря 1941
12
14
 
2
 
! Отговори
seh преди 1 година
Кога ще изпукате в мъки бе, га.дни, мизе.рни и продажни пултерофили ска.пани????Трябва да станете на тор за да обогатите бедната, БЪЛГАРСКА земя!!!
11
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя дъртак в колко войни е участвал
10
2
 
3
 
! Отговори
До Иван преди 1 година
Написаното от теб не отговаря на претенциите ти.