Сакскобурготски приветства Митрофанова във Врана

Срещата се е състояла на 6 декември
7 дек 2022 17:30, Росен Стойчев
101
Сакскобурготски приветства Митрофанова във Врана
Снимка: БГНЕС

 Цар Симеон II се е срещнал с посланика на Русия у нас Елеонора Митрофанова и "външният министър" на руската църква Волоколамския митрополит Антоний.

Това съобщиха на своя официален интернет сайт от Московската патриаршия. Срещата се е състояла на 6 декември в София. Антоний е бил в България по повод честването на 70-годишнината на подворието на руската православна църква у нас, става ясно от публикуваната информация, придружена от кадри от приема.

Още по темата
 От снимките става ясно, че срещата се е състояла в царската резиденция "Врана".

"Волоколамският митрополит Антоний, от името на Негово Светейшество Московския и на цяла Русия патриарх Кирил, сърдечно приветства Симеон II Сакскобургготски, като отбеляза изключителния му принос за запазване единството на Българската православна църква и укрепване на позициите й в българското общество, както и личния принос на предстоятеля на Царския дом на България за укрепване на отношенията между руската и българската православна църква. Симеон II предаде поздрави и най-добри пожелания на Негово Светейшество патриарх Кирил", става ясно от съобщението на сайта на московската патраршия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
5
 
16
 
! Отговори
адолф преди 1 година
На тоя комарджия що му викате цар?Цар беше баща му и то достоен цар, ама на тоя прахосник да му викате цар е обида за целокупния български народ!Къде се е чуло и видело цар да се върне в царството си и да си иска имотите?Ами нали е цар,нали уж всичко е негово що иска да вземе нещо от царството му?
17
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Русия знаете ли как наричат кирилицата? Русский алфавит.
16
11
 
11
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 1 година
Симеон Борисов не е цар. Не са царе и дядо му и баща му. Никой никъде и никога в Европа не се обръщал така към тях. Те са жалки крадливи самозванци, даже нито един от евпорейските династии не е посетил "Царство България"...
15
8
 
24
 
! Отговори
ама преди 1 година
Епа нали с руска благословия го туриха
14
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Укропитеците сигурно ще му държат сметка за срещата. Сорросоидите пред руската църква бяха една шепа, но пък са много истерични и кресливи.
13
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали знаете ,че всички са от едно котило.Другото е за фростата публика,която си мисли,че нещо зависи от нас.хахха
12
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До70. То е ясно че тази война ще има край , но не след 1- 2г. Сега още се опипват тактиките. И Русия няма да е тая след войната. А че се изсипват рубли е ясно.
11
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Царят-сводник на мултигруп. Като совалки летат в различни, но правилните за мафията посоки за да си организират престъпните редици. Много маски паднаха и продължават да падат. Това ченге представящо се за цар ги пусна в България да си правят, каквото искат. Още от костовско време им тръгнаха далаверите, царят и юпитата ги продължиха и разшириха.
10
8
 
21
 
! Отговори
д преди 1 година
изпъден като куче от руснаците, а пак ближе обувки...жалка калинка
9
10
 
25
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Много ясно. Лично Сталин е казал едно време - "Не закачайте мальчика" Симо ментата го докараха по заповед от Масква - Мултигруп и ДПС. Всичко се знае
8
29
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Симеон Сакскобурготски е един от малкото мислещи хора у нас. И добре че не е с политизиран мозък.
7
15
 
23
 
! Отговори
Жоро Сороса преди 1 година
Кобурга му е пълен с рубли и копейки.
6
23
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Царчето не е *** гьон като жълтопаветните европеераси и знае че с Русия требват добри взаимоотношения за след 1-2 г когато войната така или иначе ще е свършила .
5
13
 
15
 
! Отговори
ИнСС преди 1 година
* pубладжия
4
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баш мафиотите си правят срещи па вие се дърлете тука като ненормални
3
9
 
22
 
! Отговори
Блааа гадост преди 1 година
Дали има по-жалка персона от този. Да слугува на хората, отровили баща му...
2
6
 
25
 
! Отговори
Мхм преди 1 година
Цар Симеон II Русоробъ
1
18
 
19
 
! Отговори
Жалка държава преди 1 година
Този цял живот ще си плаща като руска изтривалка заради дълговете от комар... Мошеника от Мадрид е най - новия идол на русофилите, щом се е срещал с Мутрофанова...сега очакваме задействане на цялата дълбока държава от бивши и настоящи ченгета и шапкари като Радев да бранят интересите на капитулираща Русия...