Зафиров: Много не отидоха да гласуват заради машините

Прави се демократичният избор
18 ное 2022 07:40, Росен Стойчев
104
Зафиров: Много не отидоха да гласуват заради машините
Снимка: БГНЕС

Огромна част от хората, които не гласуваха на последните избори, са били притеснени от машините.

Още по темата
Това коментира пред Нова народният представител от БСП Атанас Зафиров.

„Близо 600 000, колкото е разликата от предния път и този, не отидоха да гласуват. Една огромна част от тях – заради машините.

Имам данни от социологическо проучване, което показва, че близо 50% от българските граждани желаят да гласуват по стария начин. Значи го правим по най-добрия начин – обществото е разделено на две и ние му даваме две алтернативи. Какво по-демократично от това да дадеш на хората право на избор”,  каза Зафиров.

„Да, чували с бюлетини са се разнасяли. Но сега пък се разнасяха флашки. Отдавна съм в политиката, мога да ви уверя, че съмненията за манипулация на вота изглеждат доста солидни и доста аргументирани”, каза Зафиров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
3
 
! Отговори
Да допълня... преди 1 година
Каза се че тези много са 600 000 избиратели.Мъдурките вършат чудеса. И пак Боко на първо място. Язък за милионите за машинките.
12
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз не отидох да гласувам заради старите м-урви, искащи да заемат нови места, не заради машините.
11
6
 
14
 
! Отговори
българин преди 1 година
Глупости говори.Няма човек,който не е отишъл да гласува,заради машините.Отвращението от политиците е причината.Фесоввете гласуват под строй,за герберастката ***. -поради купуване на гласове.Двете уродливи практики трябва да се ликвидират.БСП ще паднат до 6-7%,и това ще им бъде ролята.
10
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хората не само ще излезнат скоро на улицата, Ами ще ходят и по адреси на забогателите на техен гръб "депутати и прокурори"
9
14
 
5
 
! Отговори
никой преди 1 година
Ами нали ако се гласува с хартия,Просто Киро и Укокорения Асенчо ше вземат само 2 гласа...на тъпкачите си,друг няма да гласува за *** и обратна спирала.По-просташка партия не съм виждал,Ицо Хазарта им стои като лице че уж са нещо, а то са кръгла 0.Карай да върви,Черепа изпраща пара от Дубай,на кого му пука че обикновенните хора нямат въздух за дишане .
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предлагам, всеки гласувал за връщането на 100те хиляди невалидни гласа по време на избори, заради депесарските пръсти, да бъде осъден незабавно на отнемане на българско гражданство и да бъде изпратен към Анадола или към Сибир, до като народът разпределя имуществото му
7
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Г-н Зафиров , народа не гласува или ако гласува , гласева за не подкрепям никого защото просто нема за кого, едни и същи охранени муцуни по 4-5 мандата в парламента ,х които мислят само за себе си . Не виждате ли, че България загива. Не виждате ли, че народа едва диша. Не виждатели спекулата, цените и пр...
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Глупости.Много хора сигурно си теглят и парите от банката, че са притеснени от банкоматите (машини). И мобилни телефони не ползват, че и от тези машини са притеснени и предпочитат да въртят шайбата в къщи. Такова притеснение може да значи само едно - че си *** и по добре е да не гласуваш, защото и избора ти на гласуването ще е ***!
5
1
 
6
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Исках да гласувам ама нямах желание :)))
4
2
 
9
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Нема кебапчета и бира туй е прублема :)))
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не съм съгласен с господата народни предатели, не отидох да гласувам заради лошия матрял който са те - освен да крадат и да прокарват фашистката си идеология, друго немогат да направят
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е заради мащините, драги, заради отпадъците, които са мераклии да ни управляват.
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не гласувахме, защото всичко беше предварително решено в американското посолство. Не искаме да участваме в режисирана измама.