Йотова: Очевидно е, че вървим с бързи крачки към трети мандат

Нека все пак изчакаме тази седмица, посочи вицепремиерът
46
Йотова: Очевидно е, че вървим с бързи крачки към трети мандат
Снимка: БГНЕС

"Очевидно е, че вървим с бързи крачки към трети мандат, но нека все пак изчакаме тази седмица".

Още по темата
Това обяви пред журналисти вицепрезидентът Илияна Йотова, попитана как вижда политическата ситуация в този ден.

Вицепрезидентът Йотова присъства на молебен по повод освобождението на София от Османско робство в митрополитския катедрален храм "Св. Неделя".

"Вчера аз слушах много внимателно номинираният акад. Денков, който сякаш още не е загубил надежда, така че нека да видим", посочи вицепрезидентът, цитиран от БТА.

Попитана коя партия трябва да получи третия мандат, тя отговори, че все още не е обсъждано, защото все още не е изчерпана процедурата с втория мандат.

"Може пък да стане чудо. Чудесата стават не само по Коледа, а и след Коледа, така че нека да видим как ще се развие и самата дискусия в парламента", каза вицепрезидентът.

По-рано днес в парламента номинираният за премиер от ПП акад. Николай Денков посочи, че изборът на ново правителство е най-важната задача за тази сесия на парламента.

"Всеки от нас по време на празниците е срещал десетки хора, които са го питали защо още не сме избрали правителство. Заради това от ПП предложихме декларация, която да определи целите пред нас водени от общата отговорност", заяви той.

От ГЕРБ пък поискаха ПП да предложи в НС състав на кабинет и структура на правителство още следващата седмица, а не да работи само с декларации.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вървиме с бързи грачки към нови избори. Тези играчи вече не са във форма.
36
2
 
1
 
! Отговори
хуя преди 1 година
мис пиги от улица сезам , само че тази е комунистическата версия , ей тия избирате всяка година :D
35
0
 
1
 
! Отговори
Случаен преди 1 година
Има държави, където не ги интересува кой е на власт, нито има страсти, но там са толкова богати хората, че няма нужда от политици, които едва ли помагат нещо.
34
0
 
4
 
! Отговори
леля Пена преди 1 година
ДА, С ВАШИТЕ МАШИНАЦИИ И ИНТРИГИ,ЙОТОВА.ВИЕ С НАЧАЛНИКАТИ СТЕ ПРОДАЖНИЦИ НА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ!
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Яне Янев ще свали ГЕРБ, Шкембе Войвода няма да се коалира с тях, а Сидеров няма да даде кворум ... Знаем ги малките папртийки, какво точно представляват. За БСП беше крайно време, да изиграе и тя подобен номер. Ето ги ПП - те са силните, те са различните а лошото БСП е "статуквото" ... А после Нинова и Петкво се кващат а ръцее и обявават вечна дружба!
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 32 - Особено, като "първата" сила едва води пред втората, а третата и четвъртата заедно почти гонят първата ...
31
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Йотова също не каза в изказването си "РУСКО- турска освободителна война" ПОЗОР , СРАМ!!! Сигурно е, че имат с Радев ЛИЧНИ заплахи от САЩ За мен е абсолютно сигурно!
30
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тенджерата ще кипне в края на 2023 г. Дано кипне, че нещо много сме заспали за сега.
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой хора още виждат тодор-живковизъм... при 8 партии в парламента да се говори, че едва ли не имало -1ва сила.. е смешно!! Тука няма 1-ви, 2-ри 3-ти.. има съставяне на кабинет или няма. Никоя сила не може еднолично да определя дневния ред.
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-вече е очевидно, че ни губите времето. И внимавайте да не кипне тенджерата накрая, че тогава ще видите кон боб яде ли...........
27
4
 
1
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Те не знаят кога ще пристигнат чертежите на самолетите. Гледат си само заплатите, изборите и колко правителства ще има през Новата 2023 г. Чудесата стават само, ако си ги направиш. Демек, ако имаш пари и си ги поръчаш. Останалите неща са приказки за Дядо Коледа или дядо Мраз. Читателите на коментара ми си избират.
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Очевидно е, че този хаос и суматоха в държавата го предизвика вдигнатия юмрук на Радев, а Йотова се усмихваше доволно до него.
25
6
 
2
 
! Отговори
Лизачи на гъзове преди 1 година
Я кажете сега, кога пристигат новите модерни 60 годишни F-16 Block-70V за които се ръсихте милиарди долари.
24
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
а как хубаво седеше на коленце пред руския патриарх, който е съден за контрабанда на алкохол и цигари, да нищо хубаво не ни чака с такива като теб и Решетников
23
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Селяни сме ние, българите, и селяни ще си останем, затова нищо добро не ни чака от тая Европа.
22
1
 
4
 
! Отговори
Атеист преди 1 година
Че тази другарка, чиито кумир и Бог беше Ленин, кога стана източно-православна, а по едно време подкрепяше католицизма. Няма да се учудя, ако присъства на будистка, шаломска или мохамеданска "литургия". По-големи хамелеони от комундялниците няма. Той и шефът й с пагони е същата стока.
21
1
 
3
 
! Отговори
какво се чудим преди 1 година
какво да каже на топа между два попа
20
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
240 селяка.
19
1
 
3
 
! Отговори
Qwerty преди 1 година
Вървим с бързи крачки... ама към дъното.
18
3
 
5
 
! Отговори
Нелегитимни сте преди 1 година
Кое не ви е ясно. Народът искрено ненавижда 240 хрантутника и плеядата чиновнически SS антураж, обявили се за богоизбрани. Обикновеният избирател ви Презира, искрено и лично. Сметката за топлия ноември, без ползване на парно 150 лева, какво направихте за Обикновения данъкоплатец, Една нула. Освен да обслужвате чужди интереси, резултат Нула. Сега приемате тихичко, тайно безобразни за България споразумения и Договори.От срам не инициирахте референдум за ЕВРОТО. Ходете си, ходете си с Мир.