Филип Гунев: Аргументите на Нидерландия са несъстоятелни

В страната предстоят избори
5 дек 2022 14:35, Росен Стойчев
20
Филип Гунев: Аргументите на Нидерландия са несъстоятелни
Снимка: БГНЕС

Аргументите на Нидерландия са несъстоятелни, коментира пред БНТ Филип Гунев, бивш заместник-министър на вътрешните работи.

Още по темата


По думите му България не трябва да спира с опитите за влизане в Шенгенското пространство.

"Това е очакван развой на събитията, тъй като в Нидерландия предстоят парламентарни избори след няколко месеца. Правителството вижда това като вътрешнополитическа тема", допълни Филип Гунев.

Според Филип Гунев е в интерес на Европейския съюз той да бъде сплотен в момент, когато Русия търси точно обратното. Той добави, че по отношение на технически критерии проверка е показала, че всичко се извършва по препоръчания начин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато ученик получи слаб 2 в училище (за шенген) сяда, пише си домашното и се явява на поправителен, а не се вайка и плаче като нашите политици
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гунев, кое от всичко казано дотук от Нидерландия не е вярно. Има ли у нас върховенство на закона, има ли борба с корупцията, има ли реална охрана на границата, след като всеки ден през нея си минават мигранти, заради които, загубиха живота си гранични полицаи. Излез из София и ще ги видиш навсякъде.
14
0
 
3
 
! Отговори
Емил СТЕФАНОВ преди 1 година
Истината е че не сме се отървали нито от корупцията нито и от ''шуробаджанавщината'',българина би трябвало да се замисли дали Нидеррландия не ни прави услуга...
13
0
 
7
 
! Отговори
АНОНИМ преди 1 година
РАДЕВ ГОВОРИ ЗА КОРУПЦИЯ И ТО БЕЗ ДА ИМ ОСЪДЕНИ ЗА ТАЗИ КОРУПЦИЯ------------------ПЕТКОВ И ВАСИЛЕВ ГОВОРЯТ ,ЧЕ СЕ КРАДАТ ОСЕМ МИЛИАРДА ГОДИШНО, НО ОТНОВО НЯМА ОБВИНЕНИ-------- И СЕ ЧУДИМ ЗАЩО ХОЛАНДИЯ ГОВОРИ, ЧЕ У НАС ХЕМ ИМА КОРУПЦИЯ ХЕМ НЯМА ОСЪДЕНИ
12
1
 
1
 
! Отговори
пришълеца преди 1 година
Да не сте правова държава?:)))
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България трябва да бъде изхвърлена от ЕС!
10
1
 
8
 
! Отговори
Си ганска сватба преди 1 година
Който лепи парата на челото на кларнетиста,той поръчва музиката!Нидерландия е нетен донор в ЕС,а ние ползвател,това е разликата!
9
3
 
7
 
! Отговори
Пена преди 1 година
Аз пък мисля че ГЕРБ и този Гунев са несъстоятелни. Позорът на ГЕРБ и ДПС се вижда от Марс, а те си мислят че никой не знае.
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
5 а нима точно Нидерландия е тая която има право да ни говори така? Да го бяха казали неците, франсетата, ок. Можеше и да замълчим. Но точно Нидерландия?! Хайде да си имаме уважението. Проституция, наркотици, педофилия, да продължавам ли? Такива хора нямат право да ни сочат с пръст. У нас като видят актьорчето да дърпа джойнт и го арестуват, там им ръкопляскат. Каквито и да сме, моралът ни е много над този на лалетата.
7
3
 
1
 
! Отговори
От хората преди 1 година
За сестрата и опровержението,ама то наистина имало сестра.За какво му е на народа Шенген.
6
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разбира се че са несъстоятелни. И ако тия от ЕС си мислят, че с това поведение ще ни накарат да си скубем косите и да изберем любимия им Киро, че да ни построи още 10 гьола с уж батерии за уж електрички, да вземе още 15 милиарда заеми, не са познали! С това си поведение се бъркат директно във вътрешните работи на България. А това е нещото заради което побесняваме. За това искахме да избягаме от соц блока. Тия явно не знаят. Е, щом ще постъпват с нас като едно време, тогава ще сме им контра.
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нидерландия като каже "царят е гол" и е виновна...
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Резидента награждава с ордени мафиоти, в парламента седят хора санкционирани по Магнитски, лустрация реално няма, комунистите са навсякъде, полицаите и митничарите са подкупни "Какво правим сега?", същото важи и за администрацията, навсякъде искат подкупи за "да ти свършат работа"...
3
3
 
3
 
! Отговори
Дони преди 1 година
"Това е очакван развой на събитията, тъй като в Нидерландия предстоят парламентарни избори след няколко месеца. Правителството вижда това като вътрешнополитическа тема" - убу, че тоа младеж каза нещото, за което ни медии, ни политикани не се и досещаха. В това оотношение Рюте е голям популист, а каквото и да ви говорят, неерланците са си страшни pacucти. Много обичат да живеят в митове за собствената си отвореност и толерантност, но масовото число са като родните възражданци. А от нас поводи бол
2
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В България са най корумпираните политици,полицай,прокурори... България е престъпна държава.. Нищо не и е наред на България. Аз лично никога не бих я допуснал до шенген. Отделно,нашият най голям враг е Европейския съюз!
1
2
 
5
 
! Отговори
Няма такъв народ преди 1 година
"НЕСЪСТОЯТЕЛНИ " ?!?!?! ПРЕЗ ДЪРЖАВАТА НИ ПРЕМИНАВА 2/3 ОТ НЕЛЕГАЛНИЯ МИГРАНТСКИ ПОТОК ЗА ЕВРОПА ! ПЪТУВАТ ИЗ БЪЛГАРИЯ КАТО ТУРИСТИ С РЕЙСОВЕ,КАИЕНИ,ЛИНЕЙКИ И Т.Н. УБИВАТ И БИЯТ . А ВИЕ НАГЛИ ДОЛНИ ИЗЧАДИЯ СИ СТОИТЕ НА ТОПЛО И НЕ СИ МЪРДАТЕ ПРЪСТА . И НА КРАЯ НЯКОЙ ДРУГ Е ВИНОВЕН . Е НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!