Мирчев, ДБ: Не сме изгубили надежда, че вторият мандат може да бъде реализиран

Ще има много тежък дебат днес в Народното събрание, каза депутатът
6 яну 2023 09:12, Елка Василева
70
 Мирчев, ДБ: Не сме изгубили надежда, че вторият мандат може да бъде реализиран
Снимка: архив, БГНЕС

„Не сме изгубили надежда, че вторият мандат може да бъде реализиран. Нека да видим в зала, много трудно е да не бъде подкрепена декларацията”. Това заяви депутатът от ДБ Ивайло Мирчев пред Нова тв.

Още по темата
„Всяка политическа сила може да си измисли всякакви извинения, за да не я подкрепи. А всъщност се търси извинение да не бъде подкрепена. Ще има много тежък дебат днес в Народното събрание. Има шанс декларацията да бъде подкрепена”, каза Мирчев.

Според него в декларацията на ПП нито има неща, които са срещу схващанията на БСП, нито ГЕРБ имат сериозни аргументи да не я подкрепят.

„ГЕРБ нямат нито един аргумент да не подкрепят тази декларация. Отговорността за втория мандат е на всички партии, но най-вече на ПП и на ГЕРБ като първа по големина политическа сила. ГЕРБ трябва да имат много ясни и силни аргументи, защо не могат да подкрепят тази декларация и такова управление. Усещането ми е, че такива аргументи по същество няма”, каза Мирчев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много ги мразите тези от ПП.Друго си е ДПС,Герб и тук там БСП да те яхат.Какъв кеф.
34
0
 
13
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
Тези много са си повярвали без машините сте загубениискате да рушите още да прибирате Вън Вън Вън и под отговорност за това което докарахте на България
33
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
32 Боже опази, шарлатаните от ПП отново да яхнат държавата! Никога повече ПП.
32
17
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП нямат нищо общо с останалите партии.Дай, боже, да спечелят властта ,та най после и нормалното българско общество си отдъхне облекчено,а смешната ни олигархия бъде напъхана в миша дупка.Дай,боже.Амин.
31
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Луд, но мотивиран с некой лев от фондации, умора няма!
30
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДБ е съучастник на ПП в кражбите.
29
2
 
4
 
! Отговори
До 27 ДБ и ПП преди 1 година
Ами защото ПП са създателите на ПП, Лорер го каза в прав текст пред медиите. А цирковете в НС са кой да прилапа Помощите, милиардите. И се надпреварват, кой да цуне пръв Кунка на Господарите. Няма ляво, няма дясно. Има едни алчни самозабравили се, за съжеление и неКадърни хора, и СО, и НС. Докато всич не бъдат махнати от властта, включително и БСП, и ДПС, и ГЕРБ, СДС, ДБ, ПП, БВ, българите хаир няма да видят. Това са с години градени антибългарски партии.
28
1
 
2
 
! Отговори
Тези са вредни преди 1 година
И в Парламента, и в СО. Последен пример билетчето, данък смет, Вода, ток, парно плащаме загуби. Същото и с акциза, а Дянков се кълнеше, че 20 г. нямали да пипат акциз. Това значи само една, хазната е празна. Разчитат на заеми и дългови спирали. На следващите избори "статуквото" не трябва да влиза в НС,нито един от сегашните не трябва да е в НС,СО. Такова чудо не е било, Парламентарен РАЗвРаТ. Самозабравиха се, Хората искат Референдум за Евро, Те ГЛУХИ. На следващите избори МАСОВО ГЛАСУВАНЕ.
27
1
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Мирчев, вие народа хептен го смятате за бу*да*ли. Нали ви виждаме и игричките и немощта да ги играете. За мен лично остава загадка защо сте се залепили за ПП като със секундно лепило и изгубили сте собствената си физиономия. А това, че сте избрали абсолютно грешен и неподходящ ракетоносител в тяхното лице дори не подлежи на коментар.
26
1
 
12
 
! Отговори
перко преди 1 година
Надежда всякаква забравете! Свалете розовите очила и не ни пробутвайте механизми а третият мандат!
25
1
 
12
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
Отговорността за втория мандат е на всички партии, но най-вече на ПП и на ГЕРБ...... Мирчев същото го чухме по една ТВ от покорителя на Росенец Ристе ,великият водолаз тасманийският дявол и представител на Африканската фауна.Значи отговорността е на ГЕРБ за първия мандат щото е бил техен ,за втория щото не подкрепили ПеПитата сигурно и за третия .Между впрочем те предлагат третия на Вас а що се дърпате Ве? Нали сте отговорни!!!!!!!!!!!!!
24
1
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
До 17 "... да гласува за хората на Костов" - и какво ти е крив Костов? ВИЕ си избрахте протежето в сДС на Луканов. Малко ли скачаате по площадите за продажбата на Нефтохим и мариците на наши хора?
23
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Демократична България" нито са демократи нито са българи. По-скоро са комунисти работещи за чужди интереси
22
1
 
18
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
До 18 "И това нещо е в Парламента..." - ВИЕ СИ ги избирате!
21
5
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
До 21 "... след всичките разкрития за тайни далавери против републиката" - и що не? Ти преди изборите не знаеше ли, че са такива? Или викаш, аз съм от 95те % про'с'таци гласуващи за ес и нато да ми дадат "европейска" мрз?!
20
1
 
13
 
! Отговори
Читател преди 1 година
Така и не научихте процедурите за участието си в няколко поредни парламента. Ефектът от тази декларация е нулев. Напразно губене на един работен ден, че да не кажа и цяла работна седмица. Но пък има условия за поредна подигравка с ПП. Декларацията да бъде подкрепена, но не и персоналния състав на предложеното правителство. Събирайте багажа и да ходим пак на избори!
19
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Милите, след всичките разкрития за тайни далавери против републиката, след опита да обезглавят енергетиката ни и допускането чужди компании, да шпионира в нея, пак искат да управляват?! ДАНС и прокуратурата трябва да си заемат с ПП, а не нов техен кабинет.
18
1
 
15
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Мирчефф, в Украйна военните те издирват. Чули са, че си голям украински патриот а там имат нужда от такива, че на фронта бойците привършват. Не е достатъчно само да пращаш оръжие за украинците. Време е вече и да дадеш живота си за тях както и си е реда. Отивай при тях, за да не идват тук да те мобилизират на улицата.
17
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДБ = Костов! Не знам, кой с всичкия си все още е толкова заблуден, че да гласува за хората на Костов. Трябва да си много специално глупав за да гласуваш за тях. Тези надушват, че няма да видят власт след изборите Март и са съгласни да се съюзят с когото и да било, само и само да пооткраднат още нещичко. Щото за 20г вече поизхарчиха откраднатото края на 90-те и сега трябва да се запасят за следващите 20г! А балъците дето гласуват за тях - много ви е кратка паметта!
16
1
 
18
 
! Отговори
бонго преди 1 година
Нагли корумпета!