Мирчев, ДБ: Не сме изгубили надежда, че вторият мандат може да бъде реализиран

Ще има много тежък дебат днес в Народното събрание, каза депутатът
6 яну 2023 09:12, Елка Василева
70
 Мирчев, ДБ: Не сме изгубили надежда, че вторият мандат може да бъде реализиран
Снимка: архив, БГНЕС

„Не сме изгубили надежда, че вторият мандат може да бъде реализиран. Нека да видим в зала, много трудно е да не бъде подкрепена декларацията”. Това заяви депутатът от ДБ Ивайло Мирчев пред Нова тв.

Още по темата
„Всяка политическа сила може да си измисли всякакви извинения, за да не я подкрепи. А всъщност се търси извинение да не бъде подкрепена. Ще има много тежък дебат днес в Народното събрание. Има шанс декларацията да бъде подкрепена”, каза Мирчев.

Според него в декларацията на ПП нито има неща, които са срещу схващанията на БСП, нито ГЕРБ имат сериозни аргументи да не я подкрепят.

„ГЕРБ нямат нито един аргумент да не подкрепят тази декларация. Отговорността за втория мандат е на всички партии, но най-вече на ПП и на ГЕРБ като първа по големина политическа сила. ГЕРБ трябва да имат много ясни и силни аргументи, защо не могат да подкрепят тази декларация и такова управление. Усещането ми е, че такива аргументи по същество няма”, каза Мирчев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
9
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
До 14 "... политици и довели страната до фалит , с теойно по високи цени на газ и всичко останало , с афери във всяка една област.. " - нали гласуваш за ес и нато, какво ренеш - свиквай! 95" от матряла гласува за евроатлантическа интеграция и ПП му я дадоха. Но евроатлантиците сте си про'с'таци и не можете да го вденете. Факт.
14
1
 
26
 
! Отговори
Надежда преди 1 година
Надявам се, че при следващите избори ДБ ще са под 4%.
13
2
 
20
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Абе Мирчев какъв кабинет от тотално провалили се политици и довели страната до фалит , с теойно по високи цени на газ и всичко останало , с афери във всяка една област които излизат наяве и хора мислещи че държавата им е майка! Срамота , за нищо не стават мошениците и шарлатаните!
12
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз не съм изгубил надежда, че в следващия парламент теб, пъшкащия Ристе и жабата няма да ви има
11
0
 
23
 
! Отговори
Весел преди 1 година
И ние не сме загубили надежда, че няма да ви виждаме повече теб и шкембо след следващите избори...
10
2
 
12
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
До 4 "Има ли поне 10 човека да са гласували за вас... " - хиляди са гласували за тях. Това, че са европеидни про'с'таци (като 95% от матряла) е друг въпрос.
9
3
 
16
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
До 7 "Как може една коализия като ДБ..." - че те са си шарлатани по произход и същност. Сама умните и красиви про'с'таци сте неспособни да го вденете.
8
1
 
18
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
избори до дупка и повече да не сме ви видели в нс нямам думи да опиша каквопредставлявате заради вас изб активност непрекъснато пада
7
2
 
28
 
! Отговори
Чоко преди 1 година
Как може една коализия като ДБ може да се обезличи до такава степен, че да се превърне в смешен придатък на ШАРЛАТАНИТЕ ? Ето за това трябва да говори този момък. Защо партията му е солта*шак на мошениците от ПП. Та за един пост в Министерство на правосъдието за секретарката на Пинокио са готови да се над/упят яко.
6
0
 
26
 
! Отговори
и т.н. преди 1 година
С тази разлика, че шарлатани ги нарече самия човек, който ги направи известни и го вкара в политиката. Не знам какво им харесвате парапетите ли, заплатите които си раздаваха, сделките за газа, огромния дълг, провала на ветото с Македония и тоталната подигравка от тяхна страна, скандала с Марица изток. Същите боууклууци
5
0
 
12
 
! Отговори
БАНко преди 1 година
ХАЙДЕ НАМЕРЕТЕ ПО ГЛУПАВА МИСЪЛ .....
4
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И ние не сме изгубили надежда, че няма да ви бъде. Има ли поне 10 човека да са гласували за вас, или Шорош ви избра?
3
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
У нас свестните наричат шарлатани, а шарлатаните - свестни. Когато народът има тотално объркани представи за добро и зло - резултатите са отрицателни. Няма как да стане хубаво, защото лошото е заложено изначално.
2
3
 
23
 
! Отговори
Достатъчно преди 1 година
Достатъчно много хора излъгахте с шарлатаните. Поръчайте, поредните провалени надежди от уж начетени и почтени хора, а всъщност поредните комунистически измамници
1
2
 
21
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Гласуването на декларации е безсмислено.