Борисов: От ПП се отървахме лесно, сега ще се спасяваме от "Спасителите"

Благодарение на ГЕРБ Радев е с високо вдигната глава в Брюксел
21 яну 2023 17:05, Анисия Иванова
420
Борисов: От ПП се отървахме лесно, сега ще се спасяваме от "Спасителите"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

ГЕРБ-СДС имат пълната подкрепа на евроатлантическата общност. Затова сме поели ангажимента да има реформа на съдебната система, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Златоград.

Според него продължаващият две години хаос в политическия живот може да се премести сега и в общините.

"Един младеж се закичи с етикета „Спаси“. Ще трябва да спасяваме София от „Спасителя“. Сега тръгвам, за да спасявам от „Спасителите“. От „Промяната“ се отървахме лесно, сега да видим как ще се спасяваме от „Спасителите“, коментира той.

Борисов напомни, че благодарение на ГЕРБ в парламента са приети законите за подкрепа на Украйна, които са позволили на българските политици, включително на президента Румен Радев да бъдат с високо вдигната глава в Брюксел.

„Белият и демократичен свят подкрепя Украйна. Винаги съм бил за балансирана политика, но ние осъждаме избиването на жени и деца, което се случва всеки ден там. Никой от нас не е военолюбец, военолюбците са други. Представете си, ако нас ни бяха нападнали? Затова членството ни в НАТО не е клише“, подчерта Борисов.

Той заяви, че в момента България стои добре на международната сцена и това се дължи най-вече на факта, че ГЕРБ през последната година води в българския парламент по въпросите на международната политика, от подкрепата за Украйна до разрешаването на спора с РСМ.

„Как щеше да се чувства Радев, ако по наше предложение българският парламент не беше приел за оръжията на Украйна. Кой реши тази задача? ГЕРБ. В предишния парламент, когато управляваше Петков, те не посмяха. Аз бях лидер на процеса да присъединим РСМ за ЕС. Кой, ако не ГЕРБ, даде възможност България да има цяла ескадрила Ф-16. Да не изброяваме и другите закони, които направихме и са в полза на България и президентът Радев, който да има физиономия, когато отиде в Брюксел“, подчерта Борисов, цитиран от БГНЕС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


420
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На мутрафона му се привиждат "клишета" :) Какво говори тоя човек си остава загадка и за най-големите познавачи на човешката душевност..
216
19
 
5
 
! Отговори
Филип преди 1 година
Евела Бойко, Винаги много точно и ясно коментираш ситуацията.
215
6
 
16
 
! Отговори
бойко умре преди 1 година
Я па Тоя ХА ха
214
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя на снимката пет пари не дава нито за този,който пише тези думи,нито за заблуденото дете(което е принудено вече да не знае от кой пол е)Само като се сетя за Соломон Паси дето каза майната му на Християнството.Ади да иде в Турция и да каже майната му на Исляма.Ще го разпорят.Опитах да съм политкоректен.
213
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само ние не можем да се отървем от теб.
212
7
 
39
 
! Отговори
БГ преди 1 година
България е страната на чудесата,този продажен и престъпен индивид има наглоста да обикаля по градове и села и да ръси простотий и често се появява по вестници и телевизия,вместо да е осъден или избягал някъде на далече.Тежко ни горко с такива политици и такава съдебна система.
211
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** никога няма да се спре да говори малоумия.Явно е напълнил гащите заради "Спаси София",зарадва се ,че може пак да се върне на бял и да краде необезпокояван ,но пак ще му се размине
210
6
 
17
 
! Отговори
Истукан преди 1 година
И каква е тази помощ с оръжия на Украйна, която ГЕРБ подкрепят и си мислят, че правят нещо? И Радев го каза, да помагаш на Украйна с оръжия е все едно да гасиш пожар с бензин. Нали Бойко е бивш пожарникар, а сам прави пожари в политиката.
209
4
 
29
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 1 година
Ей тоя голям *** ,няма се отървем лесно о т него ! Нагъл до безобразие !Ама той не виновен ,той има хора над него дето не му дават да се отегли у да си гледа старините,Личи му по външният вид ужасно много!Абе човек открадна толкова много ,навреди на България толкова много! Направи ни най- бедни в Европа и най- бързоизчезащите в света!
208
24
 
9
 
! Отговори
СЛАВА НА ГЕРБ И ДПС преди 1 година
ПАК ПЪРВИ НА ИЗБОРИТЕ!
207
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЛОЙКО,ЗАТВОР !!!
206
5
 
