Радев връчва мандата на ГЕРБ в понеделник, нападна ПП

Според него "Промяната" се опитва да върне порочния управленски модел
2 дек 2022 11:06, Нели Христова
126
Радев връчва мандата на ГЕРБ в понеделник, нападна ПП
Снимка: БГНЕС

Ще връча първия мандат на най-голямата по численост парламентарна група в понеделник и се надявам, че времето, което дадох допълнително, да е било оползотворено по най-добрия начин. Това заяви държавния глава Румен Радев пред журналисти. Той присъства на тържественото отбелязване на 80-годишнината от основаването на Националната спортна академия "Васил Левски“.

Още по темата
"Когато текстът на новоприетият закон ще бъде разгледан възможно най-детайлно и ще се произнеса", отговори президентът на въпрос дали ще наложи вето върху промените в Изборния кодекс.

Президентът се обяви категорично против прехвърлянето на службите под директното ръководство на изпълнителната власт.

"Несъстоятелно е партията, която сама реши да се асоциира с промяната, да настоява за връщане на порочния управленски модел. До неотдавна службите за сигурност бяха под прякото ръководство на ръчно управление на министър-председателя. Сега ни предлагат да се узакони корупционният комфорт", изтъкна той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Хареса му на Фелдфебела/и ДС-сектата зад гърба му/, да се пъчи и дърпа конците/ и да не носи никаква отговорност! Откакто размаха юмрук, и с парите на Черепа спретна преврат, държавата върви надолу и надолу! Но на Този хич не му пука! Важното е да се прави на фактор! Нали с машините на Мадуро успя да избегне разследването със още един мандат!
62
0
 
0
 
! Отговори
София преди 1 година
Бих желал да попитам защо се продължава порочната практика да се обръща внимание на провалените кариеристи в ПП и ДБ?! Толкова ли е трудно да им се набие един медиен игнор и да се спасяват.
61
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Искам да благодаря на Радев за високия стандарт на живот, вече сиренето и кашкавала такива рекордни цени удариха, че от месец съм на синьо сирене и моцарела които са по-евтини и качествени!
60
0
 
0
 
! Отговори
Радев преди 1 година
Радев голям *** излезе но няма да прокопсаш
59
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Герб+дпс +Б.възход
58
0
 
0
 
! Отговори
Ружди Сунак преди 1 година
Историята ще запомни този подлец, като един от най-големите вредители и разрушители на България. Колосалното му негативно влияние , заради лични облаги и интереси, ще остане белег в нашата икономика , политика и финанси дълги години.Най-недостоиния и срамен президент , от както съществува тази институция.
57
0
 
0
 
! Отговори
Гинеко лог преди 1 година
Буц-доносен ,та преносен...отдавна мина 9 месец...
56
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега остава Тиквата да се коалира с шалварите и да съставят кабинет на малцинството и това ще е дъното. Защо изобщо зеления чорап бави толкова време връчването на мандата. всички знаем че стабилно правителство не може да има и ще се ходи 100% пролетта на избори. Само ни занимават с техните си циркове в парламента.
55
0
 
0
 
! Отговори
ПКП преди 1 година
ПП недоносчета
54
0
 
0
 
! Отговори
Угасете свещите преди 1 година
"...трябва да ревизирате бюлетините в ръцете на избирателиту,трябва да разкъсаш неблагонадеждните бюлетини и да им раздадеш благонадеждни.Ако не искат,трябва да изгониш избирателите!" Казал го е чрез фейлетон през 19 в най-големия народопсихолог-Алеко Константинов.Нещо ново??!!!
53
0
 
0
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До Анонимен46 Защото не могат да управляват орел,рак и щука!Това е чисто загубено време..БСП не разбират че са недостойни да управляват след техния преход,че нито народът,нито някой истински политик ще ги приеме насериозно,че трябва да напуснат политиката и да се извинят на народа,че му сервираха всички тези проблеми през своето съществуване,че донесоха и корупцията и насилието и мръсотиите,че манипулираха и лъжеха хората в очите,че..че..Трябва да се пуснем по течението! Бог си знае работата
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пеевски е готов да ги поеме. Веднага.
51
0
 
0
 
! Отговори
Само така преди 1 година
Само Радев + Бойко могат да спасят България! ЗАЕДНО!!!
50
0
 
0
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
ПРАВИЛНО решение на Радев! Точен е! ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ИМА! НАПУК НА ПРОГНОЗИТЕ! ЯПОНИЯ ПОБЕДИ!:)
49
0
 
0
 
! Отговори
Popо преди 1 година
ПП счупиха тъпомeрa отвсякъде
48
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 1 година
Рада дълбоката ....сгоди се с ДПС и ГЕРБ
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сигурни ли сте,че от Даркнета не са ни превзели чрез машинките?Подкрепят политици на кристални пици,от време на време ни праскат реклами колко хубава била тревата и нон стоп пишат против полицаите,военните и главния прокурор все едно им имат зъб.Нормалните хора така няма да пишат.
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оффф Гешев бил искал кръв...Глyпocти на търкалета.Това само престъпник може да го напише...
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 44 Диана:Защо пак избори?!По телевизията казаха,че са помолили Радев да удължи срока,за да се върне диалога между партиите и да не се стигне до избори.
44
2
 
2
 
! Отговори
Кръв преди 1 година
Минчо Спасов: Опитите на прокуратурата да се разпорежда и на МВР, и на ДАНС, са нарушение на Конституцията - ненормалният Гешев иска кръв!