Проданов: Това е национално предателство

Отхвърли решението на парламента
3 ное 2022 22:12, Росен Стойчев
48

"Това, което беше прието в Народното събрание, според нас беше национално предателство и въвличане на България във войната. Даването на оръжие е враждебен акт", заяви депутатът от БСП Христо Проданов в студиото на Bulgaria ON AIR.


Според него даването на оръжие по никакъв начин не може да допринесе за мирно решаване на конфликта и е наливане на масло в огъня.

"Рано или късно този конфликт ще бъде разрешен на масата на преговори. Победител няма да има", посочи гостът пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата

По думите му по този начин България заема страна в конфликта, което не е добре.

"Аз се съмнявам, че ще можем нещо смислено да изпратим. Практически ние не можем да изпратим почти никакво оръжие, това беше необмислено решение, от което нямаше никакъв смисъл", е мнението на Проданов.

"Промените в Изборния кодекс не са политика, а норма, която определя начина на излъчване на политическото представителство. Важни са 2 основни въпроса - честността на изборите и високата избирателна активност. Голяма част заявяват, особено по-възрастните хора, че се притесняват от машините. Ние сме длъжни да дадем някаква опция на тези хора", обясни депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
2
 
! Отговори
Демократ преди 1 година
Господа комунисти всички натовски държави включително Македония и Албания помагат на вероломна нападнатата Украйна,а ние искаме нато да ни пази без да допринесем с нещо за защитата на европейските държави.
32
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ние знаем много добре кои са националните предатели и за коя чужда сила работят вече над 200 години. Още Раковски добре ги е описал, а З. Стоянов дори е диагностицирал отклонението им от нормалността -- разбира се, по неговия си цветист самобитен начин:,,Лошо нещо бил московлукът!" Е, и сега си е лошо нещо, но разбира ли ти русофил, комунист и безродник от истинско родолюбие... За него единствената истинска родина е Русия, а от Кремъл говори ако не самият Бог, поне неговият наместник на Земята.
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Tozi koshmar shte spre kogato se spre sas tova nalivane na orajia vav Ukraina.
30
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
с какъв процент от избирателите определят съдбата на България тези троцскисти 22 процента СРАМ ПОЗОР ЗАТВОР
29
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тези национални предатели си издълбаха за поколенията буквичките на имената , ще им поругават и костите , Ей хора гласували за Герб от общинскитге администрации и на вас заплатите са ви под минимума , НОВИ ИЗБОРИ
28
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И едните и другите са се превъзбудили ,все едно утре ги взимат запас.Спокойно, без нерви. Има цял месец в който военните трябва да измислят какво да дадат.Който не е бил в казарма, той не знае какъв гений е българския ,когато иска да отчита дейност вместо да свърши работа.Накрая ще дадат банята от афганистанската мисия и ще обяснят,че искат да дадат техника ама акумулаторите и са слаби а нови няма.
27
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Повечето политици имат дъщери,учещи в чужбина и тях не ги грее толкова,че народът едва крепи да изучи и направи хора ,,българските синове",които с този необмислен акт,праща скоро на заколение.Немислимо е да се вземат решения,когато най-голямата партия е избрана с 9% от имащите право на глас население,а другите три-с 6 и по- малко %..Това е символичен акт,който обижда цяла една нация,насилствен акт,в който не се припознава българският народ.Срам!!!
26
2
 
19
 
! Отговори
Даскалов преди 1 година
Абе,***,като нямате акъл,няма да решавате съдбата на синовете на другите хора! Гледайте си по ,,скайпа" щерките в Белгия или Холандия,,,колко висок стандарт имат,радвайте се,че сте ги оженили там,и си харчете пенсиите,осигурени от нашите българи тук!
25
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"умниците" обявили война на Русия!
24
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В комплекта заминават и всички радетели, гласували за военни поставки на оръжия на Източен фронт. *** обявиха война на Русия!
23
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Последната надежда е в безмозъчния Румен Радев Натовеца, да му дойде акъла и да фрасне едно вето, да не праща никакви оръжия докато тоя парламент съществува. Бедата е, че много промити мизъци се развъдиха за 30 години и следващия парламент навярно ще е много подожен на сегашния. Но е добре Радев да тупка топката колкото може по-дълго, така че войната да свърши преди да сме дали официално оръжие.
22
15
 
7
 
! Отговори
серго преди 1 година
всичко което не се харесва на бсп-нинова е вражески акт :)
21
1
 
3
 
! Отговори
сляпа преди 1 година
До радио за глухище се събуждаме ли от този сладък сън .мандалото скоро ще лопне , бракя
20
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До номер 16:Това беше заради Кирчо.Този Проданов е прав.Предателите хаир няма да видят.Господ ще ги накаже до един!Подмениха вота с машинките и сега се опитват във война да ни вкарат.
19
8
 
7
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Абе май всички кoмуниcти сме мЪлyмни!
18
0
 
1
 
! Отговори
радио за глухи преди 1 година
интервю на отец елпидиус за радио фокус.Чуйте го и кажете,че сте глухи
17
12
 
8
 
! Отговори
Даването преди 1 година
е предателство. А продаването от кака ти Корни какво е? Хай сектор, мръсни демагози.
16
7
 
21
 
! Отговори
Конфликтник преди 1 година
Е редно е сега щом ще даваме на Украйна да даваме и на Русия - така е справедливо.
15
0
 
3
 
! Отговори
Ами преди 1 година
Защото всички са хукнали да гласуват!!!!!
14
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Златни пясъци мъ завидети.