22
 
! Отговори
абе преди 1 година
"Представете си, ако нас ни бяха нападнали?". Само че тука се спестява една "малка и незначителна" подробност г-н борисоФ- България е член на ЕС и НАТО и е съвсем нормално всичките ни т.нар.партньори да скочат и да ни защитават, а друг е въпроса, че няма такъв *** да нападне страна,членуваща в двете организации,колкото и да се опитват да изкарат Путин за такъв....Но защо цяла европа и сащ така яростно "защитават"страна,която никъде не членува,дадоха й над 100 млрд.за да се бие с руснаците....
205
24
 
6
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
ЗАПОМНЕТЕ ПЛАТИНИ ДОПИСНИЦИ ГЕРБ ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА 75 ДЕПУТАТА ДЪБЪ ПЪПЪ ОКОЛО 30 МАШИНИТЕ ГИ НЯМА НЕ МОГАТ ДА БАРНИКАТ МАДУРОВКИТЕ АВТОБУСЪТ С КОЙТО ПЪТУВАХА И ЛЪЖЕХА БЪЛГАРИТЕ МИРО СЛИЗАШЕ И ОЩЕ НЯКОЛКО СТАТИСТИ И ЛЪЖЕХА ЛЪЖЕХА БЪЛГАРИТЕ ТОВА ЩЕ И ОСТАНЕ НАГЛОСТТА И Е НЕВИЖДАНА И ВЕЧЕ ДРУГИТЕ ГИ ЗНАЕМ ТАКА ЧЕ КАКВОТО И ДА ЛЪЖЕТЕ ДОПИСНИЦИ Е ВСЕ ТАЯ
204
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мечтае ли си мутрата от Банкя, или бълнува в буден сън ?!? :) Наистина ли си е повярвал, че ей така се е отървал от Продължаваме Промяната ?!? :) Номерата му няма да вървят вечно, а тази партия е най-големия му кошмар, предвид че не може да повярва, че има такива, които изобщо не сядат да преговарят за кражби :) С кеф ще ида и ще гласувам за ПП, Бойче и нямам търпение да те видя зад решетки.
203
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
герб и пп са злини и не е нужна номерация, кое е по-голямо.
202
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този престъпник има стратегия да ходи по малки градчета и села, където хората го гледат като паднал от луната и слушат без да реагират, междувременно му правят записи на глупостите и после ги пускат в медиите като някакъв успех. ако направи същото в по-голям град или София, ще бъде освиркан, а вероятно и замерян.
201
9
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойче, най-големият "спасител", от който трябва да се отървем - си ти самия. Аман от празнодумството ти
200
6
 
8
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
Тази Ангелина да иде да се прегледа че се помислала за българите ти си само една платена жълтопаветничка дето до обед мрази държавата а след обяд себе си айде стига госпожо лъжи лъжи лъжи купете си очила и излезте навън там е истината разрухата кражбите инфлацията
199
11
 
7
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
България е важна а не Борисов това го разберете българи и стига с този Борисов къде е България ако онези черепи мислеха за България вече 3 год управляват какво добро направиха да докажат да покажат как се прави къде е тяхното успешно развитие тук къде вместо това постоянно Борисов това Борисов
198
9
 
12
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
ББ явно живее със своята башибозушка орда ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ И УБИЙЦИ в Паралелен свят.Не - НИЕ ВСИЧКИ И ЗАЕДНО ,КОИТО СМЕ ПРОТИВ ВАШИТЕ МЕКО КАЗАНО ПОРОЧНИ МЕТОДИ НА УПРАВЛЕНИЕ ,КОРУПЦИОННИ ПРАКТИКИ ,ПРЕСТЪПНИ ДЕЙСТВИЯ ОТ ВСЯКАКЪВ ХАРАКТЕР И НОСИТЕЛИТЕ - "ХОРА" НА ВАШИТЕ ПОРОЧНИ ЯВЛЕНИЯ НАВСЯКЪДЕ В ПРЕВЗЕТАТА ОТ ВАС ДЪРЖАВА ,КОЕТО Е ВРЕДНО И ОПАСНО ДА ПРОДЪЛЖАВА ЗА МИСЛЕЩИТЕ И МОРАЛНИ ХОРА ,ЩЕ СЕ СПАСИМ ОТ ГЕРБ/ДПС И КОМПАНИЯ ,БЕЗ ОГЛЕД НА "ЦВЯТ" ,КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА УНИЩОЖАВАТ ,А НЕ ДА ГРАДЯТ.