Александър Николов: Ще съдя министър Росен Христов

Той заяви, че е подал жалба до прокуратурата
13 ное 2022 14:38, Петя Славова
16
Александър Николов: Ще съдя министър Росен Христов
Снимка: БГНЕС

Ще съдя служебния енергиен министър Росен Христов. Нямам търпение вече за доста ситуации. Когато става дума за нещо критично за България, се решава най-лесно с диалог. Това заяви бившият енергиен министър Александър Николов пред bTV.

След като се позовава на моето име за казани откровени неистини, тогава само граждански иск към районен съд град Попово по адрес на текущия министър и жалба в прокуратурата, защото има вменяване на вина и независимо дали иска или не, текущият временен министър ще му се наложи да има дебат.

Може да е в съда, може да е в кабинета на Донев, не ме интересува къде ще е. От петък досега съм си оформил документите, Попово е далече. От утре нататък някой може да очаква документите, добави Николов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Свикнали пари да изкарват от всичко, и от съдене, по западняшки маниер. Ама тоя път ще ви преседне. С тия далаверки, и ти, и Киркор ще НЕ успеете. Ако бяхте малко умни, щяхте да си затраете. Кокошките не винаги, когато кудкудякат, са снесли яйце.
8
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шшшшштт, мъльчи, мъльчи! Tyй geтo Kиpo втeчнявaшe raз нa napaneтa c Лeнчeтo, ckъno ни излезе...
7
1
 
8
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Когато фактите говорят и Боговете мълчат , но не хората от безпринципната коалиция , които доведоха страната до фалит и тройни цени на газ и всичко останало! Поне от кумова срама да замълчат!
6
3
 
7
 
! Отговори
Освен това преди 1 година
Трябва да го съди и за дразнещите светли костюми и вратовръзки с голям възел.
5
3
 
17
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
Значи дойдоха едни *** фалираха срутиха крадяха лъжеха репресираха и сега безнаказано си продължават аз кой да съдя питам къде да отида да кажа да ме чуят да реагират има ли свестни българи в тази държава едва ли
4
12
 
32
 
! Отговори
Rr преди 1 година
Сашо, Сашо не виждаш как зас. . ра цялата икономика, ами и ще съдиш. Спомни си при теб колко купувахме газта и колко сега. Ааааа, вярно, то за всичко Русия е виновна, а не вие некадърниците от ПП.
3
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези случайници само се съдят, вместо да работят за доброто на хората, които им плащат огромните заплати. ИТН и ПП са кариеристи, които мислят само за своето его. Не че останалите не са, то тези преминаха всякакви граници. По маркетинг, ПиАр и популистки лъжи са спецове, за политици и управление, никъде ги няма.
2
6
 
23
 
! Отговори
Lina преди 1 година
За какво ли ще го съдиш кешко? Да не би за това, че ви показа далаверите? Теб подготвят саше, кикови няма да бъдат съдени. ( Договарят се в момента с боцо).Или в тая държава само Иванчева ще лежи присъденото ?
1
4
 
20
 
! Отговори
перко преди 1 година
ИТН те защитиха за далаверите, че решенията за газа са взимани от Кирчо и Кокорчо, но явно и ти си бъркал с тях в кацата с меда, а сега ривеш! Късно е чадо. Мандалото лопна.